Фермата сезон 5 тема 5

• 35 822
  • 962
  •   1
Отговори
# 930
  • Sunshine state
Имам спомен, че Дана и щерка бяха още в началото. За Веселка не съм сигурна.

# 931
  • Sofia
Дана и Велислава бяха първите ратаи със Станислав. Peace

# 932
  • България
Дана и дъщеря бяха в началото със Станислав, Веселка беше веднъж с Тишо. Само 80% не е ратайствал. Време е.

# 933
Марияна хич не си даваше зор,явно и се прибираше.Силвия се представи добре и за мен сбърка уж случайно последния въпрос за да се запише Марияна.Вярно се е разлигавила и държи като кифла,а е на 34г...
Залагам Марги да предложи и Силвия да стане фермер. За ратай татиното,ако има имунитет Венци ще избере,от жените Бета и Дана и която загуби ще е ратайка.

# 934
  • ново
Ох, видно е, че ми се спи вече. Имах предвид фермер, ама що написах ратаи, не знам.

# 935
Татиното беше фермер.От жените Дана не са били,нито Бета и Веселка. Не мисля и че ще бъдат до края или поне се надявам,ще бъдат дълги и трагични седмици 😁

# 936
  • България
Бети искам да я видя фермер, ще е купон. юхууу!
Извън кръга на шегата: има организационни умения, ще изготви боен план и ще го спазва. Може да изкукурига по някое време, но Митко и Сами са там, за да й дадат команда: мисли, не говори.

# 937
  • ново
Бети искам да я видя фермер, ще е купон. юхууу!
В нейната седмица всички ще проговорят чужди езици 😂
За Митката бях забравила, че е бил фермер на седмицата.

# 938
Как ще я забравя,неговият ратай Краси ходеше да го буди сутрин за задачите му,смях си беше 🤣

# 939
  • София
Мариана се раздаде. Не мисля, че е играла лежерно, за да си ходи. Много даже се постара. Просто - толкова можеше.

От Силвия очаквах повече. Започна неуверено в първата и втората битка. Когато се чувстваше нестабилна, малко ми напомняше Паулина - с нейните чупки в кръста.

# 940
Честно казано, Мариана се представи много добре в предаването. Лъхаше някакво спокойствие от нея. Даже на моменти беше много меланхолична. Но е приятна ( от това, което видях). Определено, промени мнението ми за нея.

# 941
  • Калгари, Канада
След видеото с близките, Иван много рязко прекъсна Силвия за да си вмъкне коментара с колата на детето на Мариана. Никакъв такт нямат като решат да си кажат глупостите.

Ще е интересно Мариана да посочи Вили за фермер. Голяма бъркотия ще настане. 🤣🤣🤣

# 942
  • SF
Ще ми липсва Мариана. Внасяше цвят в предаването.
Напоследък все битки, от които не искам никого да пускам да си ходи - Иво-Митко, Елизабет-Поли..
За Иво и за Поли ужасно много ме е яд. Но как щяха да оженят Митко, ако си беше тръгнал от двубоя?
Продукцията загуби с това разрешение да се променят правилата, защото Митко бил помолил да падне имунитета на Иво....
Загуби и от отпадането на Поли.
Сега и Мариана си заминава. Но и Силвето щеше да липсва.

А има хора, на които им е време да си ходят. Нищо не правят вътре. Да, дялат някакви камъни и режат дъски, но ги няма като присъствие.
Дори и Маргарита ми е абсолютно излишен персонаж, но Венци, Дана, Вили и Веси трябва да вземат да понапуснат за сметка на по-интересните участници. Дори и Митко, който се ожени вътре, вече може да напуска.

# 943
  • Калгари, Канада
Е, те всички ще си тръгнат, няма вечно да ги държат във фермата. Сега тези, които са показвали по-малко ще ги гледаме повечко... а дали имаме нужда от това, никой не ни пита.

Симо, ако още е сам, може пък Силвето да си хване. Тя търси любов, пък той русички си харесва.

Ако някой вече си е взел Алманаха, моля да сподели впечатления.

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 02:10 от mamamia

# 944
След видеото с близките, Иван много рязко прекъсна Силвия за да си вмъкне коментара с колата на детето на Мариана. Никакъв такт нямат като решат да си кажат глупостите.

Много ме дразни как Силвия охкаше, че не и достига въздух, а Иван и Андрей се хилеха за кубиците силикон на Марияна и я разпитваха за това. И през цялото време голямо нахъсване му дръпнаха за нея, особено от страна на Иван. Много е некоректно и много ме дразни това винаги!

Общи условия

Активация на акаунт