Фермата сезон 5 тема 5

• 36 295
  • 962
  •   1
Отговори
# 690
Да, явно са търсели най- разгащените кандидати😝
Самито бележи- Бети, Маргото, Сиса- расов мъж, Венци си е изял ушите от яд😆

# 691
  • Варна
Джоли, не моем се вреди в обора ние Smile Нападнаха го тия жени момчето.
Лошо го налази Силвето. Ма и той не се дърпа де. Козите, гадове мръсни оплескаха работата

Ами май е обратното, като гледам пробва и който му пусне. Не за друго, ами секс му се прави. 😁

# 692
Miglena Kostovska Станислав е момче с идеали, много малко са вече такива, чиста душа. Разбира се, някои ще кажат, че е тъп и прост, но ако утре аз и детето ми сме под заплаха, ще искам той да е до мен, а не онова хилавото и неуспелия охранител, а Красимира....вече нямам думи!
Valeriq Sandeva И зализания и кухото”ченге” са пълни мухльовци!Професия син и бивше подобие на мутра нямат никакво право да изказват мнение!Още по-малко пък тая глупачка Красимира!
Това са две мнения от фейса,които споделям напълно. Има и подкрепящи двамата мрънкачи, но са по-малко,  масово предизвикаха възмущение с нихилизма си.
Не разбирам защо Дана се извиняваше на Красимира, финалната подкрепа на фермерите е важна, но сигурна ли е , че ще стигне финал? Точно тези хора никога няма да я подкрепят. Разграничи се от дъщеря си, а това не е ли малко предателство? Много неудачен опит за връщане в социалния кръг на Фермата. И много ли е важно точно тези 4-5 човека да те харесат, с тях си 2-3 месеца и после кой от където е. Доста позитиви събра давайки добри съвети на  коравоглавата си дъщеря, но този ход не го приемам.
И след цяла седмица патриотизъм, носии, химн и т.н. задрусаха кючеци и кръвта им се разпали точно от тези ритми, а Венци дори изпя химна на чалгаджиите. Афери, ашколсун, машалла!

# 693
  • България
Те цяла Ферма бая се гушкат като цяло. Скоро имаше и групова прегръдка от 4-ма души.

# 694
Сами е като вежливия лос от онзи стар виц Grinning Разбира се,
те и жените не се свенят много, иска им се-закачат се . Мен Митко Калайджиев ми е по-неприятен с агресивните си свалки .

# 695
  • ВАРНА
Сетих се на кого ми напомня Венци  :

Скрит текст:
Робота депресар от Пътеводител на галактическия стопаджия

Laughing Laughing Laughing

# 696
# 697
  • България
Може ли в общи думи да кажеш за какво става дума в двете клипчета с "испанския" Краси.
Като по-млад ми прилича външно на познат от Северозападна България. Много интересни остри черти. На вид май той ми е най-красив от всичките. (не мога да повярвам, че го казвам)

# 698
  • London
Силвия е свободна жена, която още с влизането си заяви, че е такава, и че иска да срещне някой в живота си. Та не разбирам какъв е проблема, че флиртува. Кога да ги прави тези неща, като стане на 60 ли?

Хубаво е решила да срещне човек, ама защо на принципа аз ще се пробвам при всички пък който ми върже.....

Хубав акцент има... не съм го гледала това риалити Завоевателя, било най-тежкото според Краси....че и втори път се пробва да участва в клипа. Говори хубав испански определено въпреки, че аз предпочитам аржентински акцент. Май му е практика да се явява тук и там.... особено едното предаване е за сватосване доколкото прочетох. Почвам да се чудя дали наистина Иван и Андрей не са му звъннали да дойде да поиграе на любов.....

