💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 053
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 1 755
Интересно ми е, кой ще отиде на капитанската битка. Иска ми се да пратят  Добрин, той да спечели и да прати Анка при славяните.

# 1 756
Интересно ми е, кой ще отиде на капитанската битка. Иска ми се да пратят  Добрин, той да спечели и да прати Анка при славяните.
Тази седмица ще са жени.
Роберта и някоя от Траките.

# 1 757
  • Варна
Тия гавраджии всичките, които в опитите си да изкарат на яве недостатъците на Добата огромна услулга му вършат. Колкото повече го подиграват и иронизират, толкова по-симпатичен става и на зрители, и на малкото му познати, с които приказка си има и още по-обичан от близките си става. Няма абсолютно нищо срамно да си такъв като Добата, даже такива хора ми се струва, че живеят в хармония със себе си и някак си по-щасливи сякаш... в техния си свят. Малко ще се отплесна затова в скрит текст ще продължа:
Скрит текст:
Преди по време на комунизма децата, които не отговаряха на общоприетия "стандарт" биваха натирвани в домове построени извън градовете, та чак в горите дори - да са далече от света, да са далеч от очите на обществото, да няма доказателства против лъжливия лозунг "Децата на нашия срой са най-хубавите и най-умните деца". По-късно истината лъсна и като се видя, че такива деца са се раждали и преди и сега се заговори за аутизъм, умствена изостаналост и т.н.... се заговори за социализирането на такива деца и тези домове да бъдат разтурени. Та във връзка с това доста специалисти в областта започнаха да изказват мнения различни като на мен едно ми направи впечатление и някак си приемам лично аз като най-вярното. Гласеше нещо от рода:
Всяко отклонение от общоприетото е проблем. Както децата с умствена изостаналост или двигателни проблеми искат адекватно отношение (да го приемеш такова каквото е, ако не можеш да му помогнеш да не му пречиш поне), така и суперинтелигентните и свъхактивните си го искат абсолютно същото.

И да ви кажа честно като се огледам и като се замисля върху примерите от моето обкръжение вторите - много хвалените колко са умни, колко са талантливи, колко са пластични и т.н. доста повече проблеми създават и то сериозни проблеми. Хиперактивните, че са склонни към агресия или неволно самонараняване няма нужда да ви обяснявам, нали? Много умните пък като се усетят като едни аутсайдери, като ми се изолират и те, като почнат да ми се депресират. Надарените в областта на изкуството пък са податливи към зависимости като алкохол, наркотици, депресията често ги тресе и тях, често и на живота си посягат - ей го нА - Винсент ван Гог и ухо си рязал и с револвер се гърмял. Друг жив покоен вече пример е Айнщайн. Вижте му само снимките, физиономиит, прическата и ми кажете, че не е бил обект на подигравки и той. Почти всички серийни убийци, които човечеството помни са били с ниво на интелигентност като на професор по физика, много ум също е вид изродщина така да го наречем и си е опасно нещо бих обобщила. Та така... много хубаво хич не е на хубаво са казали хората. Хехе... какви аналогии ми идват - то е като кръвното - и ниското опасно ама високото може да те гътне, от ниското само главата да ти се замае, да поприпаднеш малко, не вАжи тук мъдрата мисъл на Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече.

# 1 758
Никога не съм харесвала Джаферович, а Александра е слаба актриса. Но за подигравките и имитациите над Добата снощи заслужават повече ТВ да не видят. Много долно поведение. Експертите, водещите нямат право на пристрастия, да не говорим за подигравки- шутове нещастни!

# 1 759
  • Другата България
Тази седмица ще са жени.
Смятам същото.
И понеже Радостина ходи, а залагам 987654321%, че нито Венцислава ще е готова, нито Анка Арията, ще е една от двете близначки. В сряда ще се самоцитирам, защото просто няма как да е иначе, толкова са прозрачни горките, че просто няма накъде повече.

# 1 760
  • Козлодуй
Bilyana14, precious*, и аз нямам профили като вас поради липса на време и съм благодарна на този форум за много неща не само за споделеното от мрежите в тази тема Simple Smile
И на мен не ми хареса студиото най-вече че нямаше игра и ми се искаше повече да чуя Ива Пранжева, но не и дадоха много думата аз съм и фен още от Сървайвър и съм изгледала всички Сървайвъри Simple Smile

НА капитанска битка стискам палци Роберта да помете която и да е от траките Simple Smile

# 1 761
...
Гастон приключи безславното  си участие идеално.  Направи всичко възможно да разкара Наско, ама сега Юлиян добре го подреди. Не, че злорадствам, де..../b]
😉 Да, бе, да. И аз така! 😉 Ама, що така много ми е кеф!!!?

