Отговори
# 90
  • София
От няколко дни се чудя защо не пишете в темата, а то имало нова.. Laughing

Аз идвам с едно въпросче за почистване. Лелята ни подари кучето на Fischer Price от нейното дете (което е на 7г.). Аз хич не обичам такива използвани неща, но те хората с добро го правят. Ии така, кучето е мърлявко, а не се пере в пералня. С какво да го изчистя?

# 91
Аз се лекувам основно с чайчета и правя инхалации с лайка.. снощи ударих чаша греяно вино с черен пипер, 2 аспирина и днес съм много по добре 😁

# 92
Лимони, чайчета, жабурене с лайка и смрадлика/тетра. На мен много ми помогна тамтум верде разтвор, един ден жабурих и днес ми е по ок, явно си има вирусче

# 93
Момичета да ви се оплача, бебо започна да различава хората и не иска да стои в баба си и дядо си. Те идват два пъти в седмицата за по  час - два да му се порадват, но последните два пъти като го вземат и плаче. Щом аз го взема и кротясва, раздава усмивки и бърбори. Чуствам се неловко, а и се притеснявам, че като ми се наложи да им го оставя да го гледат за няколко часа ще е кошмарно.

# 94
Напълно нормално е това, Хриси. Предполагам бабата и дядото го знаят и не го приемат лично. То зависи и от бебето, де. Някои са по-срамежливи и плачат от непознати, а при други любопитството надделява. Моя бебчо стои в непознати за него, но само ако аз или баща му сме там и ни вижда. Върти се така, че да ни вижда. Понякога пък си наумява, че иска определен човек да го носи и само в него не мрънка. Започват с капризите просто и да проявяват характера си Heart Eyes

# 95
  • WonderLand
Магси, какво е кучето, някакво музикално ли? То на всички играчки пише, че не се перат в пералня, но накрая нищо им няма. Аз лично бих го метнала в пералнята без значение какво е, иначе по него ще останат разни препарати или ще се напои с вода и няма съхнене после, пък ако оцелее добре. И аз употребявани играчки на тоя етап не искам, особено при положение, че директно влизат в устата, а кой знае къде е била завряна.

# 96
Момичета тази хрема не минава, леко хърка, но не тече нослето. Явно е задна хрема, а като ги дръпна с машината са бели слузести. На 30ти сме на ваксина, дано няма проблем с отлагането тук в чужбина. А и още нещо, кои песнички пеете на бебчо? Нашия момък само 'хей ръчички' признава,а 'зеленчуци, който не яде' и 'зайченцето бяло' нещо  не ги отразява

# 97
Тази сутрин оставих беба на дивана да ритка по голо дупе и отидох да приготвя вода за миене. Връщам се, а тя придърпала на баща си долнището и му смуче крачола, там дето евентуално се влачи по пода като върви... Joy Лошо ми стана просто... ама тепърва се започва.
И беба е със задна хрема. Хърка си нослето, тегля бели сополи всеки ден, педитата викат, че няма страшно... знам ли?

# 98
И малчо е още с хрема и подкашля. Сега е с задна само хърка, но все пак я има. Като му дърпам сополките и излизат едни бели слузести. Преместих е ваксината от 24 за 31, но май пак няма да ходим. С тези вируси направо ми писна. Всички вкъщи обикаляме с маски заради бебо, а то на всички ни мина освен на него. Тъпа работа. Аз и баткото бяхме на антибиотик. Сега дебна само за пъпки, още 7 дни и минава периода за шарката.

# 99
  • София
И при нас е същото. Хърка , грухти, нищо не тече, а като дръпна белички сополки. Че и кашлица в добавка. На баткото след като се появи кашлицата, извади първия зъб..та се надявам да е от това. То тая необяснима хрема вече три седмици едва ли е от вирус.

# 100
Добре,момичета,това хъркане посоянно ли се чува? На Миро му хърка нослето от раждането. Главно при рев(ама нали си плаче редовно). Според педиатъра е нормално,заради по-тесните носни пътища. Нищо не тече,а аз и не мога да го чистя,че мъжагата се мятка като ластик. Хрема в продължение на седмици би довела до други неща. Така мисля де☺

# 101
  • София
Хърка и грухти предимно призори. Предполагам през нощта се е насъбрал секрет...там където се събира..я гърло я нос и като се почистим сутринта всичко е ок. И тамън си, викам хайде, това беше...еми на следващата сутрин пак...

# 102
При мен пъпките се оказаха контактен дерматит..

# 103
  • София
И ние вече един месец се закашляме, но рядко. Ако хърка е рано сутрин и съвсем леко. В носа секрети няма. А аз един месец промивам носа и правя инхалации, но явно е от лигите и рефлукса. В сряда сме на консултация и вече трябва да слагаме ваксините, че сме много назад. Аз ако ги чакам и той и каката, която ходи на градина, да са в перфектно здраве, никога няма да ги сложим.

# 104
  • WonderLand
Аз пък минавам да се похваля, че току що затворих първите бурканчета бебешко пюре. Донесоха ни мноого домашни ябълки и тъй като не успяхме да ги изядем вече са на пюре. Направих няколко бебешки бурканчета от 190мл и няколко от 25 и 40мл за въвеждането.

Общи условия

Активация на акаунт