Фермата сезон 5 тема 5

• 36 831
  • 962
  •   1
Отговори
# 300
  • София
А кой ще е мъж ратай?

# 301
  • София
Според мен ще е мъжки дуел, Сами ще ходи и ще ходи извика. Чудя се кого би извикал на дуел, Станислав евентуално, защото с другите и близък.

# 302
Според мен ще е мъжки дуел, Сами ще ходи и ще ходи извика. Чудя се кого би извикал на дуел, Станислав евентуално, защото с другите и близък.
Да разкара, Венци ще е най добре.

# 303
Кофти се получи... надявам се да направи мъжки дуел или ако е женски, Силвия да спечели.

И нещо не разбрах как се определят хората, които да ходят за имунитет... Защо не всички жени и мъже, защо само от по трима мъже и жени може да избира?

# 304
Да,за Венци говорех. И не,не е гей,скарали са се заради младата му приятелка.Просто със Станислав говореха преди време,че ако е хомо няма да я погледне нищо че му е дете.
На Митко 2 му подсказаха според мен или нарочно загуби Митака,Сами е ясен че там ще е гола вода.Иначе Дана ме изненада с имунитета. Тъпо стана че Силвия ще е ратай,дано наистина и помага Краси.,не мисля че ще я прати на дуел като е контузена и му е близка.Бета добре го изманипулира.Според мен дуела ще е Сами Станислав,прави излязохте че ще чисти силните мъже.

# 305
Да,за Венци говорех. И не,не е гей,скарали са се заради младата му приятелка.Просто със Станислав говореха преди време,че ако е хомо няма да я погледне нищо че му е дете.
На Митко 2 му подсказаха според мен или нарочно загуби Митака,Сами е ясен че там ще е гола вода.Иначе Дана ме изненада с имунитета. Тъпо стана че Силвия ще е ратай,дано наистина и помага Краси.,не мисля че ще я прати на дуел като е контузена и му е близка.Бета добре го изманипулира.Според мен дуела ще е Сами Станислав,прави излязохте че ще чисти силните мъже.

Недей така, че Станислав е многоо голяма хапка. Точно на някакъв темерут прилича, който може да си бие май всичките.

# 306
  • London
Венци сигурно ще си избере Сами, не е сложно да се сетим.

# 307
Не знам дали ще избере Венци,Митака също не мисля,по скоро Станислав или Митко 2 ще е.Ще видим и кой ще спечели имунитета от тях.

# 308
Да избира Венци и Венци са е чао, че определени хора много взеха да дотягат

# 309
  • София
И аз искам Венци да си ходи.

# 310
  • London
Мен иначе не ме кефи някой като почне боли ме тва, боли ме онова.

# 311
Краси хич го няма в мисленето...

# 312
Обаче двете, майка и щерка наистина добре са го измислили и може и до финал до добутат. Едната е на силови битки и бие, другата на мисловни. И се измъкват тихо, кротко по терлици

# 313
  • London
Избери Велислава и нея ще я биеш....Красимира към Силвия. Хе-хе....съвети!

# 314
Обаче двете, майка и щерка наистина добре са го измислили и може и до финал до добутат. Едната е на силови битки и бие, другата на мисловни. И се измъкват тихо, кротко по терлици
Точно! Супер е гадно спрямо другите.

Общи условия

Активация на акаунт