💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 479
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Гласувах за Стоян, мисля, че със сигурност ще е номиниран тази седмица. Надявам се другия номиниран да е смотания Гастон.

# 121
Юлиян да не е напуснал работа, в Британика търсят учител по ФВС?

# 122
Да не са го уволнили заради сексизъм...

# 123
Нямам представа днес случайно попаднах на тази обява. А по спомен от сайта май само Юли беше учител по PE
Скрит текст:

# 124
Явно Март ще играе в играта тази вечер и се е подобрил-така видях от промото, а аз така се надявах и той да си тръгне заради контузия!
Ми тя играта е статична, видях го да стои и да върти нещо си, краката не са му нужни.

И какво излиза на Стоянчо мама и тати  богати!  - на Март татю му гига въшлив от пари! 
Радостина  млад меринджей.  Юлиян  в тежкарски частен лицей и със собствен спортен клуб.

Май само Веско разчита на една гола заплатка от останалите към момента в играта?
Никой не е за жалене, не ги мисли! И може би никой не е случаен.

Юлиян е даскал тук https://www.bssofia.bg/bg/?cid=16  не в Британика!

# 125
  • Sofia
Амелия е в "На кафе"

# 126
СтоЕнчо, СтоЕнчо... всеки път, като дадат част от промото за довечера, как Стоенчо се е развикал срещу Юлиян, все едно слушам как първолак рецитира "Аз съм българче" с цяло гърло. Иде ми да му залепя устата да не се мъчи, а и да му вържа рапиращите ръце.

# 127
Явно траките най-накрая печелят и са с разлика 1 пояс, който е нанизаният на въжето на Юлиян и СтоЕнча го вижда и почва да квичи. Ама нанизан ли е поясът ,нанизан е. То така дори по-трудно ми се вижда.

# 128
Коя е тази русата кифла до Юли? Нели Рангелова ли е?  ooooh!

# 129
Изгледах Амелия при Гала.И тя също като Марешка ,каза че иска Юлиян да е победител.Но може и Роберта

# 130
  • Sofia
Коя е тази русата кифла до Юли? Нели Рангелова ли е?  ooooh!
Да,Нели е,цяла седмица ще е гост в кокошарника Animal Rooster Animal Rooster Animal Chicken Animal Baby Chick Animal Chicken

# 131
Изгледах Амелия при Гала.И тя също като Марешка ,каза че иска Юлиян да е победител.Но може и Роберта

Очевидно ехидният смях на Роберта и това мазнене след излизането й не са направили впечатление

Днес изглеждаше супер, вече не е така подпухнала. Направила си е микроблейдинг и грима й беше перфектен.

# 132
  • Sofia
Хубава и умна е Амелия,много ми хареса.

# 133
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Гласувах за Роберта, защото предполагам, че коалицията сексисти ще продължава да действа както досега. Освен това ако и Веско е развил толкова скоростно братски чувства към Стоян, колкото вторият към него, ще иска да го задържи около себе си - мястото, овакантено от русалчо, е свободно.  Laughing

# 134
И аз гласувах за Роберта. В това племе не понасят жените.

Общи условия

Активация на акаунт