Фермата сезон 5 тема 5

• 36 797
  • 962
  •   1
Отговори
# 285
А този Станислав има ли си жена? Честно, за него нишщо не знам. Не знам давали ли са въобще да говори  себе си. Той е като една масовка, не може да се вреди от всички други кукувици...

# 286
Ох, вярно Силвето попита Поли.
Съвсем се обърках с тия любови фермерски.

# 287
Няма си и си търси 😁.Вярно не могат да се вредят половината в епизода,все с глупости ни занимават и си пълнят времето.

# 288
А Венци има ли жена и деца?Това съм го пропуснала ако са го споменавали

# 289
  • London
Цялото нещо с Краси и Паулина е абсолютна лъжа. Нали Краси си има жена и може би дете в Испания.

Имал е преди връзка с жена с дете.... понастоящем няма. Какво чудно има?

# 290
Има голяма дъщеря с която не говори,разведен е с майка и.Иначе до преди година е имал по-млада приятелка, с която са се разделили заради баща и.

# 291
Има голяма дъщеря с която не говори,разведен е с майка и.Иначе до преди година е имал по-млада приятелка, с която са се разделили заради баща и.
За Венци пишеш  нали?
Питам защото колежка ми каза,че неговата дъщеря била на гей и той за това не говори с нея?Споменавал ли го е или колежката не го е разбрала?

# 292
На развален телефон започна да прилича темата.

# 293
Ох, Содом и Гомор в тази Ферма Grinning
Сами и Маргарита JoyJoyHeart

# 294
За Венци пишеш  нали?
Питам защото колежка ми каза,че неговата дъщеря била на гей и той за това не говори с нея?Споменавал ли го е или колежката не го е разбрала?
Той затова ли е такъв не приемащ гейовете и такъв непримирим техен противник. Яко тесногръд човек

# 295
  • London
Хора не е гей дъщеря му.....верно развален телефон.

Дана е много зле, за тях е по-добре да са ратаи и Вили дуелист….отколкото Дана втори дуелист.

# 296
Калайджиев-отличник. Ти да видиш.

# 297
Ооо не, тези пак минаха между капкитеее Sad

# 298
  • Разпиляна във въображението
Хахаха, леле как му объркаха сметките. Силвия ще гори.

# 299
Силвето, не знам. Вярно не е честно да е трети път ратай, ама сега и на дуел не могла да ходи. Ами дори и да не е ратай, ако е женски дуела мо е пък да я изберат за втори дуелист.

Общи условия

Активация на акаунт