💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 075
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 1 770
Какво стана с мемоарите на Веско?! Секнаха ли?

Не са! Joy

vesko.panchev
Втора номинационна битка за тази седмица! Определено интересна, но някъкси не влезнахме в нея. Нещо което и преди съм го казвал, че бързата адаптация към играта е в основата на успеха! Смятам, че позициите които хвърляха вода бяха най-трудни. Аз и Стоян изостаставахме на Добата и Пламен!
Незнам дали Юлиян е саботирал играта, но си ни биха! Траките си заслужиха победата!
Александър НЕ беше най-слабият в битката, като цяло и в племето, но беше най-логичния избор за номинация.

И СтоЕнчовата "техника" на хвърляне на вода hahaha

# 1 771
  • Другата България
Аз за Сашко забравих да напиша. НякЪкси усещах, че нещо съм пропуснала. Wink
Както вече казах, на мен ми е жал и ми е мъчно за този човек. Значи снощи в студиото определено не му стана приятно след като видя и чу всичко казано от Радка за него, а я смяташе за най-близкия си човек в племето. Но продължавам да не вярвам, че въпреки всичко чуто и видяно той не вярва и не разбира, че са го номинирали не защото е най-силен, а защото е най-удобен. Не може да е чак такъв дебил, пуснаха му записи, коментари, казва му се в очите и той седи насреща и продължава да твърди, че понеже е бил силен играч, затова и е номиниран. Според мен толкова му е тъпо и неприятно, че предпочита да вярва в една лъжа, отколкото в болезнената истина. Такова его не притежава дори и Юлиян, това на Сашо е направо болестно, то всички ги изкарахме с диагнози, ама аз се чудя и се мая как може да знаеш, да виждаш, да чуваш 99,99% от хората какво мнение имат за теб, с действия /и бездействия/ да си го доказал на аудиторията, и същевременно да твърдиш-ти и само ти, че в момента е май, слънцето грее, птичките пеят и животът е прекрасен. Дано слезе на земята, че за самия него това поведение е просто натоварващо и носещо му само негативи.
Понеже заспах, не дочаках края на студиото, питаха ли го кой според него заслужава да спечели и ако да, какво каза? Thinking

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 14:54 от Merri_An

# 1 772
Не, не го питаха, а той е единственият,  който имаше възможността да опознае всички, които към момента са все още в играта.

# 1 773
  • Другата България
 newsm78 Мдаа, така е. Въпреки че със славяните стоя малко, но все пак. И въпреки че сега като гледа и слуша, предполагам "опознаването" на тези, с които е прекарал най-много време се превръща в огромно разминаване и разочарование и оттук смяна на местата за предпочитания. Както стана с Марешка и Амелия.
Но щеше да е интересно да чуем все пак мнението му по този въпрос. Жалко, явно и това е избирателно-въпросите, които се задават на отпадналите.

# 1 774
Скрит текст:
Какво стана с мемоарите на Веско?! Секнаха ли?

Не са! Joy

vesko.panchev
Втора номинационна битка за тази седмица! Определено интересна, но някъкси не влезнахме в нея. Нещо което и преди съм го казвал, че бързата адаптация към играта е в основата на успеха! Смятам, че позициите които хвърляха вода бяха най-трудни. Аз и Стоян изостаставахме на Добата и Пламен!
Незнам дали Юлиян е саботирал играта, но си ни биха! Траките си заслужиха победата!
Александър НЕ беше най-слабият в битката, като цяло и в племето, но беше най-логичния избор за номинация.

И СтоЕнчовата "техника" на хвърляне на вода hahaha

Явно и пиарът на Веско следи написаното тук и сме го светнали, че трябва да занижи езиковата култура в мемоарите, че да са по-реалистични. 🤭

# 1 775
newsm78 Мдаа, така е. Въпреки че със славяните стоя малко, но все пак. И въпреки че сега като гледа и слуша, предполагам "опознаването" на тези, с които е прекарал най-много време се превръща в огромно разминаване и разочарование и оттук смяна на местата за предпочитания. Както стана с Марешка и Амелия.
Но щеше да е интересно да чуем все пак мнението му по този въпрос. Жалко, явно и това е избирателно-въпросите, които се задават на отпадналите.
Реално погледнато той нямаше време и прабългарите да опознае. На мен също ми беше любопитно кой е фаворитът му за победа, но в студиото бяха твърде заети да се гаврят с Добчо и не им остана време да му зададат този въпрос. Ако някой е гледал сутрешното му гостуване в Нова да каже, дали там не са го питали.

