Фермата сезон 5 тема 5

• 35 890
  • 962
  •   1
Отговори
# 75
  • London
Абе Велислава нямаше много вид на заканила й се.... в случая.

# 76
Ще видим довечера.
Любовта дава крила Wink Красимира е нахрабряла и в изказ. Дано няма домашен любимец.

# 77
  • Варна
От скука взех да гледам стари сезони, понеже не съм ги гледала. Гледала съм само миналия и този. 😃 Много яко и интересно!

Моля те, кажи къде ги има 1 и 2 сезон?
Благодаря! bouquet

# 78
Явно Красимира се е разделила с мъжа си след предаването, щом продължава да е с Митко и извън играта. Може наистина да се обичат и да не е просто флирт.
За мен това момиче просто е чакало нещо да му се случи, тя е тръпнела в очакване ежедневието и живота й да се промени.
Аз не се учудвам на думите на Красимира за Велислава, тя си има много цветущ речник, виждали сме не за пръв път грозни думи от устата й.

# 79
Абсолютна простачка е Красимира,  която се опитва да  се прави на дама. Красимир бил шибаняк, сега пак грозен речник, прави мъжа си за смях пред цяла България и всичките им близки и приятели. Отвратително, отделно има някаква подтисната злоба в нея. Не я харесвам.

# 80
Не знам какво и защо е провокирана Красимира, но и Велислава е голяма драка. Харесвам Красимира и ако е на дуел съм за нея.

# 81
  • London
Велислава поне няма деца за които следва да е пример от екран.... Доста нападахте Паулина за тая работа, но мисля, че е далеч по-добре сина ми да ме види по лепенки на циците от това как слагам рога на баща му докато гледа с него Фермата по телевизията.

# 82
Не знам защо е толкова различна отношението към Красимира и Паулина. Последната не се криеше и си каза как и по какъв начин си изкарва хляба, а Красимира влезе със заявка за домакиня, а пък поведението й вътре не е точно такова. Прощавайте, ама ако нещо не върви в отношенията ми с партньора, едва ли за две-три седмици ще ми се "изяснят" нещата, а дори и така да е ще се въздържа да го направя за посмешище. Не видях също някой да коментира, че и Красимира я гледа детето й, как гали и позволява на някой друг /а не на таткото/ да я прегръща и целува, а тя да го гали.

# 83
  • Sunshine state
Аз не съм съгласна с тия нападки към Красимира. Не се е държала недостойно за мен.
Гледам старите сезони в Нетера - БГ телевизия за тези от нас извън България. Има всички сезони.

# 84
Разликата е в разголването на Паулина според мен и акцентирането, че с Красимир са правили секс. Макар че според мен е вина на продукцията, че излъчи кадрите. Ама как ще изпуснат такова шоу. Красимира е по-умерена, поне засега. Освен това да не забравяме, че следим случилото се със закъснение от няколко седмици. Може Красимира да е уведомила бащата на детето си за промяна в чувствата си примерно. А и синът й е на 4 години, може да не му позволяват да гледа. Въобще много неща може да се направи, за да не се срамува детето. Същото и за сина на Паулина. Преекспонират се нещата тук.

# 85
Велислава поне няма деца за които следва да е пример от екран.... Доста нападахте Паулина за тая работа, но мисля, че е далеч по-добре сина ми да ме види по лепенки на циците от това как слагам рога на баща му докато гледа с него Фермата по телевизията.
Абе не е добре. Не бих искала детето ми да ме види как размахвам цици, как се ч.... м в обора и как се моля на мъж да ме...
Та.. не знам. И двете не са добре. Айде да не съдим едната, а да защитаваме другата.

# 86
  • London
 Паулина не е влязла със заявка, че е домакиня на мъжа си и имат общо дете. Самотна майка има право да си търси мъж, другото вече е кофти, особено истинските кадри във визитката й в които участва мъжа й и го дават отвреме навреме на тях. Аз бих я осъдила здраво за тоя срам в съда и ще види дете през крив макарон, ако съм на негово място. Не защитавам никого, но забелязвам двойния аршин, ама друго си е курвенските номера да се правят от божа кравичка с овчи поглед, като си по-директен само тогава се забелязва.

# 87
  • България
За Красимира, Велислава и Паулина: вземи едната, удари другата.
Красимира изглеждаше фанатик от визитката и свикнала да командва. Всъщност не се оказа много интересен образ, само представянето на дуела и свалката с интересния Митко я различиха от масата. Не е възпитана, не показва уважение, задиря се с друг мъж при положение, че още се твърди, че е със стария и то публично. За мен това е неуважение към достойнството на досегашния й мъж. В моята класация е просто към средностатистическо момиче.
Велислава живее в розов балон, държи се без уважение, пак е невъзпитана. Няма деца поне да предаде качествата си на тях. На моменти се държи добре, после пак изтерясва и разгромолява хубавото впечатление.
Паулина я обсъдих в постове колкото и патриота, аре, няма нужда повече. Най-лошият женски пример в това предаване.

# 88
А за какво да я съди Красимира бащата на детето й, та те нямат сключен брак? По закон тя е необвързана жена. Нямат официално поет ангажимент един към друг. Това става със сключването на брак. Днес много млади хора живеят на семейни начала без брак точно за да им е по-лесно да се разделят, според мен.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 15:32 от Vali_N

# 89
  • London
Почти  съм сигурна, че той е припознал детето и то му носи фамилията, то тогава ще има дело за родителски права без значение имаш ли хартийка за сключен брак. И поведение като това не се толерира в съда... отделно факта, че ми показват мутрата редовно във визитката й между разговорчетата и подщипванията им с Калайджиев също е достатъчно за да заведа дело за уронване на престиж и нанесени нематериални щети. Абе има начин стига да иска....  Откъде накъде ще му използват и неговия лик и този на детето за срам и резил? Не вярвам да се е снимал да го показват с идеята, че ще го показват между редовете с Митко 2. Срамотия голяма....

Общи условия

Активация на акаунт