Фермата сезон 5 тема 5

• 36 277
  • 962
  •   1
Отговори
# 735
Каза,че с бившия си се видяла и са се разбрали ,но не каза в какви отношения е със спонсора  Joy За Краси каза,че се опознавали ,"уж" го чакала навън / все едно ,че незнаем ,че снимките на  фермата са приключили /  Laughing
За работата си каза ,че работила с майка си -недвижими имоти и също посрещала испански мъже в Б-я ,които идвали да ловуват  Mr. Green Майка и била в Испания,а бабата гледала детето ,докато Пао била във фермата

Бабата на Поли ли гледа детето? Демек на прабаба му са го дали?

# 736
Каза че не знае,чакала го да излезе от Фермата да видели. Синът и също беше,и говори за мечтата му тя да участва и каквото друго е описала Елпи.
Хареса ми подготовката в Сердика,с удоволствие бих отишла да гледам ако можех 😊

# 737
Ако може Дана да се стопи и изчезне. Да я няма. Майка да се “разграничи” от детето си?,? Никога, ама никога. Каквото и да направи ще съм с него. Виновен да е- пак ще съм виновна с него. Ако и майка ти може да се разграничи от теб- за какво го има този свят...

С нищо от това не съм съгласна. А масово се практикува, убил човек, родителя ще пробва да го покрие, оправдае и тн. Всичко си има граници!
Не е същото. Велислава не е убила човек, а Дана за едно и също нещо, първо я защитава, а после се разграничава. Лицемерното е именно, че е едно и също, не друго действие, не други думи, не други постъпки, а точно за това, за което я е защитила.

По мое мнение, точно както се е разграничила от дъщеря си, когато е имала проблем, преди 10 години. Разликата сега е, че няма къде да я запрати ида се отърве.

На мен клюки от извън предаването, не могат да ми повлияят на мнението за никой от участниците.
Аз не съм чула Дана да защитава публично дъщеря си. Когато станаха разправиите с участието на Велислава, Дана стоеше от страни и мълчеше. Когато бяха насаме тя й обясняваше, защо не е права и я съветваше, но не я е защитавала.

# 738
  • London
Тоест нищо не става ясно за тях с Краси.... ала бала портокала.

# 739
Да,овърта,въобще няма такъв коментар както някой цитира по горе че го е разкарала,щото не иска да го издържа.
Финалистите държат ли ги изолирани до самия финал?Мисля че не.При положение че са свършили снимките с изключение на финала декември,който ще е защо не са се виждали още?

# 740
# 741
  • София
Между другото референдума снощи май беше единственото нещо, за което имаха единогласие до момоента. Аз Веселка нещо не я разбрах пак какво говори, а като погледнах Маги как я гледаше въпросително.
Инициативата за дръвчетата също ми хареса.

# 742
  • London
Ами нали идеята е да не се показва, че е минало време? Знам ли.... няма как да каже ние се виждаме навън докато той е вътре. Поне аз така мисля. Ще се чуе де рано или късно.....

Не схващам и защо има форумци да пишат неща, които нито са казани, нито са видели и чули.... Поне да знам този форумец да го прескачам и да не му чета мненията. Аман от свободни съчинения.

Изгледах видеото и бая се посмях.....с физиономиите на сина на Катето Евро хах. Очаквах всеки момент да попита детето за Краси хах.

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 12:40 от La Catrala

# 743
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз лично предпочитам идеалистът Станислав пред дървеният философ и готованко Калайджиев. Вторият е толкова мързелив, ама толкова мързелив, че само чака някой да му счупи ентусиазма за работа, та да се скатае и да полегне. Ако жените снощи бяха се събрали да се гримират, сигурна съм, че и той щеше да отиде да се маже, само и само да не свърши нещо.

