Професионални серии за коса 129

• 52 930
  • 778
  •   1
Отговори
# 360
И аз съм на същото мнение.Мирише невероятно,за момента омекотява косата, но на сутринта съм същият гръмнал бойлер както като не го ползвам.Не знам, ако се ползва по-продължително време дали няма да има някакъв ефект,но това са много пари за "ако",маслата вършат и по-добра работа.

# 361
  • Варна
Ванеса изкарах седмица. Слагах го всяка вечер викам си може да действа с натрупване  Laughing грънци. Сутрин се налагаше да навлажня косата и да омачкам с Олаплекс 6,за да не стресирам комшиите като изляза  Joy.

# 362
Благодаря, момичета, за мненията.

# 363
К water вече и в арлен срещу скромната сума от 99лв.
Може ли линк, не го откривам в сайта

# 364
К water вече и в арлен срещу скромната сума от 99лв.
Може ли линк, не го откривам в сайта
Няма линк писах им съобщение.

# 365
  • На черешатааа
Преди се боядисвах с Oway- страхотна  боя е. От шампоаните на марката също съм много  много доволна, една вакса както и от серума им за връхчета. Сега я замених с боята на Jean Paul Mynе- фризьорката ми смени марката. Но и от тази съм много доволна.

# 366
    Здравейте, момичета! Искам да си взема хубав шампоан и балсам и съм се зарила с информация от различни марки и честно - не знам какво да избера. От мината година имам страшен проблем с косата...Почна страшно много да цъфти, до степен всеки месец да ходя на фризьор. И така за известно време. След това смених фризьорката - тя работи с продукти на керастаз и косата ми се пооправи. Всеки път като ходя обаче, все ми се режат по 2 пръста коса, а моята расте доста бавно (вече ходя веднъж на 2 месеца). От около половин година ползвам балсам на Керастаз за къдрава коса с отмиване, но като че ли й трябва нещо повече. Косата ми е тънка, леко къдрава и суха, цъфти и се накъсва, заплита. Като цяло се чудя за златната серия на Лореал или кератиновата на CHI. Ще се радвам , ако помогнете с избора! 🤗
    PS: забравих да кажа, че като ходя да се подстригвам, слагаме и ампули на керастаз за изтощена коса и за подхранване. Шампоана ми в момента е най-обикновен на Палмолив. Принципно се чудя, ако се добавят витамини за коса, кожа и нокти в него, достатъчно ли ще му е.

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 01:01 от Lore

# 367
    • Някъде там
    Някой питаше за Moroccanoil Color Depositing Mask
    Аз си взех в цвят какао 30 ml ,но не съм я пробвала.
    Може би в сряда ще се намажа с нея като съм почивка и съответно ще имам повече време .
    Не очаквам чудеса все пак съм с тъмна косичка (която повечето фризьори ме съветват да не я изсветлявам) защото  е тънка и да си стоя в цвят близък до моя Sad.
    Предполагам ,че при мен маската ще добави блясък и лек нюанс на какао ,но няма да промени цвета значително.В amazon  има ревюта и розовото на руса коса е много розовo:)
    https://www.sephora.com/product/color-depositing-mask-P447377
    https://www.amazon.com/Moroccanoil-Color-Depositing-Mask-Rose/dp … L#customerReviews

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 09:57 от Искрица

# 368
    Здравейте на всички. Видях, че доста по-назад в темата се е коментирало за Лалга. Аз съм с много изтощена коса и съм се спряла на тази марка за коса включително и ампулите им за възстановяване. В тази връзка бих искала да помоля някой с по-скорошни впечатления и отзиви да напише дали е доволен от продуктите за коса на Лалга. Благодаря предварително! Хубав ден на всички!

# 369
    Lore тоя Палмолив,според мен,директно го изхвърли,той е бъкан със сулфати и лоши силикони,как няма да ти цъфти косата.На теб ти трябва здраво протеин,хидратация и масла.Аз бих заложила на "бързата помощ" Афоджий (2-минутния и дълбоката хидратация), един път в седмицата.През останалото време златната серия на Лореал,маски с масла за коса със висока порьозност,терапията на Алфапарф веднъж в седмицата,финиши (без алкохол) поне два.Това като най-бюджетен вариант за начало,иначе има Ланца,Лалга,Филип Кингсли...но те са малко скъпички.Витамини задължително,но вътрешно,професионалните шампоани си имат достатъчно,мисля.
    Момичетата ще допълват,аз се сещам за това на първо време.

# 370
    Има ли някой ,да е използвал серума на давинес за хормонален косопад,Davines energizing superactive? Моля за отзиви

# 371
    Момичета имам на Jungle Fever 1л. оксидант ,мога ли да го използвах с друга марка боя освен JF ?

# 372
    • Пловдив
    Искам да ви питам с какво се мият вашите девойки? Моята дъщеря е на 12г. и напоследък започна доста пърхот. Купила съм на Виши, но сякаш е доста силен, макар да има голям ефект от него. Имам и на Здраве - също не е лош, но не става за постоянно.
    Но не знам какъв шампоан и маска/балсам да й взема за ежедневна употреба. Не искам все още да използва професионални серии, защото косата не й е увредена, а те обикновено са с някаква насоченост - хидратация, протеин.

# 373
    VanessaDE, много хубав пост! беше полезен и на мен!
    Благодаря🧸🤗

# 374
    • Варна
    Момичета имам на Jungle Fever 1л. оксидант ,мога ли да го използвах с друга марка боя освен JF ?

Можеш стига боята да е амонячна,но ще е кощунство да го нагърмиш на Колестон примерно. JF е полудрогериен клас боица.

Общи условия

Активация на акаунт