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 01:01 от La Catrala

# 699
  • София
Аз пък виждам как продуцентите нежно и леко ни подготвят за Веселка победител.
Все по-скучно става,а трябва да е обратното.Но тук е интересно-къси престрелки около Краса,само на Джоли умът й е в обора Simple Smile

# 700
Не е само на Джоли🙊🙉🙈

На Веселка не мога да не й призная, че за 22 - годишна доста зряло и разумно разсъждава.  Аз на 22 г почти се бях научила да се гледам сама/ щото съм глезено дете, което е расло в саксия, най- вероятно/, а ако трябваше да въртя мъж, къща и три деца,  сигурно щях да се метна от някъде.
Не знам за коя от двете съм на дуела. Силвия да остане, точно й се отвори парашута със Сами😆, ама пък ще стане не Фермата, ами онази глупост, дето събираха някакви двойки и ги женеха.
Дали Дана няма да придума Вели да се извини? Днес много гадно се разграничи от нея, за да се мазни на Краса😝 .

# 701
  • London
https://www.youtube.com/watch?v=Evy02xfC-eY

Тук 56 мин се вижда приятелката на Краси и щерка й.... посрещат го на летището, той е със шина на ръката. Тук явно след предаването....май 2018..... не е било отдавна, явно раздялата също.

Какво първо ще направиш го пита водещия? Ще заведа приятелката ми вкъщи и ще й покажа от всичко....казва Краси. Отпаднал заради контузията на ръката реално....

# 702
  • София
На мен пък ми беше ок разграничаването на майка от дъщеря. Дори и в затворена общност, всяка от тях може да има своето място. Велислава е избрала да страни, майка ѝ обаче е контактен човек и иска да говори с хора и без това и детето ѝ е опърничаво и с него не може да се разбере. Дотегна ѝ яко и иска да си говори с възрастни хора.
За мен тя не търсеше точно Краси, а чрез това извинение други от участниците да разберат, че има нужда от контакт и това я срива - Маргото, Марияна, Митко АйТи например.
Но Дана също е неприятна, не бих била близка с нея, но може би, ако бях вътре щях да я съжаля, ужасно е да те подминават.

# 703
  • при късмета
Както и предполагах, Дана е същата стока като дъщеря си, само че усеща на къде духа вятъра и знае какво да каже пред камерата, а не, че го мисли наистина. Сега уж да обясни на Красимира, уж нещо като да се извини, взе да се оплаква, че тя била потърпевшата, защото я изолирали. Пълна излагация, да се оплакваш на най-потърпевшия, че видиш ли последиците за теб са по-лоши. Като смята, че трябва да се извинява още на скандала да го беше направила или още по-добре, изобщо да не взема отношение. А тя първо защитава дъщеря си при цялата ѝ глупост, а после се оплаква от последици. Ами какво очаква?

Няма държава без армия и разбира се, че е нужна. Станислав обаче трябва малко по-реалистично да гледа на нещата. За мен това, че е идеалист е положително качество, ама армията ни, колкото и да трябва да я има е подобие на армия. Ако опрем до конфликт, много лошо ни се пише, макар и теоритично да не се очертава такъв. А пък, ако е с руснаците, не с оркестъра, а с кухнята да излязат с/у нас, сме свършени. Но това, че управляващи докараха армията до това дередже, си мисля, че не дава право на никого да се подиграва с нея, защото все едно се подиграва със знамето и страната.

И двете дуелистки са ми симпатични, не знам коя повече искам да остане. Всъщност неприятен участник извън Дана, Велислава и Венци за мен няма

# 704
  • London
Лелле, дали Краси е приключил наистина отношенията си преди или....така като гледам почвам да се чудя. Ще се окаже голямо лайно май, май.

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Sled-seksa-vuv-Fermata- … vota-si-18-909794

Малиййй, а намерих коментар

Публикувано във факти.бг: Какти Паулина чака Бебе. Явно е плодовит

Представяте ли си да е истина?Astonished

Така наще медии са пълни говнари….. значи тази снимка с пръста е от май месец....явно тогава са се разделили. Да дишаме спокойно, че Краси не се е изложил или излъгал. Отдавна е сама тази.....още преди Фермата.

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 01:41 от La Catrala

Общи условия

Активация на акаунт