Професионални серии за коса 129

• 53 837
  • 778
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Мамен много полезен пост наистина. Аз лично харесвам ампулите Олиесета, но винаги съм слагала по половинка на дълга коса и си е Ок. Приличен протеин, работещ. Не е нещо Уау, но ако има недостиг веднага си личи.

# 91
  • Пловдив
Какво ви е мнението за серията за мазни корени и сухи краища на Филип Кингсли? Корените не са ми мазни, нормално се зацапват на третия ден, но краищата са много сухи и се чудя с какво да ги оправя. Нищо не ми помага.

# 92
И при мен написледък балансиращите серии се държат като хидратиращи, а преди беше обратното - във всичко усвщах протеина Thinking Странна работа.
Тази ампула на Олиосета аъм си я взимала преди доста време и ми беше харесала горе долу.
За черния петък замислям и нещо на Шу - като ви чета, ме зарибихте и по нея Grinning

# 93
'Какво ви е мнението за серията за мазни корени и сухи краища на Филип Кингсли? Корените не са ми мазни, нормално се зацапват на третия ден, но краищата са много сухи и се чудя с какво да ги оправя. Нищо не ми помага.'
Ползвала съм шампоана само, като че ли с най-добър ефект при мен от тази категория. Повече ми харесва Чи кератин обаче, хем не ми омазнява, хем не пресушава дължините, заради маслата. Разбира се придружен с маска и финиш, с него ми се връзва Маракеш чудо. Пробвала съм Епруваж и Ланза кератин след това, но много ми омекотяват.
Принцеса, благодаря, за мен е чест! Ти беше писала, че термик екстензионист вече ти е любим от Керастазките термота. С кой от останалите би го сравнила като действие? Аз го поръчах, макар да се колебаех между него и цимента ☺

# 94
По четене от тук, взех цимента за термо защита. След това обаче, продължавайки да следя темата той не се споменава ше, а всички останали на Керастаз. Вече съм на половината от тубата и не усещам нещо да прави. Не знам, защо се получава така и наистина каква е разликата с другите. Присъединявам се към питането от последния пост.

# 95
И аз в началото си взех цимент термика и не видях никакъв ефект от него. Накрая го пуснах в групата за размени.

# 96
Аз да се докладвам, че вчера поръчах една маска Хроноложист от Бюри мол и днес ми я доставиха вече. Сега остава и да се харесаме.
От термиците в момента най-много харесвам цимента термика. Усещам уплътняване и тежест. Явно зависи от момента и косата.

# 97
Маската Хронолоджист е приказка за мен-не оставам никога без нея.
Цимента термик се усеща най-добре на супер изрусена коса-след сешоар и преса става жива,плътна и тежка....
Не се споменава вече в темата,защото е мноооого стар продукт-използвах го когато бях точно платинено руса,а вече не съм от около 8,9 години....Миналата година си го взех отново/екстеншъниста не беше излязъл още / и понеже косата ми вече не се нуждае от яко китосване,ставаше много ръзхвърчана и го засилих в размените.
Екстеншънист-термик е нов продукт и затова сега всички са на тази вълна/и аз ще го поръчам /

# 98
Влизам с молба за съвет. От изчетеното в темите си харесах L’Oréal Professionnel Serioxyl Denser Hair. Целя нови растежи и събуждане на някой и друг заспал фоликул. Косата ми доста се разреди и ползвам основно противокосопадни продукти или такива за сгъстяване. Особен ефект от нищо не съм видяла, но не спирам да опитвам. Видях, че Serioxyl е най-евтин в Нотино, но изненада - има и нов продукт, който изгледжа и е описан по същия начин. Сега съм в чуденка кой от двата да поръчам?
https://www.notino.bg/loreal-professionnel/serioxyl-grizha-za-uv … totata-na-kosata/
https://www.notino.bg/loreal-professionnel/serioxyl-denser-hair- … a-razredena-kosa/
Докато се чудя за тези двата, прочетох и за този:
https://www.zlatnaribka.com/lanza/healing-nourish-protiv-kosopad … ng-hair-treatment
и сега се чудя и за него...а мислех и за гела на Давинес. Изобщо, омотала съм се здраво. Моля, за съвет кое е най-доброто от всички изброени за нови растежи?
А, за малко да забравя - кога точно е ЧП, пак ли в края на ноември, знае ли се вече дата?

Благодаря и се извинявам за дългия пост!

# 99
Дами това ли е ДПШ шампоана на Шу https://www.hqhair.com/shu-uemura-cleansing-oil-shampoo-for-all- … 0ml/11521312.html ?
Има ли проблем в този сайт с доставката до превозвач ?
Миналата седмица лукфантастик ми отказаха доставка до офис на Габиели и Лерон в Англия - не доставяли до селфсториджи Angry а цената за тяхна доставка до БГ беше 9 паунда.

