💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 61 998
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 1 845
Така..малко ме е срам, но аз имам инстаграм само така, да гледам снимки и сторита, по едно времи цъкнах и на Амелия, и на Марешка на профила, но нищо не видях. Сега вече е минал, но по принцип как става това с лайфа и къде да го търся друг път Thinking Pensive

И Юлиян изтървах, язък. Поне кажете, че не е бил по слип, да не ме е яд толкова 😂

Благодаря, че се включвате с преразкази.

# 1 846
  • София
Така..малко ме е срам, но аз имам инстаграм само така, да гледам снимки и сторита, по едно времи цъкнах и на Амелия, и на Марешка на профила, но нищо не видях. Сега вече е минал, но по принцип как става това с лайфа и къде да го търся друг път Thinking Pensive

И Юлиян изтървах, язък. Поне кажете, че не е бил по слип, да не ме е яд толкова 😂

Благодаря, че се включвате с преразкази.

И аз съм така с ИГ, наложи се да моля дъщерята да ми покаже къде е лайфа. 😂 Най-горе вляво, където е профилната снимка пишеше Life, оттам се пуска.

# 1 847
Лайф се гледа горе където се качват сторитата, то пише по принцип , а ако ги следваш ти праща известие.
Юлиян си беше по екипче, върнал се от тренировка , на няколко пъти вметна да вкарат и Наско, явно му е кофти, че му се сърди, защото той много го харесвал.

За близначките каза, че са си самодостатъчни и една без друга не могат да си направят стратегията, защото са 1 мозък в две глави.
Амелия пък каза, че е с кофти впечатление от тях и че ѝ се струва, че ужасно грубо отношение имат към всички.

# 1 848
  • Пловдив
С този лайф сякаш имаше издание на Игри на волята в събота Blush Много им се радвам. Иначе за фен срещите мисля, че са имали такива молби от феновете, които ги следят в инстаграм, вероятно предимно млади хора, тийнове и дечица, а и май не е нещо нечувано. Мисля, че няма билети за такива събития,макар че реално може би има някакви разходи по организирането, наем на място и т. н.

# 1 849
Сега ако влезнеш в профила на Амелия, би трябвало да се покажат там където са сторитата ѝ (точно където е профилната ѝ снимка), понеже виждам че е запазила самите включвания на живо и все още могат да се гледат. Само от телефона може.

# 1 850
Фен срещата е по идея на Марешка, тя сега трупа последователи , защото ще става певица и даже щяла да прави песен за Игри на волята.

# 1 851
На бас, че мъжете славяни и Бояна си имат отделна група Wink

# 1 852
Фен срещата е по идея на Марешка, тя сега трупа последователи , защото ще става певица и даже щяла да прави песен за Игри на волята.
Търкалям се от смях. Joy

# 1 853
Амелия казва, че Александър е много по-силен играч от Томас и от Март. Томас бил паднал от Ана Мария...Grinning и били мишкари.
Гледам гИИИ страхотни са тримата Simple Smile
Юлиян е прекрасен бе!

# 1 854
Тя вече имала песен записана, търсела си специален пич за клипа , намерила го , но той си имал гадже и тя била притеснена и поканила и нея на снимките. Песента била любовна.

# 1 855
  • София
Гери 1, аз коментирам видяното.  Това какво е щяло да стане евентуално ако може би едва ли не няма как да знам. А това, че каквото и да направи Юлиян е "друго" са си твои интерпретации.
Аз казвам какво мисля вследствие на това какво съм видяла.
Коментираш видяното, но в предишен пост твърдиш, че Пламен е казал нещо и значи най-вероятно е вярно, нищо че няма излъчено такова нещо????

# 1 856
Като ви казвам, че ще има билети за фен срещата им... 😂
Като има шарани, които им вдигат самочувствието! Ако никой не им обръща внимание, няма да си вирят носа. То пък да има за какво.
Глупости. На такива "Фен срещи" не плащат, понеже се правят навън или в някой мол, като не се плаща от нищо феновете. Племенницата ми е ходила по такива фен срещи на влогъри и знам от там.
Не хванах началото на лайфа им, но ако са казали, че ще има билети се извинявам!
Не, просто не схващаш иронията...

# 1 857
Амелия казва, че мъжете от тяхото племе не били умни и че стратегиите не били като Сървайвър, а по скоро тип Биг Брадър с някакви интриги.
Особено Томас и Март ги хранят....  Grinning
Юлиян казва, че Март изобщо не е разбрал през цялото време защо е в това шоу.

# 1 858
Другото е, че Амелия каза, че е разочарована от реакцията на Роберта, когато си е тръгнала и това за мъжкото внимание към нея, защото тя не давала вид на такова момиче. Имала си сериозна връзка отвън, а такова поведение дава други индикации.

# 1 859
Четат коментарите и " Юлиян има ли си приятелка"и той се изчерви 😊🙃😋

Общи условия

Активация на акаунт