Фермата сезон 5 тема 5

• 36 316
  • 962
  •   1
Отговори
# 630
Джоли,
велико тръшване, нареждам се до теб! Направо мексиканска вълна да заформим викам!
Призраците се завръщат, честит Хелоуин!😁😂

# 631
Малее Шопски ке завръща  #Crazy,ама с Паулина ли ? Joy

# 632
Пу, пу, пу- плюх си в пазвата😁, ако се завърне за  постоянно Ивко ще е връХта просто😝!

# 633
  • при късмета
.Има хора,отглеждащи сами децата си,по свое желание,които възпитават стойностни хора.
Всъщност и аз това казвам през цялото време

Кой е забранил да възпитаваме децата? За възпитанието на едно дете винаги отговаря този който го възпитава. И да липсва единия, то той няма как да е отговорен за възпитанието на детето, именно поради липсата му
Нали? Зарязал го е, каква вина и отговорност да му търсим, той човека няма ангажименти, нищо че деца направил. Митко Калайя номер 2, много е хубаво да имаш дете, ама за няколко часа в парка само. 😂😂😂
Както каза и друг, първите 7 ѝ липсват на Велислава, а баща ѝ я е взел около 15. Заминал е за чужбина след раздялата, нали не очакваш да притичва през уикенд. А през доста по-ранното детство се взима модела на общуване и на отношение към околните. А тогава Дана е била родителя. Нали си наясно, че тези модели се формират преди 15 годишна възраст. Е от кого другиго, освен Дана, да ги е взела тогава. Затова съм на мнение, че Дана по възгледи и мироглед е точно като дъщеря си, по точно дъщеря ѝ е като нея, просто Дана заради годините опит може да го прикрива по-добре. Но в началото имаше почти същите изчепки, отношение и изказвания за другите като на дъщеря си, ама после ѝ светна, че тази тактика няма да доведе до нищо добро за участието им. А Велислава отказва да го схване, това ѝ оябсянава Дана през цялото време, а не, че не е права в преценки или действия.

Днес даваха в сутрешния блок двама от създателите на алманаха. Тях да бяха поканили за деня на будителите

# 634
Стига се валяхте по земята другарки Simple Smile  не се завръща Ивайло. Само ще им гостува за няколко часа.

# 635
Ивайло!!!
Ко?
Не!
Мислих си за Венци. Представих си го в полицейска униформа. Нямам идея дали е работил извън управлението(по улиците) или в него, но и в двата случая е работил с хора. Повдига ми се от представата. То надменност, то самочувствие, то студенина, то отношение...!!! За интелект да не говорим! Дано да има по-малко полицаи като него и дано(само защото ще бъде известно лице) не го назначат на някаква ръководна охранителна длъжност!

# 636
Стига се валяхте по земята другарки Simple Smile  не се завръща Ивайло. Само ще им гостува за няколко часа.
Нищо, пак ще се валям.
Що им го навират опосумите. Никой не го харесваше вътре. Толкова ли няма кой друг. Великият будител.

# 637
  • София
Венци не е бил полицай, а охранител. Нищо общо между двете!

# 638
Aма като вземете така да се изказвате неподготвени..

# 639
  • London
И полицай е бил, после охранител.

Митето лошо ще му стане като види Ивайло. Логично, че ще е за някаква беседа. Навярно е било по-добре просто в такава роля и като цяло да участва, нямаше да настане такова излагане тогава.

Аз не знам защо смятате, че Велислава едва ли не е за усмирителна риза и живее някакъв психиатричен начин на живот. От профила й съдя, че е социална, има много приятели, ангажименти с футбола, снима прекрасно с фотоапарата. Убедена съм, че е с далеч по-интересно и сносно ежедневие от Красимира, която не подава нос от панела. Пък вие си плюйте тук и я жалвайте....

# 640
Eжедневието на Красимира е същото като твоето или поне е било.
Велислава много приятели във фейсбук..Измерителна единица за колко добър и харесван човек ли да се приема?Смях,драги зрители.

# 641
  • ново
И полицай е бил, после охранител.
 Убедена съм, че е с далеч по-интересно и сносно ежедневие от Красимира, която не подава нос от панела. Пък вие си плюйте тук и я жалвайте....
Това от фейсбук ли го разбра?

# 642
  • London
Много ме съмнява да е като моето. Тя нали е неработеща, аз винаги съм имала доходи. Както и приятели и социален живот, дори и с деца.... Нека не приказваме за хора, които не познаваме ама изобщо Адоралова.

Още във визитката се спомена, че излизала само до фитнеса и нямала приятелки.... защо ще й е да си измисля?

Напротив даже няма особено много приятели във фейс Велислава..... като знам, че има хора с по 600-1000! Имах предвид, че по снимките е все в компании.....не е някаква отшелничка, нали уж не можела да мели брашно с никой там във Фермата и тн? Ами ето, че явно в реала може и е есктроверт, интроверта се снима обичайно само с котката....

# 643
Красимира има ли някакво образование ?
Ако няма, може би това е причината да си стои повече в къщи и да блъска във фитнеса.
Хубава жена, но без финес.

# 644
  • при късмета
Катрала, и аз не работя, но защо мислиш, че всички неработещи нямат доходи? И защо неработещия задължително не трябва да си подава носа от панела? Взимах наеми, сега дохода е друг и по-малък, но е обяснимо поради факта, че преди 3 години сменихме жилището. Детето никога не ни е пречело и на социалните контакти. Познавам и други неработещи хора и повечето не работят защото могат да си го позволят, а за целта някакъв доход трябва да имат. Тези на които им се налага, вече задължително трябва да работят, но дохода не е пряко и единствено свързан само с работа. Ти до тук изобщо не допусна възможност Красимира да има възможност да не работи, а не защото е мързелива или некадърна примерно. Само това ти боде очите, че е домакиня. Ами и аз съм, но мога да си го позволя

Общи условия

Активация на акаунт