Фермата сезон 5 тема 5

• 36 282
  • 962
  •   1
Отговори
# 675
  • Mediterraneo
Силвето голяма въртиопашка, никак не ме кефи такова поведение. На Митко се слагаше, сега на Сами( а дори не гледам редовно епизодите).

# 676
Силвето голяма въртиопашка, никак не ме кефи такова поведение. На Митко се слагаше, сега на Сами( а дори не гледам редовно епизодите).
В началото беше налазила Краси

# 677
Стана ми мъчно за Станислав, сам срещу всички.
Силвия е супер гадна, нелицеприятна и с леко фриволно поведение. Дано се махне в събота.

# 678
Силвето май почна да имитира Бети, почна да вкарва и тя английски думи, докато говореше със Сами.

# 679
В това ИТ-то нищо мъжко няма само хленчи и мърмори

Обаче тръшна Сами 😃
Аз като гледа и Силвето ще го тръшне Сами в обора
Аз испуснах най-интересното, точно когато даваха Сами и Силвето спря тока. Joy

# 680
Силвия е свободна жена, която още с влизането си заяви, че е такава, и че иска да срещне някой в живота си. Та не разбирам какъв е проблема, че флиртува. Кога да ги прави тези неща, като стане на 60 ли?

# 681
  • София
Сами си я цунка обаче без да му мигне окото.

# 682
Някой успа ли да прочете какво пише на татуировката му? Любопитно ми стана.

# 683
Познах за какво ще иде реч тая вечер. Още не съм гледала епизода, но ако наистина са говорили така е страшно обидно.
 Стана ли ясно кой е 2 дуелист?

# 684
  • ВАРНА
Имаме военен в семейството и знам отблизо какво е . Има плюсове и минуси като навсякъде. Тъжно е отношението на обществото ( на която фермерите са представителна извадка) . Не мога да си представя,че хората разсъждават,че армията е излишна !!! Бях дете , когато беше конфликта в Босна и Херцеговина,до неотдавана в Украйна се стреляха и беше забранено на самолетите да прелитат над определени територии . В зимна буря след цяла нощ престой блокирани на магистралата дойдоха военни да ни спасяват с тежкотоварни машини, рязаха мантинелата и ни евакуираха. Това са хората,които са длъжни да си оставят семействата и в делник и празник и да се отзоват на заповед, независимо в какъв потоп, мраз или пек ги изкарат. Докато вие си седите в домовете и гледате новините. Знам какво е количеството на военнослужещите в нашите съседки Турция и Гърция и колко пари наливат държавите им в хора и екипировка. Само в България се счита за срамно да си военен - в САЩ и в магазините казват на униформените " Thank You for Your Service " , дори и на българите,защото ги зачитат като натовски офицери и част от съюзниците. Какво можем да очакваме от нас като нация,щом армията ни е излишна;  когато сами не си знаем историята (щото е безполезна според някои); нямаме държавна политика за стимулиране на раждаемостта; няма социална политика ,която да осигурява достоен живот на пенсионери,хора с редки заболявания и инвалиди; образованието и здравеопазването и те вървят стремглаво надолу.  Иска ми се някои хора да си извадят главите от сериалите и да започнат малко да осмислят реалните ценности в живота. И искам да върнат казармата, на Митко татин добре би му се отразила на светогледа.

https://pik.bg/%D0%B2%D0%BE%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BF … B-news730967.html

https://agencia.bg/2019/10/28/%D0%B2%D0%BE%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0% … %80%D0%B8-%D0%B4/

https://pik.bg/%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D0%BE … 0-news761932.html

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 23:22 от morgana07

# 685
BaDBluEeYeS - Стана ли ясно кой е 2 дуелист?

Мариана

# 686
Марияна избра.
Митко 2 е ужасно противен и арогантен не мога да го гледам и търпя вече.

# 687
  • София

Фермата - Сезон 5, Епизод 47 (31.10.2019)

# 688
Сами си я цунка обаче без да му мигне окото.
Има такива мъже- гушкат, целуват без да влагат нищо в тези си действия.

# 689
В началото се гушкаше с Краси. Не знам дали и как са го планирали опосумите, но това е сезонът на любовта във Фермата. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт