Раждане в Турция

• 13 408
  • 400
  •   1
Отговори
# 360
Защото не ми се иска накрая това дете да страда от цялата ситуация и да живее с разделени родители, както и че обичам и искам да съм с този човек
Мунчо си позволява да и каже,че е използвачка и не стига това,ами има и претенции тя къде да роди.
Нагло е.
А защо тя търпи всичко това-сама си знае.

# 361
Разбира се, сигурно връзката без доверие  е страхотна. Flushed

# 362
Обаче той дори не иска да се ожените. Това е много лош знак, особено предвид, че е турчин, те държат на брака повече от нас. За мен риска е че си забременяла (и то без брак) от човек с друга религия и разбирания. То с обикновен българин може да си изпатиш, а с чужденец не ми се говори. Виждам, че си оптимистка, което е добре.

# 363
  • Най-красивата страна
Защото не ми се иска накрая това дете да страда от цялата ситуация и да живее с разделени родители, както и че обичам и искам да съм с този човек
Мунчо си позволява да и каже,че е използвачка и не стига това,ами има и претенции тя къде да роди.
Нагло е.
А защо тя търпи всичко това-сама си знае.

Разбирам те.
Обаче дали и той мисли като теб?Дали иска да живее с теб?
И ако не е влюбен,поне да те уважава.

# 364
  • Варна
Оф, тия предразсъдъци... Децата на разделените не са по-малко деца от другите. И никак не е задължително да растат с клеймо.

# 365
Турчин по кръв, но не и традиционалист, така винаги е казвал за себе си. съзнателния му живот е минал в Usa, дори няма приятели турци, средата не му е такава, освен семейството му. Даже и не знае какво точно празнуват и правят по техните празници, както и казах не е имал гадже туркиня. Именно че съзнанието му е американско и те имат фобии, че все ще ги използват за документи, е проблема. Оптимистка не съм за нищо в тази ситуация вече.
Обаче той дори не иска да се ожените. Това е много лош знак, особено предвид, че е турчин, те държат на брака повече от нас. За мен риска е че си забременяла (и то без брак) от човек с друга религия и разбирания. То с обикновен българин може да си изпатиш, а с чужденец не ми се говори. Виждам, че си оптимистка, което е добре.

# 366
Ох, за пореден път те съветвам, да не го слушаш какво ти говори...
Като не е турчин по самосъзнание, я, пак ми припомни защо иска да раждаш в Турция и да живеете там някакво време??

# 367
  • Варна
Баш това щях да попитам. И хич не е задължително да има приятели турци или гаджета туркини, повярвай. Дори само семейството му е достатъчно за да ти стъжни живота. А майката и бащата едва ли са израснали там, те са си баш турци. Твоя човек може да се праска на много успелия щатски бизнесмен ама сто на сто козирува на мама.

# 368
Откъде пък тия фобии ги измисли на американците, че щели да ги използват? Аз не познавам такива!

# 369
Не ги е измислила тя, а любимия и е втълпил, че има страх от използване, нали е хамериканец.

# 370
Защото ми нямал доверие, а отидем ли в usa това значи сватба,за да остана там за дълго. Има си апартамент в Турция и за него това си е било вариант определено време да стоим там.
Има много предавания точно за такива случаи на използвани американски граждани,нито аз или той го измисля това.
Ох, за пореден път те съветвам, да не го слушаш какво ти говори...
Като не е турчин по самосъзнание, я, пак ми припомни защо иска да раждаш в Турция и да живеете там някакво време??

# 371
Извинете, но наивна ли сте или се правите, за да видите колко ще се занимаваме?
Защо бащата на детето Ви не помисли за рисковете преди да Ви покани на гости и да Ви забремени?!?

# 372
  • Варна
На мен ми е интересно какво ще му докаже, ако поживеят няколко месеца в Турция. Тя пак може да е използвачка.

# 373
А защо той не зареже всичко в САЩ, не дойде в БГ да се ожените и да отидете да си живеете в Тя? Къв му е проблема нали "бизнеса" му  електронен ли какъв бил?

Бизнеса му къде е регистриран Тя или Сащ?

# 374
То всеки човек може да излезе използвач независимо колко време се познавате. В какъв смисъл какво да му кажа?
Защото не иска да се женим. И преди казах... както на мен не би ми било приятно да живея в Т- я , така и на него не му е приятно да стои в Б-я.
Да, по принцип съм си наивен човек в това спор няма хахах
На мен ми е интересно какво ще му докаже, ако поживеят няколко месеца в Турция. Тя пак може да е използвачка.

Общи условия

Активация на акаунт