Фермата сезон 5 тема 5

• 35 830
  • 962
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
На Велислава всички са й длъжни, повече се вайка и от Весито. Тя си е келеш от малко и такава ще си остане, щом собствената й майка вече вдига ръце.

# 61
  • London
Аз искам да видя Велислава на арвната, един дуел с Красимира ще е доста интересен. Дано не ни го спестят....

# 62
  • Варна
Няма, аз мисля, че ще има дуел между тях двете.

# 63
Не дадоха обяснение. Даже нямаше и видио с близките, както обикновено при другите дуелисти.

# 64
  • София
А защо няма участие на Паулина по БТВ в някое от техните предавания, както е по традиция с всеки отпаднал? Или аз съм го изпуснала.

# 65
Има видеа с близките, също и кой кого ще подкрепя. Но са "Зад кадър", явно не са ги сместили в епизода или искат да популяризират клипчетата на сайта.

# 66
  • London
А защо няма участие на Паулина по БТВ в някое от техните предавания, както е по традиция с всеки отпаднал? Или аз съм го изпуснала.

И аз проверих сега на сайта на Фермата, но няма качено нищо.

# 67
Аз мисля, че Велислава на дуел с Красимира има по-големи шансове за победа. Красимира е една идея по-мудна, а Велислава е доста бърза.

Иначе повече харесвам Красимира, но гледам обективно на нещата.

# 68
# 69
  • Вестерос
Нито Красимира не кефи, нито Велислава. И двете имат кофти черти, и двете имат положителни като всеки човек, НО с изказването си от промото Красимира ми стана анти. Какъвто и да си, какъвто и човек да е насреща ти никой никога не може да ме убеди, че репликата "Ща убия като куче" си е ок и в реда на нещата, та даже е и извинителна, защото някой ти е вдигнал нервите. Не, не е. Който мисли така, е сбъркан, но няма как да го осъзнае. Изключително жалко за обществото пълно с такива хора.

# 70
  • София
Джоли, благодаря за новата тема!  bouquet

Мисля,че само Митко2 и Дана/Велислава не са били ратаи.
Дана и Велислава бяха ратайки още първата седмица.  Peace
Иначе на мен Вили ми е противоречив образ - в някои моменти и ситуации й симпатизирам, в други ме дразни. Наистина е много досадна с вечното оплакване в какви лишения е живяла. Крайно време е да спре да мрънка и да гледа назад, да се стегне и да опита да направи живота си по-добър.

# 71
В промото, когато Красимира говори за разделени на групи, а Красимир е отпред. Допускам, че той е бъдещия фермер, а отляво ратаите.

# 72
  • Варна
Тифани, не се знае с какво е предизвикала Краси, кой знае как я е провокирала.

В мен предизвиква и "по-мили " чувства. Как я търпи Дана????

# 73
  • Sunshine state
В промото, когато Красимира говори за разделени на групи, а Красимир е отпред. Допускам, че той е бъдещия фермер, а отляво ратаите.
Не съм гледала промото. Кои са отляво? Може и в скрит текст.

# 74

Всъщност Андрей е в средата, от другата страна е Бети, а от нейната са Митака, Дана, Вили и Марияна. По-скоро това са подкрепящите фермерите. Велислава може нещо да се е заканила и това да е отговора на Красимира.

Общи условия

Активация на акаунт