# 744
  • при късмета
Тари
Скрит текст:
Не искат да се връщат, защото откак армията стана платена, са малко хората като Станислав, които я идеализират и го работят по призвание, а не защото е някаква работа. Според тях кадрите са калпави. Ако трябва да съм честна, наблюденията ми над военни, не са с положителен отзив. Лафовете "когато Господ е пускал акъл на хората на земята, военните са били под моста" (и за полицаи съм го чувала) и "под фуражка акъл не вирее" има защо да са измислени. Тези хора, ако нещо не им го пише в устава, не могат елементарно решение да вземат. Трябва някой да им подаде команда какво да мислят, как да го мислят и кога да го мислят. С две думи, колкото е по-висок чина, толкова по-малко мислят. В личния им живот, ако не са жените им да вземат решения вместо тях, т.е. да им направят домашния устав, изглеждат инфантилни, неспособни да решат кога да пият вода. Всичките над които имам лични наблюдения, станаха хора като се махнаха от армията. Най-интересното е, че хем това го осъзнават, хем знаят, че не се е променило, хем не го одобряват, но им е мъчно, че няма хора, които да го променят и за това, че дори според тях, това което имаме в момента е слаба армия. И според мен е слаба, а не трябва да е така. И не заради въоръжението, не знам кое е по-добро и кое по-лошо и изобщо не вземам отношение но този въпрос. Слаби сме най-малкото заради числеността. И на фона на малката численост, не се знае изобщо каква е квалификацията на тези хора или просто вземат всеки който е изявил желание да упражнява тази професия, ама кото професия, а не по призвание. Затова казах, че Станислав може и да е идеалист, ама има голяма нужда от хора като него и за мен това не е отрицателно кочество. Не разбирай, че плюя армията, изобщо не е така. На мнение съм, че трябва да имаме армия, но оборудвана и с професионалисти в различните звена. Обаче каквото и да си говорим, към момента това не е така
RENIG, пред камерите я защитава, нали затова е предаване, да има зрители. Т.е .за мен я защитава пред нас, зрителите. Обясняваше на дъщеря си насаме да си има принципите, но практически се отмята от собствените си думи, разграничавайки се от нея пред другите. Аз го виждам от тази гледна точка. Лицемерно е. За мен и двете с Велислава са лицемерни и не знам какви са им принципите, то никой не разбра де, ама насаме са едни, а пред хората други. Ако ще защитаваш нещо пред някого си държиш на думата. А Велислава каза "някой друг да коментира", неспособна да се аргументира дори да каже какво именно е против принципите ѝ, пък е те тайна. А Дана насаме е с дъщеря си, а пред другите не. Това е причината да не ги харесвам.
Вчера изказах предположение, че Дана изобщо не се е справила с проблема на дъщеря си, а просто го е прехвърлила и това, което видяхме в снощния епизод, мисля, че го потвърди. А вие продължавайте да я съжалявате през какво е минала и как е живяла. Ами аз не виждам да се е затруднявала с нещо, като се появи, просто го изпраща зад граница и се отървава. Иначе пред камерата мъченица

# 745
Тари
Скрит текст:
Не искат да се връщат, защото откак армията стана платена, са малко хората като Станислав, които я идеализират и го работят по призвание, а не защото е някаква работа. Според тях кадрите са калпави. Ако трябва да съм честна, наблюденията ми над военни, не са с положителен отзив. Лафовете "когато Господ е пускал акъл на хората на земята, военните са били под моста" (и за полицаи съм го чувала) и "под фуражка акъл не вирее" има защо да са измислени. Тези хора, ако нещо не им го пише в устава, не могат елементарно решение да вземат. Трябва някой да им подаде команда какво да мислят, как да го мислят и кога да го мислят. С две думи, колкото е по-висок чина, толкова по-малко мислят. В личния им живот, ако не са жените им да вземат решения вместо тях, т.е. да им направят домашния устав, изглеждат инфантилни, неспособни да решат кога да пият вода. Всичките над които имам лични наблюдения, станаха хора като се махнаха от армията. Най-интересното е, че хем това го осъзнават, хем знаят, че не се е променило, хем не го одобряват, но им е мъчно, че няма хора, които да го променят и за това, че дори според тях, това което имаме в момента е слаба армия. И според мен е слаба, а не трябва да е така. И не заради въоръжението, не знам кое е по-добро и кое по-лошо и изобщо не вземам отношение но този въпрос. Слаби сме най-малкото заради числеността. И на фона на малката численост, не се знае изобщо каква е квалификацията на тези хора или просто вземат всеки който е изявил желание да упражнява тази професия, ама кото професия, а не по призвание. Затова казах, че Станислав може и да е идеалист, ама има голяма нужда от хора като него и за мен това не е отрицателно кочество. Не разбирай, че плюя армията, изобщо не е така. На мнение съм, че трябва да имаме армия, но оборудвана и с професионалисти в различните звена. Обаче каквото и да си говорим, към момента това не е така
RENIG, пред камерите я защитава, нали затова е предаване, да има зрители. Т.е .за мен я защитава пред нас, зрителите. Обясняваше на дъщеря си насаме да си има принципите, но практически се отмята от собствените си думи, разграничавайки се от нея пред другите. Аз го виждам от тази гледна точка. Лицемерно е. За мен и двете с Велислава са лицемерни и не знам какви са им принципите, то никой не разбра де, ама насаме са едни, а пред хората други. Ако ще защитаваш нещо пред някого си държиш на думата. А Велислава каза "някой друг да коментира", неспособна да се аргументира дори да каже какво именно е против принципите ѝ, пък е те тайна. А Дана насаме е с дъщеря си, а пред другите не. Това е причината да не ги харесвам.
Вчера изказах предположение, че Дана изобщо не се е справила с проблема на дъщеря си, а просто го е прехвърлила и това, което видяхме в снощния епизод, мисля, че го потвърди. А вие продължавайте да я съжалявате през какво е минала и как е живяла. Ами аз не виждам да се е затруднявала с нещо, като се появи, просто го изпраща зад граница и се отървава. Иначе пред камерата мъченица
Според мен не е точно така. Дана пред останалите мълчеше и остави дъщеря си да се оправя, както намери за добре и това е правилно защото тя е пълнолетна и наистина е отделна личност /с плюсовете и минусите/. Насаме, по моему, също й казва мнението си, но без да го натрапва. Точно от позицията си на родител се опитва да я предпази от грешки. Не мога да се съглася, че двете са лицемерни. Не си спомням случай, при който напр. двете да са говорили срещу някого, а после да говорят пред него друго. Мен друго ми направи впечатление - Велислава си комуникираше напълно нормално и с Маргарита /даже трите работиха заедно/ и със Силвия и с Мариана.

