Мислех, че този форум вече не може с нищо да ме учуди, но явно съм грешала.
Правят бебе, но той я мисли за сметкаджийка и вече се консултира с адвокат, а тя милата не е за парите, но не и стигат 200 лева и от сега се точи за дело за издръжка, чудейки се дали таткото не е психар и не иска да и вземе детето.
И най-голямата драма е къде да роди?!?
Iway, и Вас ще попитам, защото нито една от влюбените девойки в съседните теми не ми отговори. Вие какво правите с мъж, който Ви няма доверие и директно Ви нарича използвачка? Нали сте наясно кои жени се хващат с мъж за финансова изгода и точно какво Ви намеква? Ок, забременяла сте, случва се, но на какво разчитате?
Носите дете, за което с или без баща трябва да се грижите, а Вие сте щастлива, че можете да го съдите?!?
С какво се занимавате? Или само обикляте света с любимия? Ако нещо се случи, можете ли да издържате бебе или да водите дела за попечителство?
Авторката,тези да ги разправя на някой друг,че видиш ли,кинтите,и Американската мечта незначели нищо за мен.Повечето от пишещите тук са хора с богат житейски опит,и им стана ясно,за какво се разказва в приказката.Мога да напиша доста неща,но темата определено започна да става досадна.