Кое точно не знаеш, а искаш и си мислиш, че трябва да знаеш? Дали не са си писнали сексуално, дали се карат, дали той я кефи като мъж и компания... ? Това са лични неща и ще е странно ако ги излага на показ. Знаеш достатъчно - живее от много години с мъж, от който има дете. Показват и мъжа и детето публично. Ако това не ти стига да осъзнаеш, че не е ОК публично да се сваля с друг, значи нищо няма да ти е достатъчно и винаги ще я оправдаеш, защото както каза Андрей Ако харесваш някой квото и да прави и говори ще си го харесваш и оправдаваш, ако не го харесваш - квото и да прави нищо няма да помогне да го захаресваш. Та... явно си си харесала Краса. Ми хубава е, ама поведението и е отвратително.
А да твърдиш с такава увереност, че Велислава нищо не е видяла е много ограничено. Според мен е видяла, но се е усетила, че става прекалено клюкарско и нагло и не иска да го каже на цяла България. Аз самата съм видяла неща, които никога не бих казала на никой, за да не се почувстват зле близките ми. Изпуснала се е да повдигне темата пред най-близкия - майка си - но се спря, въпреки че беше твърде късно и беше завързала интригата
Ми с тоя мъж може да са заедно само заради детето, тоя мъж може да не я обича, може и да се вижда с други жени, много неща може, които ние НЕ знаем. И не ни се покзват. Аз и не искам да знам. Казвам само, че не съдя никой. А Велислава твърдя, че не е видяла нищо, защото тя така или иначе пусна мухата, ама като се стигна да говори пред всички, си замълча, щото явно другите не го виждат така това дето е "видяла".