💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 078
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 1 695
# 1 696
  • Берлин
Изписали сте всичко за всички. Моето обобщение:
1. Гастон беше отвратителен и в игрите,и в студиото. Не познавам циганина с брекетите в студиото - многоооо яко сипна на сашко.
2. Не харесвам никого и не искам никой да спечели
3.гадостина яко се е вдъхновила

# 1 697
  • Sofia

3.гадостина яко се е вдъхновила
Тя направо се е окрилила 🤣дотолкова, че се самозабрави!

# 1 698
Венцислава сигурно е от Ямбол. Тука така се мЬечи. Че гледам, спор настана къде се мякало най-много.

Близначките нямат шанс да се оженят, освен ако и те не се вземат с близнаци, както стана в едно предаване по TLC.

# 1 699
  • Испания
Венцислава сигурно е от Ямбол.

От Варна е. https://bg-mam.ma/p/1152249/39578895

# 1 700
И била на 34 Венцислава... 🙄 Да не е случайно обърната цифрата?

# 1 701
  • Sofia
Близнаци невинаги означава "един акъл разделен на две". Познавам няколко двойки близнаци и са си много ок! Харесвах близначките, но не харесах начина по който се изгавриха с Добрин!

# 1 702
Знам. Казах го с ирония. Нещо много се жегнаха на мек говор. Във Варна не говорили така меко, в Русе, в Добрич - всички се засягат.
А аз не - ние в Ямбол с това сме си известни..и с едни 3-ма глупаци, ама кво да правиш - съдбЪ (както казват у РусИ Wink )

# 1 703
  • София
В първите теми имаше приятелка на Венцислава, тя може да каже откъде е наистина, ако е важно. Доста често тези от околните села се представят, че са от близкия град, просто е по-лесно, отколкото да се обяснява надълго и нашироко къде точно е родното място.

# 1 704
Сега ги прегледах всички...повечето са зодия Дева и Везни и са под 30... а изглеждат над 40. Хм...

Везни - близнакича, Наско, Георгуис, Георги, Роберта (5)
Дева - Йоана, Венци, Стоян, Пламен (4)
Рак- Амелия Мира, Ана Мария, Гичка (3)
Козирог - Веско, Томас, Бояна (не мога да повярвам, обикновено са много сериозни страхотни жени) (3)
Лъвче - Юлиян, Александър (2)
Водолей - Марешка, Добата (2)
Риби - Илиян, Март (2)
Стрелец - Радостина (1)
Телец - Анита (1)

# 1 705
  • София
Начи, ако за мъжете се съди по славяните, а за жените по тракийките, човечеството е за затриване.
Ааахахах, ми, нали точно това е и тезата на Добата Smiling Imp иначе ще свърши рибата Smiling Imp

Днес за пореден път се впечатлих с какво постоянство бг-сценарият джурка игрите така, че джендърията да е повсеместна. Мъжете се наслаждават на дамски игрички, жените бъхтат като изоглавени на 3-4-метрови препятствия. А сите вкупом или се давят, или се мятат от височини. Главният сценарист като нищо може да е прапраправнук на маркиз дьо Сад...хъм... Кан-кан с плисирани полички. Отчаяна съм. Очаквам след обединението на племената на мъжките дуели да се играе белот, на женските - да се замерят с ножове.
Сандьо е неспасяем случай. Подозирам, че е бил адски разстроен от отпадането си и не е гледал епизодите досега. Иначе не мога да си обясня защо не е схванал как дори и съюзниците му са го смятали за полуидиот. Поведението и коментарите му в студиото ми навяваха усещането, че той още се има за тракийско божество.
От участниците в студиото тази вечер само Килата ми беше симпатичен.
Но пък ме изкефи бисерът на Джаферович: с т р а г е д и я.
Мдам, цялото предаване е такова.

# 1 706
Скрит текст:
Лицемерие е най-омразната дума в моя живот! От скоро всеки петък след 22часа, ме наричат лицемер между 20-30пъти! В Игри на волята съм влязал, не за да спечеля спечеля 200 000лв а да покажа, че тази игра може да се играе с чест и достойнство, независимо дали аз ще съм крайният победител! Никога не съм влизал в уговорки няма и да вляза! Просто е под достойнството ми! За който не ме е разбрал, мога да му препоръчам да слуша внимателно това, което казвам и да не търси под вола теле

Това е писал Пламен във фб си. А той наистина с номинацията си закопа Пламен, защото така или иначе Добата никога няма да се научи да плува,а Ана Мария ще си остане завинаги най-слабото звено в отбора...И да прехвърля вината само на Венцислава, че забила нож в гърба на Юлиян е само начин да отвлече вниманието от себе си

# 1 707
Нещата, които Добата говори за глобалното затопляне, за ресурсите на Земята.. имат резон. Той просто не може да ги представи добре, не им е авторитет на хората там, обикновено така става с повечето арт хора, изглеждат по-скоро странни.

Няма значение. Искам Юлиян аз. Grinning Не искам друг да гледам. Парите кой ще ги печели... не ми се мисли за пари, но искам той да ги натири един по един.

# 1 708
  • София

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този ЛИНК - с по-малък размер на видеото.
Игри на волята: България (01.11.2019)
Епизод: 41

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 1 709
Цитат
...А аз не - ние в Ямбол с това сме си известни..и с едни 3-ма глупаци, ама кво да правиш - съдбЪ (както казват у РусИ Wink )
Аааа , не , на Ъ говорим в Габрово 😬
Аз нямам търпение да свалят Радостина на земята , че съм чувала от високо боляло 😎

Общи условия

Активация на акаунт