Фермата сезон 5 тема 5

• 36 384
  • 962
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз съм с един епизод назад, но ще наваксам. Със смесени чувства съм - не мисля, че трябваше така да се казват думите на мама и щерка пред всички, ама Вили щом се прави на толкоз непукист, да си беше казала. Още повече ако мисли, че е права. Но тя не е. Мълча, защото не е видяла нищо. Защото знаеше другите как ще реагират. Една ситуация от различни хора може да се види по много начини. Грозна постъпка, като си започнал да говориш, пък вземи кажи нещо наистина. Краси не мога да я съдя - нито ѝ знам семейството и взаимоотношенията, нито нищо.

Кое точно не знаеш, а искаш и си мислиш, че трябва да знаеш? Дали не са си писнали сексуално,  дали се карат, дали той я кефи като мъж и компания... ?  Това са лични неща и ще е странно ако ги излага на показ. Знаеш достатъчно - живее от много години с мъж, от който има дете. Показват и мъжа и детето публично. Ако това не ти стига да осъзнаеш, че не е ОК публично да се сваля с друг, значи нищо няма да ти е достатъчно и винаги ще я оправдаеш, защото както каза Андрей Ако харесваш някой квото и да прави и говори ще си го харесваш и оправдаваш, ако не го харесваш - квото и да прави нищо няма да помогне да го захаресваш. Та... явно си си харесала Краса. Ми хубава е, ама поведението и е отвратително.
А да твърдиш с такава увереност, че Велислава нищо не е видяла е много ограничено. Според мен е видяла, но се е усетила, че става прекалено клюкарско и нагло и не иска да го каже на цяла България. Аз самата съм видяла неща, които никога не бих казала на никой, за да не се почувстват зле близките ми. Изпуснала се е да повдигне темата пред най-близкия - майка си - но се спря, въпреки че беше твърде късно и беше завързала интригата

Ми с тоя мъж може да са заедно само заради детето, тоя мъж може да не я обича, може и да се вижда с други жени, много неща може, които ние НЕ знаем. И не ни се покзват. Аз и не искам да знам. Казвам само, че не съдя никой. А Велислава твърдя, че не е видяла нищо, защото тя така или иначе пусна мухата, ама като се стигна да говори пред всички, си замълча, щото явно другите не го виждат така това дето е "видяла".

# 406
Искам Сами на дуел,срещу Венци и да му скъса шортите от бой,  "като куче да го убие".Това не е мъж,това е ....мрън-мрън.

# 407
  • Sunshine state
Искам Сами на дуел,срещу Венци и да му скъса шортите от бой,  "като куче да го убие".Това не е мъж,това е ....мрън-мрън.
А така! Стига са го жалили вече, да се изкарат много благородни.

# 408
Аз пък се кефя, че Вили и Дана и сега не са ратаи, и дано имат имунитет - драмата ще е пълна. Неутрална съм към тях, обаче искам да видя и другите как ще реагират😂😂😂

# 409
Аз също искам Венци вън. Още преди време писах,  толкова  е негативен, че през тв- то ме облъчва. И Веселка да заминава.

# 410
  • London
Аз пък искам интересен и равностоен дуел, ако ще е Сами срещу Венци 10:0.... то категорично не го искам тоя дуел.

# 411
  • София
Аз пък искам интересен и равностоен дуел, ако ще е Сами срещу Венци 10:0.... то категорично не го искам тоя дуел.
То Венци според мен освен евентуално срещу Митко 2 няма да е равностоен съперник. Така че все ни чака един такъв дуел и по-добре да минава, няма нужда да седи докрая от съжаление, че е по-слаб от другите.

# 412
Все ми е тая с колко  ще го бие,  не съм съгласна Венци да върви напред, нищоправейки, само заради кахърната физиономия и неудобството,  което биха изпитали мъжете, като го опухат.
Все се каня да пиша, яд ме е малко, че Ивайло така се изложи. Всеки път, като започва предаването, започва с него- носията, факлата- побиват те тръпки. Можеше наистина да е Будител.

# 413
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
То Венци според мен освен евентуално срещу Митко 2 няма да е равностоен съперник. Така че все ни чака един такъв дуел и по-добре да минава, няма нужда да седи докрая от съжаление, че е по-слаб от другите.
Даже и срещу Митко 2 не го виждам много-много, та Венци една Веселка го отупа, какво остава за мъж.

Напълно съгласна съм с Phenix - Венци трябваше много отдавна да е вън от този формат, с нищо не е полезен и с нищо не е допринесъл, срамота е още да е вътре, а много по-стойностни участници да си тръгват.

# 414
И аз искам равностоен дуел, но все някий трябва да разкара Венци.

# 415
  • London
Все ми е тая с колко  ще го бие,  не съм съгласна Венци да върви напред, нищоправейки, само заради кахърната физиономия и неудобството,  което биха изпитали мъжете, като го опухат.
Все се каня да пиша, яд ме е малко, че Ивайло така се изложи. Всеки път, като започва предаването, започва с него- носията, факлата- побиват те тръпки. Можеше наистина да е Будител.
Може и да му се получава будителството в Евроком.

# 416
  • България
Според мен Сами ще предизвика Венци 100%. Той е там за печелене на играта, не жали никого в дуели за разлика от възпитаното му (в 99% от случаите) държание.

# 417
Дано да е така.
Сами снощи с право се възмути. Ок, не е добра храната, ама не е нужно мрънкане, оплакване и подигравка. От елиментарно възпитание може да благодариш, ако - не, поне да си замълчиш, пък после ако искаш хляб   и сол яж. Ама някой ти е сготвил, добре- не му се е получило, ама не е нужно да го унижаваш. Мъж- мечта е ВенцитУ, ей😝! Ако не бях бракувана....ма пък не съм на 20 г. , той няма да ме ще🤔

# 418
Дано да е така.
Сами снощи с право се възмути. Ок, не е добра храната, ама не е нужно мрънкане, оплакване и подигравка. От елиментарно възпитание може да благодариш, ако - не, поне да си замълчиш, пък после ако искаш хляб   и сол яж. Ама някой ти е сготвил, добре- не му се е получило, ама не е нужно да го унижаваш. Мъж- мечта е ВенцитУ, ей😝! Ако не бях бракувана....ма пък не съм на 20 г. , той няма да ме ще🤔
Що бе, пробвай. Може да тъ земи.
Ама вземи тръшни един петел. Оскуби му перушината /на петела, не на Венци/. Направи му един ориз. Току виж се прежалил за по дърта от 20 години.

# 419
Защо Красимир не избра Красимира, Марги, която и да е друга жена, но не и Силвия, която най-скоро беше ратайка? За Бети и имунитета ми е ясна идеята му, ако бе по прозорлив щеше да се сети, че Дана и друг път е спасявала себе си и Вили. Ама то желанието за мъст заслепява разума и току потвърждава думите на Дана, заради които е избрана за отстраняване.Smiley
Радвам се, че не му се получи. И ми е тъпо, че майка и дъщеря са един играч. Дана на мен ми харесва и би била интересен играч във възрастовата група над 45г. За мен е антипод на консервата Венци. И като умения и като възгледи, дори като борбеност в живата. Жалко, че сега е просто пъдар на дъщеря си.

Мъчно ми стана за Силвия. Не ѝ беше ден, и готвенето ѝ без желание...Порциите бяха на масата, Венци можеше да избера друга чиния, а Бети му предлагаше своята. Пак реши да се изяви като мрънкач, а Велислава се хили на арогантното му поведение.

Краси и Митко2 се като тийнове, а Веселка даже не осъзнава колко е излишна.

Общи условия

Активация на акаунт