# 746
  • при късмета
Виж, аз не споря с теб. Питаш ме защо смятам така, отговарям ти. Нямам намерение и твоето мнение да променям. Просто посочвам това, което не ми прави добро впечатление, защо не ми прави добро впечатление и на каква база съм извадила изводите си, когато говорим за предположения. До тук вчерашните ми предположения се оказаха верни.
А в предаване, в което зрителя има право на глас, е нормално да ни показва участниците и насаме с някого и с останалите, за да може драгия зрител да съпостави едното спрямо другото и да има някаква база, да си даде гласа, ако реши и ако трябва да е за точно този участник.
Иначе, да права си, че Дана се опитва да я предпази от грешка, но само като държание. Всъщност ѝ казва не да си промени мисленето и нагласата, а само да се държи различно. За мен това е лицемерие, защото да се държиш различно, не значи, че си осъзнал грешката си. А е повече от видно, че Вили не вижда никаква грешка в себе си и Дана иска да промени не виждането ѝ (т.е. съгласява се, че е права и да си остане с това виждане), а да промени само държанието си с другите. "Умните" приказки на Дана насаме с дъщеря ѝ, мен с това впечатление ме оставиха още в началото на седмицата, когато се състояха

# 747
  • Варна
Абсолютно точно написано, Ма Ко, Дана е лицемерна и ограничена, на това учи дъщеря си, за съжаление.
Още повече се изложи с разговора, с Краси. Никъде Поли не каза, че се е разделила с Краси.

# 748
  • София
Гледах Поли и аз. Не каза заедно ли са или не, каза, че времето ще покаже, аз по-скоро го разтълкувах като несигурност какво ще се случи или че са се скарали нещо в момента. Ще видим. Хареса ми участието й в предаването, беше свежа, нормално да не отговори ясно на тези въпроси, защото няма право и не й се плащат неустойки, за да задоволи нечие любопитство. Детето й е много сладко и изглежда добре възпитано.

За Алманаха, бих си го купила, но не бих отишла в Сердика днес, та те са събрали някои от най-неприятните за мен участниците. Иван каза, че игрите сe тестват от Митко от 1 сезон, него не съм го гледала, Алек сълзата, щял да дойд е и Иво Шопски. Страшна реклама, ще заобикалям мола. Grinning

# 749
ма ко искаш ли да прекратим спора? Забелязах,че като 'зацепиш" в една тема, държиш да имаш последната дума. По темата 'армия на Бг" разсъжденията ти са незряли и повърхностни и не, числеността е точно колкото трябва за население от има-няма 7 милиона. Армиите от пешаци или танкисти са в миналото!  Нямам намерение да отговарям до края на деня на всяка твоя хрумка, така, че не ми пиши повече по темата, моля.
Вчера станаха толкова знакови неща, доочерта се образа на Татиното, Венци пак изпъкна с простотията си, Дана озадачи всички ни .... но Митко IT, за радост на поддръжниците си , се прояви като борец. Забравих как беше името на хватката, нещо като 'ножица', позната и на Сами и Красимир, но тръшна хубавеца на Фермата.Е, всеки успех се заплаща и сега ще виси от тавана докато си оправи жилата Stuck Out Tongue Winking Eye, но се затвърждава като опасен противник. Да видим кой ще го предизвика и най-вече кога. Кога? Искам вече мъжки дуели, искам Венци вън да си пее за батальона и да щрака пръсти, искам и Митко 2 да се омита .... Макар, че жените все още са много , но кога ще видим жена фермер ? Със силови игри - никога.Макар,че кулинарните умения на някои са такива, че и конкурс по готварство няма да издържат.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт