Отговори
# 75
Благодаря за прекрасната тема Heart Eyes
Ние се изходихме най- накрая благодарение на клизмичка. Сега си пълни памперса всеки ден. Относно косопада, мъка, мъката голяма ...едни снопове, едно чудо като реша да я среша Sad Кога ще спре това капене на косата, знае ли някой? Днес като бонус имам болки в гърлото, да ми е четито Confused
Чакам си второто посещение от цикъла тези дни. Първото почети не се усети, беше около 3-4 дни без болки.
Аз съм от Бургас- Лазур Heart Eyes

# 76
  • София
Събирам информация за прахосмукачка-робот. Споделете, ако имате такава (марка, цена, колко сте доволни). Просто е наложително да се сдобия с нещо такова вече.

# 77
  • Плевен/Пловдив
Събирам информация за прахосмукачка-робот. Споделете, ако имате такава (марка, цена, колко сте доволни). Просто е наложително да се сдобия с нещо такова вече.
И аз съм се засилила към робчо. Ето и темичка в която да попиташ.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1109376
Но ще се радвам и аз за мнения от ползватели на този помощник.

# 78
И при нас е ужас пред кабинета, и се сбиват почти на кой му е ред... Ако обаче лекарката ни види, казва да влизаме без чакане.. от Пловдив съм иначе аз Simple Smile)
За прахосмукачка робот, гледай да може на различни повърхности, ние взехме една преди време за луди пари и я продадохме.. само на паркет вървеше

# 79
  • WonderLand
Моята коса така не е била, хем капе като полудяла, хем като тръгна да я суша и ми отнема по половин час, а преди за 7-8 мин бях готова.

# 80
Аз съм от Варна , но живея в Пловдив Simple Smile))
Моя робот е Xiaomi s5 има и моп . Много съм довола 620 лв струва

# 81
Тази седмица реших да я снимам на есенен фон.. между другото всеки ден я снимам.. май прекалявам малко, ама хич не ми пука 😁😁😁
И да се оплача.. още нямаме коса.. даже всеки ден капе по възглавничката..

# 82
Мами аз много я закъсах с мъдреца. Доста ме боли, днес ми го почистиха ама още си боли. Пих вчера и днес парацетамол и нурофен. Притеснявам се обаче да не прекаля, че нали кърмя.
Днес към 3-4 пих парацетамола и се чудя дали мога сега преди лягане пак да пия, че ме боли, поне температурата ми падна.

# 83
  • Плевен/Пловдив
Можеш не се притеснявай.
Това с зъбите е гадно😓. Аз пък лекувах венец възпален под моста. Тетра, смрадлика ако имаш много успокоява. Слагах си компрес с лед на бузата от външна страна.
Успех и това ще мине👍

# 84
Да се жалвам и аз нали си имаме задна хрема и получих след ни коментар от мйачето на ММ "ми то щото все разголена я Водиш" бръкан ми да не казвам къде, но преглътнах и нищо не казах зареди таткото ни който е страхотен и не мисля да го отваря с глупостите на някой...

# 85
  • WonderLand
Оо и мен ме дразнят такива коментари, че много гол съм го държала, някои ги подминавам, други ги контрирам. Ние имахме баба и дядо на гости (на ММ родителите). Не го оставиха на мира детето, цял ден вчера на ръце много измаля милия, аз им го вземам и го слагам в количката и след 5 мин пак го намирам в ръцете на баба му... Накрая си го взех да сменя памперс и гледам целия почервенял - претоплен, та го разсъблякох по боди с къс ръкав и панталони и като ми наскачаха, че било студенло, щяла съм да го простудя, той нямало да стои така, да съм го обличала веднага. Еми изсъсках има, че щом аз съм по къс ръкав, мрънкащите баби също, значи и детето ще е така, а ако преценя и по памперс ще го съблека. Другата снаха позволяваше да ѝ се месят и зимата сина и ходеше с по 3 ката дрехи и не преувеличавам.

# 86
Аз имам робот прахосмукачка от Лидл и съм много доволна, от около 7-8 месеца го имаме. Но при нас няма сериозни килими и прагове и не мога да кажа как би се справил.
При нас бебето най-тънко облечено го държа Simple Smile вкъщи е само по ромпър като аз съм с тениска и горнище. Навън е с боди къс ръкав, тънка памучна блузка и шушляк само или боди дълъг ръкав и суичър когато баткото е със същите дрехи, но с по-плътно яке, а аз съм по потник за кърмене, риза и кожено яке (на 12-13 градуса примерно и вечния варненски вятър). Ама той е завит като спинка, гледам да е на 2-3 много тънки ката, за да събличам/обличам при нужда. Бебенцата по-лесно се претоплят отколкото простудяват. И без това летните бебета са по-изнежени, защото първите за тях външни температури са много високи и свикват с тях. Трябва да ги аклиматизираме към по-ниски.

# 87
Момичета здравата я закъсах. Носът- чешма, плюс цикъл, втисане и болки в гърлото. Пих парацетамол, но няма кой знае какъв ефект.Какво мога др да пия вие как се борите с тези вируси Cry

# 88
Момичета здравата я закъсах. Носът- чешма, плюс цикъл, втисане и болки в гърлото. Пих парацетамол, но няма кой знае какъв ефект.Какво мога др да пия вие как се борите с тези вируси Cry
Ако кърмиш може Нурофен от най-ниско дозирания да пиеш (май беше 200 мг), иначе чайчета, лимон с джинджифил, клеева тинктура, Биозин мама, за гърло Тантум верде, Ефизол, Прополки, гаргари, за носа здраво промивки с физиологичен р-р/морска вода. Аз от един такъв вирус направих бактериална инфекция и пих АБ съвместим с кърменето. Имаш доста варианти. И кърми с маска

# 89
И аз да се оплача... От два дена ми се гади и ме боли корема, май и леко р-во имам. Надявам се да е някакво неразположение, да не е някой вирус, че тъкмо минах през другия с хремата и кашлицата... 😭😭😭 Даже още подкашлям  и духам нос.

Общи условия

Активация на акаунт