💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 126
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 105
Всеки път като чуя СтоЕнчо да говори се чудя защо го прави сякаш рецитира🙄 доста ми е странно 😁 даже в промото за утре виковете му към Юлиян звучат като рецитал 🤣
Днес ми остана време да изгледам петъчното студио и съм хипер доволна ! Хареса ми как всички наакаха славянските балерини, а Русалчо само си мънкаше под носа 😁

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 03:16 от Деси Велева

# 106
Стоян каза, че е тръгнал да купува жилище Satisfied Това си е на мама и тате. Wink
Той говори през/със стиснати зъби и личи как внимателно обмисля какво ще каже, често неуспешно Smiley

Веско според мен нито е толкова разгонен, нито не видял жена. Играе го големия балкански мачо.

Гласувам за Роберта. Мисля, че точно Стоян ще се присъедини към Март и Томас.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 22:33 от Cafelate

# 107
Той говори със стиснати зъби и личи как внимателно обмисля какво ще каже, често неуспешно Smiley
😆
Това му създава сериозно затруднение.

# 108
  • Другата България
Joy Да не ги цитирам всички, но се подписвам под последните ти постове.

# 109
  • Калгари, Канада
Леле, Стоян е бесен на промото. Втори Георги (само дето онзи не посегна). Ама що го спира Алекс, моля да го остави да видим как Юлката ще му свие сърмите. Кат петле е Стоян, но със сигурност Юлиян знае някой и друг номер, та Стоян да се окаже в прахта. 😉

# 110
  • София
Юлиян е тренирал муай тай много сериозно, а май и борба или бокс също, та Стоян по-добре да не налита кат петле.  Wink

# 111
Тоя па има ли нещо, дето да не го е тренирал?! Много сериозно, колко много? От хокей на трева до муай тай, бре! 🤔 Такива тренирали всичко... никое от тренираните не го владеят качествено. Колкото да се сбият двама фукльовци, няма нужда да са тренирали муай тай или жиу жицу! Освен това източните бойни изкуства са не само бойни, но и много философия има в тях. Изучавалите ги не рипат да се бият при първо предизвикателство и с всеки подивял насреща им.
Пък и като го е тренирал какво?! Ще приложи муай тай и ще го нокаутира, за да му даде урок?
Нали Гошо беше ММА, сега па и Юлиян ли?

# 112
  • Козлодуй
Като си говореха в рибарската къща и питаха Юлиян с какво се занимава той каза че работи в едно училище и има клуб по бойни изкуства Simple Smile
Благодаря и аз за темата хареса ми че върху всички снимки на отпаднали участници има символ за отпадане Simple Smile

# 113
Той говори със стиснати зъби и личи как внимателно обмисля какво ще каже, често неуспешно Smiley
😆
Това му създава сериозно затруднение.
😂 Защо туй момченце се занимава с непосилни за него неща...

# 114
  • София
Благодаря за темата. Не съм писала скоро, но поне успях да изгледам всичко.
От всички най-много продължава да ме дразни Александър, като Радостина и Ана-Мария са плътно зад него в списъка. 😀

# 115
Даже вече не мисля кой ме дразни. Лошото е, че не виждам кой искам да победи. Близначките ми допадат, но няма да ги допуснат. Роберта има качества, но напоследък я показват като безмозъчна, сигурно после ще излезе велик стратег. Юлиан играе играта и е спортист. Пламен е изпълнен с противоречия, но бих предпочела него и Юлиан да стигнат на финал, а от жените близначките и Роберта. Много съжалявам за Наско! Хубава седмица!

# 116
От промото изглежда траките най-после да печелят резиденцията.
Макар че май наистина няма значение вече - в рибарската колиба изглежда като да хапват същото каквото и в резиденцията и Бялото Мите свърши задачите

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 10:30 от malina07

# 117
Явно Март ще играе в играта тази вечер и се е подобрил-така видях от промото, а аз така се надявах и той да си тръгне заради контузия!
Трябва да селектират и участниците при траките, някой от тях са направо безполезни и безинтересни;

# 118
  • ВАРНА
И какво излиза на Стоянчо мама и тати  богати!  - на Март татю му гига въшлив от пари!  
Радостина  млад меринджей.  Юлиян  в тежкарски частен лицей и със собствен спортен клуб.

Май само Веско разчита на една гола заплатка от останалите към момента в играта?

# 119
Ужасен беше изкуствения смях на Роберта, не се ли сеща, че ще е следващата

Общи условия

Активация на акаунт