Отговори
# 630
  • WonderLand
Смее се от месец някъде, но само когато е в настроение. В неделя бяхме в Джъмбо и ММ беше с количката, аз пазарувах. Е не знам какво беше туй чудо, ама около час не спря за секунда да се смее. В тая дандания по смеха се ориентирах къде са.

# 631
Смее се когато е нахранена.. Явно тогава е щастлива, аз първоначално си мислех, че кашля или се дави толкова ми е странен този звук..

# 632
Как мога да я накарам да се смее? Като играем и се закачаме се опитва, но сякаш я е страх да не се задави

# 633
Моя се смее с глас само, когато му правя "пуф" на вратлето или коремчето. Може би го е гъдел и затова. Всякакви други маймунджилъци пробвахме ама не Stuck Out Tongue Winking Eye

# 634
Ние се смеем, когато се къпем- има гъдел на коремчето и със струята от душа я гъделичкам. Понякога на буба лази успявам да я разсмея, но съм забелязала, че и без причина се хили, когато е на кеф. И естествено, най много се смее на татко си, като я подхвърля и и прави физиономии Simple Smile) иначе имаше период, в който трудно може да я видим усмихната, дори и леко. Та, може би е моментно нещо,с  игрите ако не се засмива

# 635
Малчо се смее най-много на кака си и понякога на кучето. С глас се смее най-вече,когато го държи татко му,а аз си шушкам из стаята и се доближа по рязко и с променен глас му казвам: бау,джаф и др. Но истински продължителен смях е като го целувам,хапя....,когато е голичък. Особено на гушката и под мишниците. Тогава се появява онзи плътен смях,дето извира някъде от дълбините на коремчето.😊

# 636
  • София
Ивчо започна да се смее с глас на 2 месеца, а сега направо се залива. Понякога дори самичък нещо си се смее, а ако го гъделичкаш и целуваш по коремчето и врата направоо е голям кеф!

# 637
Това означава ли ,че моето бебе има някакъв проблем ,че не се смее на глас?

# 638
Това означава ли ,че моето бебе има някакъв проблем ,че не се смее на глас?
Не би трябвало, баткото също не се смееше, чак към 7 8 месеца започна, сега малчо се смее от 2 месечен. Не се притеснявай всяко човече си е различно.

# 639
Всяко бебе се развива с различни темпове. Ето моя човек все още не може да се обръща сам. Реших, че няма смисъл да се тревожа. Ако всичко останало е наред, няма какво да се притесняваш.

# 640
Ами всичко и е наред иначе. Усмихва се , много, закача се, смяла се е два пъти или три , но не и така постоянно.За сега няма да се филмирам

# 641
Моят бебок много се радва на думички, който съдържат "р" - бръм, цър, хвър. Много му е забавно също да хвърлям предмети във въздуха и да ги ловя.

# 642
  • WonderLand
Animimi90 изобщо на тоя етап не се притеснявай, ще започне да се смее рано или късно. Моя много се смее като е в настроение и го подхвърлям във въздуха.

# 643
Animimi90 изобщо на тоя етап не се притеснявай, ще започне да се смее рано или късно. Моя много се смее като е в настроение и го подхвърлям във въздуха.
когато и аз го правя се радва много,  усмивката и стига до ушите, но без глас , просто се кефи ...

# 644
  • София
От една седмица захранвам и е яла тиква и морков от вчера, на гербер са. За сега се харесват, не знам обаче като сменя на хип примерно дали ще има реакция? След морков ще давам картоф с морков или картоф с тиква. Горе долу колко след захранването се замества ядене или зависи от детето?

Общи условия

Активация на акаунт