Бързо възстановяване след раждане с Терезиенойл МЕД. Участвайте и спечелете!

• 5 071
  • 171
  •   1
Отговори
# 75
  • на последния етаж
Направихме тестовете заедно. Simple Smile

# 76
  • Варна, Пловдив
Как съобщихте на партньора си, че скоро ще става баща и каква беше неговата реакция?

Аз си направих теста, показа 2 чертички, не знаех да се радвам ли или  не. Казах на моя мъж след вечеря, толкова не го очаквахме и се бяхме примирили, че не знаехме какво да правим, не смеехме да се зарадваме. Помня, че говорихме за какво ли не, но не и за това. Чак като чухме сърчице започнахме да приемаме, че все пак може и да стане. Близо 3 години по-късно още не можем да се нарадваме на нашето малко чудо Hug

# 77
Казах му веднага, след като получих резултата от лабораторията. Беше много щастлив.

# 78
Бяхме заедно, като си направих теста, но не знаехме как да реагираме, тъй като детето беше дълго чакано и несмеехме да се зарадваме все още Simple Smile

# 79
  • Димитровград
Подарих му теста в кутийка за подарък. Много се зарадва.

# 80
Таткото ми съобщи. Правихме опити няколко месеца. Направих теста и му казах да ми каже ако има две черти. Отвори го, засмя се и аз взех теста да видя какво се случва.

# 81
  • София
Здравейте!
Пратих му SMS, защото беше в командировка, когато правих теста и беше на седмото небе, защото бебето го чакахме 9 години.

# 82
И двата пъти му казах след като направих теста, зарадва се много.

# 83
Благодарим на всички, които споделят своите интересни истории!
Време е да зададем и втория ни въпрос:

Знаете ли какви други приложения има билковото масло Терезиенойл? В какви ситуации бихте го ползвали?

# 84
  • Бургас
Бих го използвала за рани и изгаряния.

# 85
За белези, рани и ухапвания от насекоми. Най-вече бих го използвала при ухапвания от насекоми.

# 86
За ухапвания от насекоми най-вече.

# 87
Много често се паря при готвене, както и ме хапят комари. Бих го използвала в тези ситуации.

# 88
  • София
Прочетох, че може да се ползва и при слънчеви изгарания.
Аз бих го ползвала при рани и при ухапвания от комари.

# 89
Маслото може да се ползва при разкъсвания, охлузвания и наранявания след естествено раждане или секцио. За по-бързото възстановяване след операции, както и предотвратява появата на белези.

Общи условия

Активация на акаунт