Естествено, че има и справили се самотни родители, но хората са различни - едни са авторитетни и властни, други са по-меки. Няма как да си промениш природата. Аз не съм наркоманка, алкохоличка, пропадлица... но не го отдавам на възпитанието си, което е било много строго и заради което възприемам майка ми като несправил се родител, не защото децата и са пропаднали, а защото няма нормални отношения и комуникация с тях. Дана общува много нормално с Велислава, хубава връзка имат поне от това, което виждам.
Аз примерно съм мека и това се усеща от околните, колкото и да се мъча да съм сериозна или да крещя и квото и да правя никой не ме взема насериозно. Такава съм си и по-добре да съм наясно със себе си и да осъзнавам, че имам нужда от помощ с децата, отколкото да не се справям и да не правя нищо по въпроса. Нормално е дете да има по-силен характер от родителя си - това са си вродени неща и не можеш да обвиняваш хората, че са еди кви си. Все едно да обвиниш Веселка, че прилича и говори като детенце и никой не я взема насериозно. А как да се промени? Не е избрала да е такава, въпреки че е избрала да върши по-мъжка работа от внушителната Красимира, която е домакиня, пак Веселка си има детски вид, а Красимира - не.
Има много ограничени тук - гледат живота само от собствената си гледна точка и всичко останало е грешно, невъзможно и дори не съществува.
Нападнаха го тия жени момчето.