Фермата сезон 5 тема 5

• 36 389
  • 962
  •   1
Отговори
# 270
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Също както Бентлито миналия сезон Joy
Бентлито поне се дърпаше и колебаеше в началото. Пък и такива отношения, в които те крият и си във връзка, ама само ти си знаеш за нея, хич не са ок за младо момиче, така че Сълзата й направи неволно услуга.  Laughing

# 271
  • London
Краси е дружка във фейс с тъща си.... та явно нещата навярно са продължили. Дано спечели той или евентуално Станислав ( той горкия понеже няма любов около него почти и не го дават, както и Сами ). Самците и самките сякаш са губещите в този сезон.

# 272
Фермата направи услуга и на Шопски. Да те изхлузят като непотребна ръкавица може да е болезнено, но пък ценен урок. Ако жената до него не може да понесе критиката към половинката си, то по-добре без нея.

# 273
Зарязала ли го е годеницата му?

# 274
Гледах ФБ профила на Красимир. Участвал е в някакво испанско риалити, ама какво. Малко като "Игри на волята"
Да и на мен това ми направи впечатление и си е май точно испанската версия на формата.

Едва преди малко успях да изгледам епизода. Другото предаване става все по-интересно за сметка на Фермата. И&А да си вземат бележка и или да си починат една година или да направят олстарс сезон.
Велислава наистина прекалява, но в случая интригата дойде от продукцията за пореден път. Аз съм убедена, че и другите така си коментират по между си разни неща, които са им направили впечатление. Кажете си честно , ако сте на затворено място и сте видели нещо, което не ви се нрави няма ли да го изкоментирате с най-близките си хора?
Не я оправдавам в никакъв случай, има си много трески за дялане. Най-вече това, че е емоционално незряла. Предполагам , заради проблемите ѝ с наркотиците. Нейна грешка е , че не поясни какво точно е видяла, за да не излиза по-кофти в очите на гледащия отвън. И да се извини, че е поклюкарила. Нещо, което там вероятно им се случва на всички.
Смятам, че Велислава има по-добри шансове за победа от Красимира само заради едно нещо - много е бърза и пъргава, нещо , което забелязах, че у Краси не че липсва, но не е на достатъчно добро ниво.
Браво на Бети за духа, не мога да ѝ го отрека, колкото и да не я харесвам, справи се много мъжки и достойно.
И аз мисля, че между Митака и нея има по-друга симпатия, но за разлика от тази между малък Митьо и Краси няма да прекрачи границата от повече от погледи и невинни приятелски обяснения и закачки.

Дана е много хитра и обиграна. И въпреки това вярвам в думите, които изрича към детето си.

П.П. СорЕ за чаршафа.

# 275
Мдааа,евала на Дана за търпението.Даваха я няколко пъти,как Вили се пали,спори,кара се,тя просто си трае отстрани и млчи.Оставя го това рогатото да се справи само,или да не се справи.Ако имаш акъл и от грешките си можеш да научиш доста.
     Аз пак да си кажа,че ако Велислава не беше казала "Ушите ми какво чуха,пък очите ми какво видяха..."опосумите нямаше да се хванат за интригата.Ако беше споделила с майка си-видях ги тия двамата да се пощипват ,побарват и прочие,не ми е окей това поведение.Най-вероятно интересът щеше да е насочен другаде.Естествено е да коментират вътре кой какво,с кого,кога.Че ние тук какво правим?
  Излезе ли Фермата зад кадър?

# 276
Относно Паулина и гостуването й тази седмица по БТВ, не очаквайте да каже нещо за връзката й с Краси. Тя няма право да коментира, докато той все още е в играта. За мен тяхната връзка няма живот извън фермата, просто защото навън в реалността идва темата за пари и възможности. А тя не може без тях в изобилие, нищо че няма 1 работен ден.😂

# 277
  • София
Опосумите защо не направят един сериал,другите продуценти на риалитита отдавна го правят.
Красимир се чудеше как да изиграе мъката си,олекна ми някак,а влагах надежди в него.
Фамилията не ми е допадала,но вчера бяха използвани от продукцията и инстинктивно застанах на тяхна страна.
Красимира се изживява като член на силова групировка,дано да няма домашен любимец.
От Венци разбрах,че на дуел сядаш на скамейката на човека,не защото го подкрепяш,а защото си против другия.
Веселка пък показа в телевизора как й дават само да чисти.
Митко2 си правеше шоуто.Маргарита говореше с тон на арбитър.Имаше и един Станислав,той ще изчака да види точно как да се държи.А,и Марияна имаше-тя се усмихна накрая на епизода.
И химия имаше,силна,направо ми изпоти екрана,но Бети и Митко са точни хора и знаят,че е по-добре това да си остане в главите им,сърцата са си ги дали вече на други.

И накрая печели Веселка и всички са щастливи.

# 278
Авком, и аз си помислих същото за Бети и Митко.Случва се нещо там

# 279
  • Буркина Фасо
 Аз пак да си кажа,че ако Велислава не беше казала "Ушите ми какво чуха,пък очите ми какво видяха..."опосумите нямаше да се хванат за интригата.
  Излезе ли Фермата зад кадър?
каквото е чула или видяла предполагам, че не е длъжна да го казва под "заповед"  на продуцентите. стига това да не заплашва живота на накой от участниците.

# 280
Цялото нещо с Краси и Паулина е абсолютна лъжа. Нали Краси си има жена и може би дете в Испания. Плюс да не забравяме думите на Вили - като седнали на масата Краси казал, че ще пие 2-3 уискита и ще мине. Много тъпо намесиха и Красимира и Митко 2. Но Красимира ме кефи много, толкова хладнокръвие има в тази жена. Пълни ми душата и вярвам, че ще я смели като куче.

П.С. явно съм пропуснал да ви кажа, човек, който работи във фермата и е лафил с Краси и да има жена, но за детето може и да не съм разбрал.

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 20:11 от shokomen

# 281
Краси има дете? За сефте чувам.

# 282
И за жена и за дете чувам за пръв път за Краси. Мислех че е имал приятелка, даже Силвето го пита като прескочи оградата.
Та приятелка май е имал, ама жена.
А и не се знае дали и това с приятелката е истина и колко е сериозно.

# 283
Не мисля че има дете,все би го споменал.А той говори само за баба си.Не се обиждай шоко,но не вярвам на такива слухове тоя чул,оня видял.

# 284
Силвия попита Поли "Абе,ти нямаше ли си приятел отвън?"
За Краси никога,нищо се е коментирало.Той споменава само и единствено баба си.И да е имал жена на даден етап,може пък преди да влезе във Фермата да са се разделили.За дете - едва ли би скрил,освен ако има много голяма причина за това.
И аз не вярвам на "а пък един приятел на мой приятел каза..."

Общи условия

Активация на акаунт