💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 482
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
То може и двамата да са номинирани,ако паднат и двата дни.

# 136
# 137
  • София
Довечера ще е интересно!Не знам Юли какво е написал,но се надявам да остане в шоуто!

# 138
Аз продължавам да се надявам, че публикациите на Юлиян не  са във връзка с  предрешения победител, а са относно начина, по който се представят нещата и по който е представен самият той в продукцията. На това ме навежда мисълта, че все пак пише Всичко е манипулирано, а не предрешено, предизвестено, нагласено или нещо подобно. Също така ми направиха впечатление думите на Амелия в "На кафе". Когато тя каза, че нейният фаворит е Юлиян, Патрашкова подскочи - ама как той, този егоист, интригант и не знам си още как го нарече (да не забравяме  и думите на Алекс - "най-големият злодей"). Амелия й отговори (по нейния прям и откровен начин), че от предаването явно са решили да покажат определена черта от участниците, да ги представят в определена светлина, и че всъщност Юлиян е "много по-дълбок човек".

А договор за конфиденциалност със сигурност са подписали. Когато една година редактирах субтитрите във ВБ, и аз трябваше да подпиша такъв, макар че бях само някакъв си редактор титри.

# 139
Продукцията очевидно е против Юлиян - Алекс така скорострелно го издаде, че е премълчал за имунитета...

# 140
  • София
Продукцията очевидно е против Юлиян - Алекс така скорострелно го издаде, че е премълчал за имунитета...

Много ясно - какъвто е цапнат в устата, пък добър в игрите, ще обърка сметките на продуцента за победителя.

# 141
  • Другата България
Аз продължавам да се надявам, че публикациите на Юлиян не  са във връзка с  предрешения победител, а са относно начина, по който се представят нещата и по който е представен самият той в продукцията. На това ме навежда мисълта, че все пак пише Всичко е манипулирано, а не предрешено, предизвестено, нагласено или нещо подобно. Също така ми направиха впечатление думите на Амелия в "На кафе". Когато тя каза, че нейният фаворит е Юлиян, Патрашкова подскочи - ама как той, този егоист, интригант и не знам си още как го нарече (да не забравяме  и думите на Алекс - "най-големият злодей"). Амелия й отговори (по нейния прям и откровен начин), че от предаването явно са решили да покажат определена черта от участниците, да ги представят в определена светлина, и че всъщност Юлиян е "много по-дълбок човек".
А, добрутру. #Silly
Още повече, че имат начин и знаят как. И драгия зрител започва да се плюнчи пред екрана и да пише по мрежите с всякакви обидни и други изразни средства, базирайки се само на чуто и видяно. И се започват едни генерални заключения как не може да си такъв или онакъв само в една игра, показваш ли го тук, значи си такъв по дефолт-гадняр, мазняр, сексист, мексист, подлец, злодей, лош човек и т.н., и т.н. Никой не коментира наистина силови и физически качества, мисъл и акъл, това, че няма пропусната битка или скатаване от такава досега, важно е да се храчи и плюе щото по ТВ сме видели нещо или нещА, които са представили този човек в негативна светлина.
Същото важи не само за Юлиян, с риск да ме линчувате аз смятам, че и Александър е възможно да не е чак такъв галфон, какъвто го изкарват. Но при него е съчетано и със слаба физическа изява, тази мания за величие, лидерство, его до небесата и стремеж да се налага на всяка цена независимо от начини и средства....затова има такава нагласа срещу него. Като прибавим и седмичното му санаториално лечение, и картинката се избистря.
За мен показателен е фактът, че задържали се хора в предаването, които сега излизат сочат Юлиян за свой фаворит. Да, не са от неговото племе, досега са от другите две, но за да имат поглед тези хора, които всъщност реално са играли с него и са видели неща от кухнята и да правят такива изявления предполагам има защо да е така.

# 142
Егото на Александър си личи и в играта му в Стани богат, макар и не в такава степен. Кой човек, като го питат за любим писател, казва Сенека?? Очевидно този отговор поражда допълнителни въпроси и трябва да внуши колко високоинтелектуален е той...

