Професионални серии за коса 129

• 53 111
  • 778
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Ампулите Аминексил на Лореал са намалени на 3.85лв в beautymall Simple Smile

# 76
  • София
Привет момичета,
Идвам тук с питане към вас - след втората бременност косата ми яко капе и съм се спряла на Керастаз Денсифик. Гледам че цените са много ниски в corserty.com и исках да попитам как поръзвате от там - директно с доставка до бг или чрез посредник? И съответно колко време се бавят? Мисля да си взема ампулите, шампоана, балсама и пяната. Косата ми е тънка, с мазен корен и сухи краища. Използвала съм за косопад Phyto, Rene Fruterer, P. Kingsley, Напура, но не се случват нещата.
Гледам също в сайта kosa.bg където май цените са ми еднакви с тези на испанския та се колебая. Досега винаги от рибката или от нотино съм поръчвала, но разликата в цените е значителна.

# 77
На пръв поглед цените в coserty са доста ниски,но като ви начислят 19,95 евро доставка до Бг и цените като цяло стават по-високи от beauty mall /в момента има 20 % на Kerastase/

# 78
На пръв поглед цените в coserty са доста ниски,но като ви начислят 19,95 евро доставка до Бг и цените като цяло стават по-високи от beauty mall /в момента има 20 % на Kerastase/
Да сложат едно 50% отстъпка да се зарадваме максимално! Innocent
А относно K Water от рибката казаха, че за България за сега ще бъде само по салоните. Много нечестно с тази висока цена.

# 79

Какво мислите за състава наа този шампоан?

# 80
хаха....къде такъв късмет Simple Smileи на това да сме доволни....

# 81
  • Варна
От такива сайтове се пазарува с посредник. Доставката до него е безплатна. За Испания в случая доставката до БГ е 5лв. на кг. Или в моя случай ще е 10лв. Плюс още 5 за спиди до Варна. Поръчах главно заради терапията за мен и за още една девойка тъй, че ще си разделим доставката. За кой е изгодно и за кой не всеки сам си решава. От сените в сайта имате още 10% отстъпка за Хелуин тъй, че терапията излиза под 60лв. С доставката 65-67лв. Все ми е на акъла, че на фона на 170лв.цена в БГ. си струва.

# 82
Поръчах си еластисайзъра не се стърпях,а и като сега е намален не знам дали за черният петък ще го пуснат отново.Confused

И заплата йок Blush

# 83
Някой може ли да ми препоръча продукт за къдрици? Косата ми е чуплива, даже към къдрава, но ако я оставя да изсъхне сама, което няма как да стане в 98 процента от времето. Като я суша със сешоар почти се изправя. Има ли нещо, с което да си ми остане начупена, дори и след сешоар? Косъмът ми е дебел и жилав..

Аз си слагам разни финиши за връхчета, масла и т.н. След което слагам от крема за къдрици на Керастаз и после пяна Kerastase Densifique. И с двете не прекалявам. Така правя и когато суша с дифузер, и когато оставям сама да се изсуши. През годините много неща съм пробвала, но така крема ми структурира къдриците, а пяната леко ги фиксира. Косата ми издържа 2-3 дни, като аз не реша, а оправям с мокри пръсти.

# 84
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема!
Аз започнах пазаруването "пред-черно-петъчно" Wink и се възползвах от намаленията в ЗР, като си поднових маската за слаба коса на Лакме/на мен ми действа много добре - косата ми става плътна и обемна/, ДПШ на Медисютикълс, Биокленз на Медисютикълс , 10 ампули на Напура - за почистване, за растеж и за фоликули, както и няколко ампули Аминексил на Лореал - и никакъв накрайник към тях Frowning1 кажете ми, моля ви, откъде да се снабдя с такъв, защото явно съм изхвърлила предишни такива...
За Черния петък, според цените, мисля да взема кератиновата серия на Ланза и Хроноложист серията на Керастаз.
Много ми е зле косата напоследък - капе, рехава, опашката ми стана наполовина и краищата са изпръхнали...трябва да започна пак някакви маслени маски, но пусто, все нанякъде тичам и нямам време да стоя с тях; затова предпочитам готови терапии - ампули, серуми...ползвам Еластисайзера на ФК веднъж на две седмици, както и възстановяващата ампула на Лалга. Други предложения за такова състояние на косата? Като си гледам снимките от преди две -три, че и повече години, направо се ужасявам...трябва да снимам тези дни, за да ви покажа разликата.

# 85
Даже 180 лв. видях, че е.

# 86
Да сложат едно 50% отстъпка да се зарадваме максимално! Innocent
А относно K Water от рибката казаха, че за България за сега ще бъде само по салоните. Много нечестно с тази висока цена.
На мен Арлен ми казаха, че очакват внос, но нищо не са качиле още.

# 87
Накрайници има в аптеките, много пъти не ги дават с ампулите и им остават, но трябва да имаш близък или да им се помолиш.
Оказа се, че имам проблем с фоликулите, толкова пари дадох против косопад, е как не се заздравиха, та се чудя шампоана на Напура ли да взема или ампулите?
Иначе избързах и си взех еластисайзера без отстъпка, боя, ампули и маска епруваж, та за черния петък остава Напура и евентуално, ако пуснат нещо над 30%, но едва ли.

# 88
Привет!
Аз не дочаках Черния петък, при тия намаления в Hqhair напълних кошничката с GG и Керастаз(-30%) Stuck Out Tongue
Нооооо не за това влизам. Да ви споделя моя опит с ампули Олиосета. Бях купила преди време, заедно с шампоана, но не бях доволна от ефекта. Косата ми стоеше като колосана, имах чувството, че мога буквално да видя настръхналите люспички на косъма след тях и бързо ги набутах в шкафа. Напоследък обаче всичките ми балансирани серии ми действат хидратиращо и след последното миене с шампоан Ланза нориш и маска Ланза кератин се сдобих с много бляскава, но мека, безформена коса. Имах нужда от спешен протеин и се сетих за тез ампулки. Да припомня, косата ми е небоядисана, тънък косъм, бързо се омазнява, малко под раменете, почти права. Измих с кератина на Чи, след това след известно умуване реших фа сложа маска преди ампулата - Маракеш чудо. Сложих съвсем малко, четвърт ампула и суших с Дисциплин термик( нямам друг за момента). В резултат на което, се сдобих с леко матирана коса, изпръхнала сякаш. Викам си поредния несполучлив експеримент. На сутринта обаче косата изглеждаше съвсем прилично, вярно без 'диамантен' блясък, но уплътнена, твърда само колкото трябва, 'напротеинчена'. Та в заключение ампулите Олиосета са хубав, евтин протеин за спешни случаи, просто количеството трябва да е много малко в сравнено с други продукти, за да не се 'колосате'. Не знам дали цялата комбинация е напълно уместна, но крайния резултат беше добър. Надявам се да съм била от полза и да не съм ви отегчила с дългия пост Simple Smile

# 89
Набелязала съм си доста неща на една марка за, която научих от тук - Davines. Стискам палци от Арлен да я намалят за черния петък, че кошницата ще е доста голяма. Миналата година имах проблем с lookfantastic и този път ще се въздържа от тях.

Общи условия

Активация на акаунт