Фермата сезон 5 тема 5

• 36 211
  • 962
  •   1
Отговори
# 90
Ти да видиш- като е необвързана, що не се издържа сама? На един кантар са ми двете с Пацето. Само дето едната няма претенции да е света вода, а другата  много принципна го играеше, докато й намигна някакъв.

# 91
Аз доколкото разбрах бащата на детето настоявал тя да си стои в къщи и да си гледа детето, а да не работи. Ами търпяла е това положение до време. Учудвам се как изобщо се е съгласил тя да участва в предаването.

# 92
Паулина гаранция са развява гола пред сина си (то и аз го правя пред моите деца де) и лепенките не са му непознати. По-скоро сексуалните моменти са притеснителни

# 93
Или й е било удобно до момента така, а сега като докопа по- млад и по- богат, ритна мъжа си и то по един от най- грозните начини.

# 94
  • London
Мен, ако питате на мързелана не й се е работело. Щом не е имал против да влезе във Фермата едва ли е имал и да работи. Сега Митко 2 да вади портфейла ха....

# 95
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И как по точно Красимира е сложила рога на партньора си? Joy Joy
Защото дори не е имало целувка.На този етап на отношенията им,Митко я ухажва,на нея й е приятно от вниманието,но не желае(предполагам заради камерите) по голяма близост.
Не знаем в какво семейно положение са били преди тя да влезе във Фермата,било е въпрос на време до разпада.Аз смятам,че щом една жена не е щастлива с партьора си,рано или късно идва края,още повече,че Краси е на 30..ми той,живота,те първа започва за нея.

Много си остра,Катрала.Злобееш,че има жени като Красимира,които дръзват да си променят живота,а пък ти на,по цял ден дундуркаш деца и си самотна и нещастна?Точно така звучиш.

# 96
  • София
Нека не си правим психопрофили в темата, коментираме си, 100 човека, 100 мнения. Simple Smile

# 97
Де факто физическа изневяра от страна на Красимира не е имало... за сега.
Но да ги сравняваме като поведение с Паулина и едва ли не да оправдаване поведението на Паулина ми е прекалено.
Краси все още не е молила Митко 2 за секс или съм пропуснала.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 16:59 от djoleva

# 98
  • London
Ако реша да вляза в предаването ще ме анализираш, сега малко трудно, освен ако не гледаш на кристална топка. 

Какво е променила Красимира? Хайде нека това първо продължи повече от година и да има някакво бъдеще с тоя бастун пък после ми говори за промени.

Промяна е да се самоиздържаш..... и зависиш само от себе си, като ми кажете, че Красимира е направила това може и да я поздравя, че си легнала с татин аз не го намирам за висш пилотаж.

# 99
  • Sunshine state
Категорично не виждам паралел между Красимира и Паулина, много са различни двете.

# 100
Нека не избързваме със събитията. Красимира има симпатии, но мисля, че първо ще напише писмото и едва тогава ще си позволи нещо. До някаква степен я разбирам - дълги години е с партньора, но може би любовта си е отишла, заедно са заради детето, по навик, от нерешителност...Фермата определено е рестарт на живота ѝ.

# 101
За мен общото между двете е, че и двете страшно се излагат. Всяка жена трябва да има достойнство,  както и за пази достойнството на човека до себе си. Едната имаше спонсор, което не е реално обвързващо, ама пред детето си страшно се изложи. Аз съм старомодна в това отношение, не бих се развявала по цици пред сина си, даже и на плажа. За другото пък да не говорим. Другата имала нужда от промяна. Ок, ама изиграй си играта, разбери се с мъжа си пък тогава гали по главата татковото синче. Като си решила да се правиш на дама, дръж  се като  такава. Ама, ако не му дадем някакъв аванс на Митко Калайджиев, може да изгуби интерес и да изпуснем шанса. Грозни постъпки и от двете, еднакво нестойностни жени, но всяка с нейните си простотии.
Относно Велислава- не се знае как е преживявала като малка липсата на средства и колко  я е  травмирало това. Децата и тийновете могат да бъдат жестоки.

# 102
Съпругът й е искал брак. Привидно всичко е било наред до влизането й.

# 103
Той може да е искал брак, но това не означава, че тя е щастлива с него. Имах един откачен ревнивец навремето, и той искаше брак. С което не казвам, че мъжът й е такъв, а просто, че искането на брак, не е индикация за щастлива връзка.

# 104
Привидно. На мен ми направи впечатление във визитката й изказването, че най-важния мъж в живота й е синът й или нещо подобно беше. Ако Красимира не е искала брак, значи не е била сигурна, че иска цял живот да живее с бащата на детето си.

Общи условия

Активация на акаунт