# 1 762
  • Другата България
 Joy Joy Joy
Пускам ви едно мнение от фейса, на което още се смея. Авторката /жена, ЪФкорс/ заслужава поне моите адмирации.
Цитат
В това предаване до финал ще стигнат куцо (Март-Април), кьораво (Пламен, дето все не е видял и разбрал) и сакато (Венцислава с изваденото рамо). Предлагам Ана-Мара-Тонка-Петуния да врещи отстрани като саундтрак, а близначките да дадат в паузата урок по грим, за ужас на аудиторията. Радостина вече се е видяла в огледалото, въпреки дългогодишните опити да го избегне, седи на брега и обмисля ринопластика. Веско се е отказал от финала, защото Роберта е приела предложението му за брак. Избрали са минзухар за булченски букет, ама сега им е тъпо, защото не е в сезон и няма. А Томас ще танцува на моминското парти намазан с олио. Добата е доволен от това, понеже олиото не е от животински произход. Юлиян печели и влага парите в новия курс на Тонкин “как да накараме поне 1 човек да ни харесва”. Сърчаджиева си вика “Аз защо го водя туй предаване като спорт съм виждала само по телевизора”. А Стоенчо се прибира и установява, че Валерия е изнесла покъщнината и е свалила пломбите на техните, докато спят. The end. Кот’ такоа.

# 1 763
Joy Joy Joy
Пускам ви едно мнение от фейса, на което още се смея. Авторката /жена, ЪФкорс/ заслужава поне моите адмирации.
Цитат
В това предаване до финал ще стигнат куцо (Март-Април), кьораво (Пламен, дето все не е видял и разбрал) и сакато (Венцислава с изваденото рамо). Предлагам Ана-Мара-Тонка-Петуния да врещи отстрани като саундтрак, а близначките да дадат в паузата урок по грим, за ужас на аудиторията. Радостина вече се е видяла в огледалото, въпреки дългогодишните опити да го избегне, седи на брега и обмисля ринопластика. Веско се е отказал от финала, защото Роберта е приела предложението му за брак. Избрали са минзухар за булченски букет, ама сега им е тъпо, защото не е в сезон и няма. А Томас ще танцува на моминското парти намазан с олио. Добата е доволен от това, понеже олиото не е от животински произход. Юлиян печели и влага парите в новия курс на Тонкин “как да накараме поне 1 човек да ни харесва”. Сърчаджиева си вика “Аз защо го водя туй предаване като спорт съм виждала само по телевизора”. А Стоенчо се прибира и установява, че Валерия е изнесла покъщнината и е свалила пломбите на техните, докато спят. The end. Кот’ такоа.
Ох ,не спирам да се смея  Joy hahaha  rotfImbo
Това ми оправи деня  bouquet

# 1 764
Според вас кой е лидерът на траките в момента?
Не знам.Колебая се между Юлиян и Радостина.Макар че при тях всички карти паднаха и мисля,че лидер повече няма да има.Всеки за себе си
Радостина-как пък не!!! Само тя така си мисли!
П.П.
Merri_An:Анка Арията!!!    

# 1 765
И мен много ме разсмя...ама май Юлиян е вече фаворит на много хора

# 1 766
  • Брюксел / София
Мн добро попадение е мнението от фейса:)
Има толкова мн истина в него, че който от продукцията чете да събере останалите от екипа и да им го прочете, после да вземат дружно да се осъзнаят и да променят нещо докато още могат и преди тотално да са скапали иначе интересния формат.

# 1 767
  • София
Тази седмица ще са жени.
Смятам същото.
И понеже Радостина ходи, а залагам 987654321%, че нито Венцислава ще е готова, нито Анка Арията, ще е една от двете близначки. В сряда ще се самоцитирам, защото просто няма как да е иначе, толкова са прозрачни горките, че просто няма накъде повече.

Обаче ако има пак пленник и двете кокошки ли ще вземат, или само игралата?

# 1 768
  • Другата България
Това за пленника изобщо не знам ще важѝ или не, дали е било само за една игра или ще остане до сливането. То може ли нещо да ти е ясно тук, като никой нищо ясно не казва като правило или регламент. Ако остане и Роберта спечели, евентуално, и ако избере близначката-евентуално, то ще идат и двете-те са едно, един играч. Но Роберта би избрала Пламен, отново категорично сигурна съм в това. Така че по-добре да не печели. Laughing
Моята прогноза ако спечели близначката е, че наградата за нея няма да е пленник-за какво им е славянин на тях, а отново двоен глас при номинации. Което тя ще избере и затова и ще изпратят отново Юлиян на дуел.
Ама това са си само мои прогнози.

# 1 769
JoyJoyJoy ФБ коментарът е един път. Joy

Не съм специалист, за да давам категорично мнение дали Добата има проблеми или не, въпреки че съм се замисляла доста пъти като съм гледала. Смятам обаче, че близначките имат не по-малък. Тази обвързаност една с друга при тях ми изглежда малко болестно състояние. По ирония на съдбата цял живот съм заобиколена от близнаци. Най-близките ми хора имат близнаци и нито веднъж не съм виждала чак такава самодостатъчност. Да, имат силна връзка, усещат се, подкрепят се и всичко останало, но чак такова нещо като при близначките, такава самодостатъчност не са демонстрирали. Така че за мен не им прави чест да обиждат и да се подиграват на Добрин при положение, че те също имат проблем.

Общи условия

Активация на акаунт