Фермата сезон 5 тема 5

• 36 387
  • 962
  •   1
Отговори
# 360
Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 23:52 от Tahiti

# 361
  • при късмета
Сега видях Красимир и с Велислава е френдче във Фейсбук, ми то май, май караниците вътре са някаква режисура щом всички навън се обичат и уважават хах. Оу, че и Красимира и е дружка....ем да плеснем дружно ръце на този театър.
Защо приемаш ФБ за единственото по което трябва да съдиш?

# 362
Е, точно същото е. Марулята я чуваш как жално се прощава с живота, после кръвта й изтича на мястото, където преди това радостно е подскачала. Стига де, ясно, че всеки си решава какво да яде, ама. ...

# 363
 Аз пак да си кажа,че ако Велислава не беше казала "Ушите ми какво чуха,пък очите ми какво видяха..."опосумите нямаше да се хванат за интригата.
  Излезе ли Фермата зад кадър?
каквото е чула или видяла предполагам, че не е длъжна да го казва под "заповед"  на продуцентите. стига това да не заплашва живота на накой от участниците.
    Не да каже на продуцентите,ако просто беше вмъкнато в разговор с майка й.Или с Маргото.Може би продукцията нямаше така да се хванат за думите й.Иначе и аз съм на мнение,че опосумите се оляха тук.Нямаше нужда да четат кой какво казал,и да разчепкват по този начин.Те всъщност нищо не разчепкаха,само нагнетиха обсатонавката.Съгласна съм с Дана,че щерката трява да премисля повече какво и как го казва.

# 364
Много са ми интересни анализите за месото и коленето. Значи като не виждаме как умират животните, няма проблем да ги ядем, но когато разберем как се колят - потрес. Сериозно ли?! Това е много наивно, замислете се. В Лидл и Кауфланд по витрините животните не са заклани, те идват от паралелна вселена Joy
И аз не мога да заколя животно и много други не могат, но това не означава, че който го прави е варварин.Rolling Eyes
Сори, ако някой се засегне, но това са основни житейски истини.

# 365
Не си говорим за варварство, просто казвам, че всяко  веге си  има своите причини.

# 366
  • Калгари, Канада
Митко ИТ каза на Милин, че ще викне човекът заколил животно във фермата на дуел. Това нямаше нищо общо с Ивайло.

Писмото, за което се спомена на няколко пъти, ще го пише някой в резултат на разговорите си с Митко 2, а не самият той. Това беше казано няколко пъти.

Каква беше тази глупост с петела? Всеки знае, че супа трябва да се готви. Това не е някаква тайна. И толкова хора там не можаха да се сетят, че по-добре да гътнат някое агне. Ако не е било заради месото, а заради това, че петлите нападат кокошките, ми могат да ги разделят (една ограда да сложат, кво толкоз) или да върнат част от тях на наставниците.

Тази седмица тръгна на зле под управлението на Краси. Дано се оправят нещата. Жените започнаха да се разпадат, мрънкане от страна на Силвето, рев от Краса, Веселка се тресе, Вели изтрещява, Маргото легнала при Сами...

# 367
Маргото верно изби рибата. Пък не знае къде да легне....

# 368
Е, точно същото е. Марулята я чуваш как жално се прощава с живота, после кръвта й изтича на мястото, където преди това радостно е подскачала. Стига де, ясно, че всеки си решава какво да яде, ама. ...
Това, че не я чуваш, не значи, че не пищи Grinning
 Всеги веган си има причините, ама да не ми се навират постоянно в очите и да си опяват. Щото масово са такива. Аз обожавам животните и най-мъчителното нещо като дете беше да видя как колят агънцата, с които съм си играла преди малко. Да, защото по него време беше нещо нормално това, колкото и жестоко да е. Но такъв е живота. И превземките са излишни. Щото и вегетарианците ядат яйца, което си убийство на потенциални пиленца...

# 369
  • София
Един спойлер от мен
Скрит текст:
Маргото си е в къщи от миналата седмица.Този понеделник е била в деската ни градина, а от петък е на работа.

# 370
  • ново
Снимките са приключили на 18.10, така че всички отдавна са си по къщите и работните места.
В последната седмица ли влизаха всички отпаднали?

# 371
Като чета коментарите за готвене,имам чувството,че в темата сме само шеф и нагоре.Момичета,никога л не ви се е случвало да не ви се получи ядене?А ако вашите хора в къщи реагират като Венци как ще се почувствате?Да,най-вероятно ние не търпим такива като Венци да са ни мъже и няма да си позволят да плюят демонстративно храна,но колкото и нежно да реагират,няма да сме окей.
   И на Венци,и на Велислава,и на Паула,според мен им липсва възпитание,най-напред.За мен са тотална нула,аз не откривам нищо положително в хора като тях.
   Относно Веселка,ще ме прощава,отново,Skr......./съжалявам,забравип точно как се изписва ника/,но си е точно за психолог.Психиатър с хапчета не лекува паник атаки.Хаповете притъпяват външните прояви,няма да я избавят от това.За съжаление една от най-най-блицките ми приятелки получава такива и съм била многократно свидетл на кризите.Сърцебиене,треперене,задушаване,болки в гърдите,потене-ей така от нищото,изведнъж,както си седим и си клюкам.Това изисква много работа с психолог,да те насочи навътре към самия теб.
   ЕВАЛА на малкия Митко,че предложи и ако го направи това за Весето-да я свърже със специалист и да поеме част от разходите.В малките градове 20 лв е нормална цена за един сеанс.
      Краси изобщо не обмисли и не помисли добре,воден единствено от желанието да направи Д и В ратаи и след това дуел.Не отчете ,че може да вземат имунитет и за двете.Стана ми жал за Сиса,но тя е добра душа,как не му се разсърди на Краско.Аз ако бях,сигурно щях яко да избеснея.
   Ако съм на Краси на мястото,сега би трябвало той да поеме голяма част от нейните задължения,за да може да се оправи ръката,ако я иска на дуел.

# 372
За коленето - когато има повече петли те започват да тормозят кокошките. По принцип за тези кокошки, които имат, един петел е достатъчен. Иначе започват битки, постоянно яздене на кокошките и тн. Както се видя една дори замина - това е загуба на месо, яйца, живот.

Те вкараха доста петли в началото и определено трябва да се намали бройката.

Това го казвам от позицията на невеган, но просто така стоят нещата - мислете и за живите.

# 373
Маргото верно изби рибата. Пък не знае къде да легне....
По -добре това ,отколкото да слушам за майка и ,как не я обичала

# 374
Аз нямам намерение да го водя тоя спор относно месото, който разбрал- разбрал.
Силвия няма право са се сърди, какво като е контузена? Ако не е първи дуелист, може да е втори, ако не вземе щита. Никой не е застрахован.  Ако е толкова тежка контузията,  продукцията ще я защити, няма да я осакатят за едното нищо. А относно готвенето на петела-  като не знае, да пита.  Не е срамно да питаш, Маргото и Веселка 100 про са готвили и сигурно щяха да дадат адекватни съвети.

Общи условия

Активация на акаунт