Професионални серии за коса 129

• 52 845
  • 778
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета! Косата ми е нормална, дълга до средата на гърба, но 2/3 от косата ми опада за 2 години в следствие на силен стрес. Искам да си купя хубав шампоан, с който да си чувствам косата стегната, жилава и плътна за да изглежда по - гъста както ми беше преди.  По принцип ми е мека, нетретирана, небоядисвана косата.

Колебая се кой шампоан да си взема между 1. Marrakesh Original, той е с протеини арганово и конопено масло, 2. Morocconoil за обем, който е с кокосово, арганово масло, кератин, 3. CHI Royal Volume Shampoo за обем, който е с перлена пудра, аминокиселини, протеини, витамин B и бял труфел, 4. Eprouvage Gentle Volume със стволови клетки, оризови, соеви протеини и екстракт от жълъд и 5. на Pfilip Kingsley за обем, който е с протеини, целулоза и кополимери.

# 541

Това последното е голяма заблуда. Аз съм от лудите,които купуват литрови шампоани и маски по половин кило,които са предназначени за салоните. Марокан,Керастаз,Шу Уемура, Алтерна...и отговорно твърдя,че разлика с тия в нормалните разфасовки няма. Имам доволно голям опит за да си позволя да го твърдя поне за високите марки за другите не знам.
Аз не говоря за големите разфасовки по принцип, а за тези, които се произвеждат САМО в големи разфасовки и ги няма в малки, като Inoa Post и Loreal PRO Classics. Обикновено ги няма и по онлайн магазините.
Аз не знам Алтерна и Марокан да имат такава серия..
Има такива серии на всички производители, и слава на бога. На неприлично скъпи цениса ,и  фризьорите нямат интерес да ги продават, за да нямате достъп до тях  (Post Color Moroocanoil, Defy damage pro 2 Joico например), че съвсем ще забравите да ги посещавате.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 11:58 от bubanka

# 542
  • Някъде там
Днес ще пробвам тази маска

Пробвах и този шампоан
Ухае страхотно(Керастаз съм ги признала в ароматите) .
Измива страхотно,не дразни скалпа,не пресушава дължините,съчетах с маската за дълга коса ,но не ми се стори толкова подхранваща както предните пъти.
На втори ден след измиване дължините са ми като слама.Ако ги прегъна  ще се счупят.
Чудя се коя маска да взема.
Новата Дисциплин олео релакс или Нутритив или Марокан с кафявата капачка?

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 08:02 от Искрица

# 543
Rokky77,
радвам се да те видя отново тук.
Постовете ти за боядисването бяха много полезни за мен.

# 544
  • Варна
 Rokky77чест е да те видим в тая тема  bouquet. Без за се брои за комплимент не съм срещала по-грамотен на тема колористика човек в тоя форум. Преди време ми беше супер полезен с конкретните си съвети.
  Post Color Moroocanoi доколкото схващам е плекс система на марката  newsm78. Може ли малко повече инфо  newsm78?
 Цените са последното нещо,което притеснява дамите в тая тема  Laughing когато става въпрос за продукти за коса.... да се разбира,че повечето сме с отклонения  Joy.
 100$ не са чак толкова стряскаща цена. Комплекта се дели примерно на две и толкова.

Ambrilly90
аз бих предложила нещо различно от изброените https://www.zlatnaribka.com/lanza/strenght-podhranvane-na-iztosh … white-tea-shampoo

както и балсамът и серумът от серията. Това е наистина стягащ и уплътняващ шампоан. Балсамът тушира евентуална сухота,но плътността се запазва. Серумът допълнително защитава дължините и е с термозащита.

цените им в кокопанда в момента са без коментар
 https://www.cocopanda.de/products/lanza

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 08:50 от prinzesata

# 545
Здравейте, ползвали ли сте този серум и какво е мнението ви?

# 546
Днес ще пробвам тази маска

Пробвах и този шампоан
Ухае страхотно(Керастаз съм ги признала в ароматите) .
Измива страхотно,не дразни скалпа,не пресушава дължините,съчетах с маската за дълга коса ,но не ми се стори толкова подхранваща както предните пъти.
На втори ден след измиване дължините са ми като слама.Ако ги прегъна  ще се счупят.
Чудя се коя маска да взема.
Новата Дисциплин олео релакс или Нутритив или Марокан с кафявата капачка?
Имам страшно много видове маски, керастас,лалга,ланза,епруваж и др, но от както си взех миналия месец на мароканоил с кафявата капачка  разбрах, че това е липсвало на косата ми. Краищата ми са супер хидратирани и на втория и третия ден все още не са сухи.

# 547
  • Някъде там
Супер,поръчвам Heart

# 548
Хубавелки Flowers Rose , скоро си закупих олиото на Ланза - Keratin Healing Oil и сега обмислям да взема още едно олио с което да съчетая продукта.
Използвам преса почти всеки ден, не се боядисвам , не ползвам сешоар.Косата е дълга с леко накъсване последните 3-4см.Имам блясък и е загладена. Търся заздравяване и сила.
Тъй като са намалени продуктите, кое би било най-удачно да закупя?
Moroccanoil Treatment oil.
Серум за цъфтящи краища с конопено и арганово масло Marrakesh.
O'right олио.
Имала съм ги вече поотделно, но не съм комбинирала два вида. Моля за съвет!
Благодаря!

# 549
Уоу, кокопанда какви намаления са пуснали - на това се казва Черен Петък. Trollface

# 550
  • Варна
 Аз такъв предчернопетъчен пазар му дръпнах предната седмица,че...за черен петък не остана какво да искам  Laughing. Като бонус при регистрация за нов потребител кокопанда дава код за 10 евро отстъпка  Laughing

# 551
  • Пловдив
До превозвач ли пазарувате от Кокопанда?

# 552
Я, припомни как действаше ти с тях Innocent И над каква сума е кода?

# 553
  • Варна
 Да с Габко пазарувам от тях. Кодът е за поръчки над 50 евро.

# 554
  • Някъде там
eli2424
,поръчах си я

Общи условия

Активация на акаунт