# 1 776
Не знам дали вече е коментирано, защото много се изписа по темата и започнах да забравям какво е дискутирано и какво не, но на мен силно впечатление ми направи отрицателната и негативна реакция на Радостина и останалите жени към това, че Юлиян учеше Добрин да плува.

Аз очаквах, че в момента, в който на траките им стана ясно, че той не умее това, някой от тях ще се опита да го научи. То това не е голяма философия и той супер плувец нямаше да стане, но това щеше да им бъде от полза на всички тях в бъдещите битки. А те големите стратези и интриганти не само не проявиха никакъв интерес, ами изкараха Юлиян по-черен от дявола от страх да не им развали коалицийката.

За съжаление тази "тракийска" картинка представя ситуацията в много български фирми и институции (може би не само български) - търсят се добре подготвени и обучени кадри, които да се използват на макс и когато вече станат ненужни, моментално да се изхвърлят. Задържат се послушните, невзрачните, неталантливите служители, които не застрашават позициите на над тях издигналите се шефчета.

# 1 777
Скрит текст:
Реално погледнато той нямаше време и прабългарите да опознае. На мен също ми беше любопитно кой е фаворитът му за победа, но в студиото бяха твърде заети да се гаврят с Добчо и не им остана време да му зададат този въпрос. Ако някой е гледал сутрешното му гостуване в Нова да каже, дали там не са го питали.

Мислех да си спестя гостуването на Сашко в "Събуди се", но заради тебе го изгледах на запис и не, не го попитаха.

# 1 778
Скрит текст:

Мислех да си спестя гостуването на Сашко в "Събуди се", но заради тебе го изгледах на запис и не, не го попитаха.
Сори за изгубеното време и благодаря. Flowers Hibiscus

# 1 779
  • София
За номинационната игра нямам какво да добавя - всичко сте коментирали.
Относно студиото, мен много ме подразни Александра, но не спрямо очевадни пристрастия, а с факта, че когато Ваня изтъкна логичен довод, тя доста тъпичко реагира. Визирам довода му, че ако жените продължат да гласуват заедно имат голям шанс да се задържат по-дълго и да са фактор при обединяването. Но, Александра ококори едни очи и "как така не било важно да подкрепят племето" Ми ето така, скоро ще е само едно племе и логично коалиция от няколко човека да може да влияе на случващото се. Да кажеш, че на живо се снима и не знае кога ще се случат нещата, но те вече са станали, какво се прави на луда?

# 1 780
  • Sunshine state
Всичките жени от траките са за чистене - първи трябва да са Ана Мария и Венцислава, после Радостина и близначките. Много ме дразнят първите две, че вечно бягат по тъча и се скатават. И да, абсолютно вярвам тогава на думите на Роберта, че си е знаела как Венцислава ще измъдри нещо, за да не играе. Много лукаво човече е това.
Ана Мария няма дори какво да й коментирам - тя е незабележима до степен въздуха. Радостина все мрънка, че била по-слаба от близначките, а те двете са като някои третокласнички. Мъка..
Разговорът на Пламен и Юлиян пред скарата и аз не го схванах - той си нарежда някакви се неща, Юлиян само му потвърждава, и ми се стори, че го е разбрал пределно и му няма много вяра на Пламен.

# 1 781
  • ВАРНА
Telesilla - при Юлиян доброта и съпричастност няма! 
При него всичко е изгода и издърпване на ползи от отсрещния и накрая пълното му съсипване и поругаване на отсрещния!   

# 1 782
Ще се обединят тогава, когато има легла за всички в "резиденцията"

# 1 783
Скрит текст:

Сори за изгубеното време и благодаря. Flowers Hibiscus
Ти пък. Wink Няма за какво. Хубавото беше, че интервюто беше кратко, и не трябваше дълго да слушам разсъжденията на Сашко за психологическата и физическата подготовка за Игрите... а май трябваше да коментира и физиологическата такава 🤭

# 1 784
Разговорът на Пламен и Юлиян пред скарата и аз не го схванах - той си нарежда някакви се неща, Юлиян само му потвърждава, и ми се стори, че го е разбрал пределно и му няма много вяра на Пламен.
На мен ми изглеждаше като че Юлиян въобще не го слуша какво говори Пламен, само кима, за да има вид, че го чува, а всъщност си мислеше за някакви си свои неща и си е направил свои изводи.

Общи условия

Активация на акаунт