. Целя нови растежи и събуждане на някой и друг заспал фоликул. Косата ми доста се разреди и ползвам основно противокосопадни продукти или такива за сгъстяване. Особен ефект от нищо не съм видяла, но не спирам да опитвам.
А, за малко да забравя - кога точно е ЧП, пак ли в края на ноември, знае ли се вече дата?
29 НОЕМВРИ 2019

Пробвай с добавки - в темата за пазаруване от iherb има много съвети.
при мен Silica и Колаген  имаха ефект в/у коса и нокти - със съвсем друга цел ги вземах

иначе ъсм хвърлила око на този шампоан на Алтерна за косопад https://www.arlen.bg/product/1498/shampoan-protiv-kosopad-i-za-r … hampoo-250ml.html

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 12:52 от bubanka

# 100
Влизам с молба за съвет. От изчетеното в темите си харесах L’Oréal Professionnel Serioxyl Denser Hair. Целя нови растежи и събуждане на някой и друг заспал фоликул. Косата ми доста се разреди и ползвам основно противокосопадни продукти или такива за сгъстяване. Особен ефект от нищо не съм видяла, но не спирам да опитвам. Видях, че Serioxyl е най-евтин в Нотино, но изненада - има и нов продукт, който изгледжа и е описан по същия начин. Сега съм в чуденка кой от двата да поръчам?
https://www.notino.bg/loreal-professionnel/serioxyl-grizha-za-uv … totata-na-kosata/
https://www.notino.bg/loreal-professionnel/serioxyl-denser-hair- … a-razredena-kosa/
Докато се чудя за тези двата, прочетох и за този:
https://www.zlatnaribka.com/lanza/healing-nourish-protiv-kosopad … ng-hair-treatment
и сега се чудя и за него...а мислех и за гела на Давинес. Изобщо, омотала съм се здраво. Моля, за съвет кое е най-доброто от всички изброени за нови растежи?

Благодаря и се извинявам за дългия пост!
Здравей!
Позволявам си да отговоря, макар да не съм ползвала сериоксила и давинес, защото и аз от няколко години безуспешно боря косопада. Използвала съм куп шампоани и ампули, след които съм имала много растежи, но косопада за съжаление не ми е спирал за дълго. Най-много полза откъм растежи съм видяла от ампулите на фито, след хидратиращия тоник на Кингсли косата ми се стори много пораснала, сега използвам на Ланза серума, за него писах малко по назад. И давинес и сериоксил са доста хвалени в темата, но давинес а имал доста силно охлаждащо действие. Ампулите денсифик единствени като че ли са ми намаляли косопада. Трябва да пробваш, за да видиш от кое ще имаш резултат. Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 12:53 от bubanka

# 101
  • Варна
 По молба на Руса Мама преди време правих сравнение на термиците на Керастаз. Държа да отбележа,че имам,ползвам и харесвам и четирите. Много дълго време бях влюбена в Нектар термик сигурно две години не признавах друг финиш  Laughing - блондинска работа. Термикът за дълга коса има по нещо от другите три. Хидратира,приглажда,но и дава осезаема плътност без да втвърдява. Прави косата буквално сочна,една такава напомпана  Laughing и като бонус има ароматът на маската.
 Много ми е харесал със сигурност щом поръчах втори от испанците  Laughing.

Casual да това е ДПШ на Шу и...не съм пробвала да поръчвам от HQ с превозвач  сподели ако пробваш. На тях доставката им над 75 паунда е безплатна.

# 102
Много дълго време бях влюбена в Нектар термик сигурно две години не признавах друг финиш   - блондинска работа. Термикът за дълга коса има по нещо от другите три.

Casual да това е ДПШ на Шу и...не съм пробвала да поръчвам от HQ с превозвач  сподели ако пробваш. На тях доставката им над 75 паунда е безплатна.

Оооох заболя ме портфейла Grin тъкмо пристигна пак термика ( без него не оставам ), и сега ще се приготвя и за другия

ще споделя задължително

За Черния Петък ще търся Кафявата маска Мароканойл, Синьото хидратиращо Джойко, Шампоана на Шу ще пробвам ( обожавам продуктите на марката ) умувам дали да не дам шанс на цялата серия за дълги коси на Керастас

Всъщност си мисля че сайтовете започнаха по отрано да пускат промоциите и да не чкат ЧП и се съмнявам на по големи отстъпки за него . Вие как смятате ?

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 17:10 от Casual

# 103
Grin Ох, дайте линк към тия испанци, моля ви!

# 104

Общи условия

Активация на акаунт