Раждане в Турция

• 13 615
  • 400
  •   1
Отговори
# 345
Четох до страница 14 и се отказах...
Мислех, че този форум вече не може с нищо да ме учуди, но явно съм грешала.
Правят бебе, но той я мисли за сметкаджийка и вече се консултира с адвокат, а тя милата не е за парите, но не и стигат 200 лева и от сега се точи за дело за издръжка, чудейки се дали таткото не е психар и не иска да и вземе детето.
И най-голямата драма е къде да роди?!?
Iway, и Вас ще попитам, защото нито една от влюбените девойки в съседните теми  не ми отговори. Вие какво правите с мъж, който Ви няма доверие и директно Ви нарича използвачка? Нали сте наясно кои жени се хващат с мъж за финансова изгода и точно какво Ви намеква? Ок, забременяла сте, случва се, но на какво разчитате?
Носите дете, за което с или без баща трябва да се грижите, а Вие сте щастлива, че можете да го съдите?!?
С какво се занимавате? Или само обикляте света с любимия? Ако нещо се случи, можете ли да издържате бебе или да водите дела за попечителство?
То не е и нужно да четеш повече,те нещата до тези страници вече се изясниха.
Авторката,тези да ги разправя на някой друг,че видиш ли,кинтите,и Американската мечта незначели нищо за мен.Повечето от пишещите тук са хора с богат житейски опит,и им стана ясно,за какво се разказва в приказката.Мога да напиша доста неща,но темата определено започна да става досадна.

# 346
Изведнъж станах използвачка за него, все още му се чудя за какво доверие говори като бяхме постоянно заедно 24/7, но за него не съм била достатъчно "отворен човек" и не съм споделяла всичките си мисли, а и съм вярвала повече на приятелките ми, с които все съм се консултирала, вместо на него 🤔🙄😳  Както си вървеше нормално връзката се оказа, че той не е бил честен и :отворен", а изтипосва всичко наведнъж.
А значи за вас благородни дами не е нормално, ако не си поеме отговорността за детето да му  потърся сметка? След като така изтъква фин.си възможност и как искал дете и семейство отдавна.....
Четох до страница 14 и се отказах...
Мислех, че този форум вече не може с нищо да ме учуди, но явно съм грешала.
Правят бебе, но той я мисли за сметкаджийка и вече се консултира с адвокат, а тя милата не е за парите, но не и стигат 200 лева и от сега се точи за дело за издръжка, чудейки се дали таткото не е психар и не иска да и вземе детето.
И най-голямата драма е къде да роди?!?
Iway, и Вас ще попитам, защото нито една от влюбените девойки в съседните теми  не ми отговори. Вие какво правите с мъж, който Ви няма доверие и директно Ви нарича използвачка? Нали сте наясно кои жени се хващат с мъж за финансова изгода и точно какво Ви намеква? Ок, забременяла сте, случва се, но на какво разчитате?
Носите дете, за което с или без баща трябва да се грижите, а Вие сте щастлива, че можете да го съдите?!?
С какво се занимавате? Или само обикляте света с любимия? Ако нещо се случи, можете ли да издържате бебе или да водите дела за попечителство?

# 347
Според мен цялата история не е нормална. Не, не е нормално да стоите и секунда с мъж, който Ви обижда (това е обида за всяка уважаваща себе си жена). Не е е нормално да сте с мъж, за когото имате каквито и да е съмнения, че може да Ви вземе детето. Нищо ли не Ви говори фактът, че се е консултирал с адвокат? Или че иска да родите в държава, в която все още убиват жени ей така, защото в очите им нямат никаква стойност?
На този фон, Вие сте доволна, че можете да търсите финансова помощ по съдебен път?!? Не, не е нормално според мен.

# 348
Авторке, кажи на човека каквото иска да чуе!
Че само с него ще обсъждаш, каквото той каже - това ще е.
Викай му " тамам,тамам".

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 10:27 от Анонимен

# 349
За съжаление ми е трудно да лъжа и такова изказване става малко невъзможно от мен хахаха. Реално за много неща съм го слушала, обаче понякога.....няма как да стане
Авторке, кажи на човека каквото иска да чуе!
Че само с него ще обсъждаш, каквото той каже - това ще е.
Викай му " тамам,тамам".

# 350
Бе,ти му кажи, успокой го.
Кой ти кара да го правиш.

# 351
  • Варна
Госпожице, наистина ли сте кон с капаци или само се правите, че не разбирате? Човека си го е казал в прав текст - не слушаш него, а приятелките си. Това, че не си отворена към него значи, че не го гледаш в очите, пренебрегвайки всички останали. Нищо чудно, че иска да те върже в Турция. Там ще си изолирана и сама, ще си му куче на каишка. Като се роди детето съвсем ще му бъдеш в кърпа вързана. Той ще казва скачай, а ти ще питаш колко високо. Ако и това не разбираш, значи не си струва да се хабим да пишем тук повече.

# 352
Ами да кон съм явно,заслепена,влюбена, не знам как да го кажа. Той да иска да ме върже в Т-я ок, ама ако е със задни планове и мисли, няма как да се случи.
Gerda1 ако направя така после пак ще каже , че не съм била честна и съм го излъгала, че казвам едно, а правя друго хаха

# 353
  • Варна
Лошото е, че има как да се случи, а ако има задни мисли и цели това, ти ще го разбереш твърде късно. Затова хубаво си помисли дали ще поемеш този риск. Дали си струва да го поемеш. Точно това се опитваме да ти обясним тук 20+ страници.

# 354
Iway, на колко сте години?

# 355
На 26. Когато касае друг живот и то на дете, точно в тези обстоятелства, със сигурност няма да си струва да правя рискове, даже и да не се стига до такива лоши сценарии.

# 356
Че ти си поела вече огромния риск, оттук нататък по-малки предстоят.

# 357
Мила, бъди малко по-дипломатична.

# 358
Е какъв е бил големия риск? Че съм забременяла от турчин, който така и иначе иска детето? Не знам дали предстоят по-малки или едва сега започва всичко.
Когато са намесени чувства много добре знаете, че дипломатичност и вироглавост трудно се постигат.
Че ти си поела вече огромния риск, оттук нататък по-малки предстоят.

# 359
  • Най-красивата страна
Мунчо си позволява да и каже,че е използвачка и не стига това,ами има и претенции тя къде да роди.
Нагло е.
А защо тя търпи всичко това-сама си знае.

Общи условия

Активация на акаунт