# 143
Стига сте му търсили оправдание на Юлиян и ще изкарате, че всъщност е ангел небесен, а от продукцията го изкарват демон от преизподнята! Нали разбирате, че човек няма как да скрие особено много същността си!? Все от някъде прозира истинската. И няма начин да накарате хората да повярват, че Юлиян всъщност е един прекрасен човек. ОК, играч е, съгласих се, но добър и читав човек не е. А вие след като обяснихте какъв добър играч е, започвате и реабилитация на личността му, което просто няма как да стане.

Чел е Сандо Сенека както дяволът чете Евангелието. Смешник е този мнооого голям. Има ниско самочувствие и голямо его.

# 144
По-добре да спечели той, отколкото който и да е,  вкаран с връзки вътре. Всъщност, предпочитам да спечели костенурката от самотния плаж, вместо приятелчетата на Тупарев.

# 145
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Егото на Александър си личи и в играта му в Стани богат, макар и не в такава степен. Кой човек, като го питат за любим писател, казва Сенека?? Очевидно този отговор поражда допълнителни въпроси и трябва да внуши колко високоинтелектуален е той...
Той ако беше високоинтелектуален, нямаше да играе играта по такъв тъпашки начин, че да накара всички да го намразят за нула време, вместо да завърти нещата така, та да се чудят откъде им е дошло. Та интелигентен и голям хитрец е само в своята глава очевидно.

# 146
Стига с тоя имунитет! Ако Юлиян беше избрал купон на плажа, според вас на другия ден Алекс има ли право да попита племето изкарало ли е добре или няма да е честно отново? Щото, ако бе избрал купон за всички пак би минало за стратегия.

# 147
  • Другата България
Стига сте му търсили оправдание на Юлиян и ще изкарате, че всъщност е ангел небесен, а от продукцията го изкарват демон от преизподнята! Нали разбирате, че човек няма как да скрие особено много същността си!? Все от някъде прозира истинската. И няма начин да накарате хората да повярват, че Юлиян всъщност е един прекрасен човек. ОК, играч е, съгласих се, но добър и читав човек не е. А вие след като обяснихте какъв добър играч е, започвате и реабилитация на личността му, което просто няма как да стане.
Laughing Изобщо нямам никакво намерение да реабилитирам никой, поне аз, защото и не смятам, че има нужда от подобни действия или бездействия. Нито пък търся оправдание за нещо, защото и не смятам, че има за какво да се оправдавам, аз, а за него не знам, няма да си го водя в къщи, имам вече един взет от доста време. Laughing
И да, многократно писах, че мисля, че ИМА как нещата да се манипулират и нагласят така, че човек /по принцип/ и Юлиян /в частност/ да излезе такъв, какъвто не е. Не изцяло да се промени образ, а да се изкарат на повърхността едни качества, които ги има всеки от нас /или почти всеки/, да се наблегне, натисне, удесетори върху тях и у зрителя да остане усещането за нещо грозно и лошо.
Grinning И изобщо, поне аз не се стремя и не искам да карам никой да вярва в каквото и да е, имам си мнение, пиша си го, гледам доста хора го споделят, нито искам да убеждавам останалите в обратното, нито пък искам те мен да убеждават в тяхната теория и да ми натрапват техните виждания. То същото може да се каже и за теб и останалите хейтъри на Юлиянчо-ама не се опитвайте да ни натрапвате негативизма си, защото просто няма как да стане. Wink

# 148

Чел е Сандо Сенека както дяволът чете Евангелието. Смешник е този мнооого голям. Има ниско самочувствие и голямо его.
Напълно съвпада това мнение с моето!
Затова още на кастингите имат психолози и решават определени тестове. За да може да се направи анализ на тяхното поведение и оттам нататък като какви могат да бъдат в играта. Защо Амелия-Мира не я показаха като човек, който говори зад гърба на останалите и ги обижда? Да, има голяма доза монтаж, има намеса вероятно на екипа на продукцията, НО те няма как да изкарат на яве характеристики, които играчите не притежават.
Аз също смятам, че Юлиян заслужава да спечели, но заради качествата си на състезател в играта, а не заради личностни такива.

# 149
  • Берлин
Аз коментирам това,което виждам. Няма значение кое как е заснето или пък монтирано. Всички тук можем да коментираме САМО това, което виждаме,за да сме обективни. Ама дали е/не показано нещо,води до догадки. Да,има качества в игрите Юлиян. От показаното дотук - като човек не струва

Общи условия

Активация на акаунт