Фермата сезон 5 тема 5

• 35 809
  • 962
  •   1
Отговори
# 915
  • Варна
Айде сега, Силвия имала късмет, би си момичето, как си трябва. 😁

# 916
# 917
Браво, добре се справиха и двете.

# 918
  • Sofia
Честито да ѝ е на Силвия!
За нея уж бях,но по едно време започна да ме губи с маниерничене и физиономии.
А и мисля,че ще ѝ е много трудно срещу всяка една от останалите жени.И това след толкова тренировки... Rolling Eyes
Изключително скучен дуел.

# 919
  • София
Хареса ми представянето на Марияна. Личи си, че не се е готвила, но освен на целенето на друго не се изложи.
Марияна можеше да бие Криси според мен. Не бих я наредила като най-слаба.

Силвия си би заслужено, но не чак убедително, Краси и Вили ще я отвеят. Бети и Маргото също е доста вероятно да я бият, за човек, който се е готвил, можеше и по-добре.

# 920
Мариана няма никакъв шанс срещу Красимира.

# 921
  • русе
Марияна защо така са я набухали с такова огромно дупе,чак грозно😡.
Тънка талия ,голям бюст,огромно дупе...

# 922
  • София
Мариана няма никакъв шанс срещу Красимира.
Не знам дали си се объркали или е отговор на моето, аз имах предвид Криси - Кристяна. Марияна ми се видя по-силна от нея.

# 923
Силвия не е за подценяване, според мен лесно би победила Бети, която  незаслужено  я обявиха за много корава и луда . Поли не беше силен противник със всичките и болежки и доста се пренави. Реално всяка спечелила дуел е сериозен претендент . При такаива директни елиминации роля играе и самообладанието и правилната настройка . В края на краищата си трябва и малко шанс . Забелязала съм, че който стои от страната на Андрей по време на анонсите губи.

# 924
И аз като Пупи, а в началото повече зяпах Фермата.
Браво на Силвия, постарала се беше, а и това си е нейна мечта. Пожелавам ѝ да стигне, колкото може напред.

# 925
  • ново
Залагайте за фермер 😀 Аз мисля, че ще предложи Маги, а тя от своя страна ще изпрати Красимира и малък Митко ратаи. Както видяхме, в обора летят флуиди. 😆

# 926
Залагайте за фермер 😀 Аз мисля, че ще предложи Маги, а тя от своя страна ще изпрати Красимира и малък Митко ратаи. Както видяхме, в обора летят флуиди. 😆
Според мен ще предложи Дана

# 927
  • България
Жалко за Мариана. Sad Честито да й е на Силвия. Нямах възможност да гледам дуела, но от коментарите чета, че Мариана се е справила на ниво.
Според мен ще предложи Маргарита за фермер на седмицата и Маргарита ще победи Силвия. От там пишман психолога и Веселка или Красимира ми се чинят ратаи.

# 928
  • Sunshine state
Според мен ще предложи Дана
Абсурд е според мен да сложи Дана. Аз залагам на Маргарита. 👌🏻

# 929
  • ново
Само Дана+щерка и Веселка ли не са били ратаи от жените, и Митката от мъжете?

Общи условия

Активация на акаунт