Фермата сезон 5 тема 5

• 36 307
  • 962
  •   1
Отговори
# 645
  • London
Ма ко, защо ми влизаш в обяснителен режим, аз коментирам неща от визитката на Красимира не теб. Тя самата оставя там това впечатление.

# 646
  • при късмета
За доходи и издръжка от мъжа ѝ нищо няма във визитката. Съвсем сухо се казва, че е домакиня като факт. А ти все свързваш това с нещо негативно и предимно с доходи. А тя може да си ги има, това казвах

# 647
  • London
Тя, ако имаше нямаше да е при сиромасите... то и Поли не работи, но ясно се заяви, че има лични доходи от рентиерство. Нека малко мислим преди да говорим.

# 648
С доходи или без, в гарсониера или не, домакиня или не ,Красимира не изглежда щастлива и в мир със себе си. Дори и с  Митко забежката, не е красива, тежи сянката на това, че се крият ...дали мъжа с който живее знае нещо в реално време , или тя ще го уведоми пост фактум, като излезе...
Не се смути , като я нападна Велислава, Митко и той не каза нищо , само се чуди къде да гледа.
Ако са заедно и след формата, сигурно е истинска тръпка, но за момента ми е доста неприятно , че си позволяват лиготии.

# 649
  • ново
Горката Красимира, сигурно с подаяния е финансирала няколкото си почивки в чужбина Smile
Има и приятелки, че даже и висше образование, да видиш ти...

# 650
  • London
Как реши, че тя е финансирала, а не мъжа й? На мен второто ми изглежда по-вероятно.... , което говори само колко е нагла с поведението си във Фермата спрямо този човек.

Иначе държава в която сиромаси ходят на почивки в чужбина не може да се затрие.Smile

# 651
  • при късмета
Да де, ама това, че на теб ти се струва по-вероятно не го прави истината. Тя може да е съвсем друга, Красимира никога не е обсъждала този въпрос, така, че всичко е догадки.
Той и Ивайло сам заяви "малкото, което изкарвам, инвестирам обратно в каузата", а пък беше при чорбаджиите. За много от участниците се коментираше, че мястото им не е в тази група и разделението този път изобщо не се е получило на продукцията.

# 652
Горката Красимира, сигурно с подаяния е финансирала няколкото си почивки в чужбина Smile
Има и приятелки, че даже и висше образование, да видиш ти...
Какво образование има?

# 653
  • London
Ма ко ти май гледаш със задните си части... а Ивайло родителите му са паралии. Няма да пуснат някой богаташ да го играе сиромах не се тревожи ти за тая работа, то и самите богаташи не всички са точно богати, какво остава за сиромасите.... Там са или безработни или на ниска заплата от видяното от мен. Евентуално само Велислава сигурно печели добре..... все пак футбола си е футбол макар и женски когато е професионален.  Както и да е, аз приключвам въпроса.... ,че с развален грамофон не ми се спори.

# 654
  • ново
Как реши, че тя е финансирала, а не мъжа й? На мен второто ми изглежда по-вероятно.... , което говори само колко е нагла с поведението си във Фермата спрямо този човек.
Иначе държава в която сиромаси ходят на почивки в чужбина не може да се затрие.Smile

На теб много неща може да ти изглеждат вероятни, но в това е въпросът. Ти писа, че не си показвала носа извън панела. Аз казвам, че това не е така,
Не съм адвокат на Красимира и спирам с личната информация.

# 655
Ох, на човек да му се доходи да е ратай в обора... на студа

# 656
Това, което казва Красимира във визитката не се интерпретира в нейна полза, държанието и също, ако кажете нещо готино за нея за баланс , няма да е зле .

# 657
ма ко , този път съм съгласна с теб. Явно нямам отношение от друга тема.

# 658
  • London
Оффф виждам си идеализирала Красимира и всеки коментар е в тази насока,  но в крайна сметка, ако си много вървежен и има с какво да се похвалиш то няма логика да си сиромах с такава визитка. Толкова по въпроса, май няма какво повече да се каже....

# 659
  • при късмета
Ма ко ти май гледаш със задните си части... а Ивайло родителите му са паралии. Няма да пуснат някой богаташ да го играе сиромах не се тревожи ти за тая работа, то и самите богаташи не всички са точно богати, какво остава за сиромасите.... Там са или безработни или на ниска заплата от видяното от мен. Евентуално само Велислава сигурно печели добре..... все пак футбола си е футбол макар и женски когато е професионален.  Както и да е, аз приключвам въпроса.... ,че с развален грамофон не ми се спори.
Някъде да прочете обида от моя страна? Или това ти е нормалното възпитание и комуникация?

Общи условия

Активация на акаунт