Фермата сезон 5 тема 5

• 36 286
  • 962
  •   1
Отговори
# 705
  • Sunshine state
Дана като изпадна в немилост отиде да мрънка на Краси, да се разграничала. 😳🤦🏼♀
Силвия изобщо не виждам защо някой би я укорил, че флиртувала. Ще си прави, каквото си иска жената, тя си е свободна.
Сами си е симпатяга, две мнения по въпроса няма. Той ми е фаворит за победител.
Не знам за кого ще съм на дуела.. Ще реша в последствие.

# 706
За Силвия съм на дуела. Всъщност и двете не ме кефят, но Силвия по-малко не ме кефи.
Станислав може да не ми е фаворит, ама лекенцето ще подмокри гащите първи, ако стане някое военно действие, да не се обяснява много, много...
П.с. и моите мисли са в обора Joy Самито си е сладурче, разбирам ги всичките жени.

# 707
Ми в обора ще ми е акъла, къде да е. Я нека иде Венци там да видите дали ще ми е там акъла.
Той най много да се гушне с козата Мара.

# 708
В обора снощи беше най-интересно 😁
Надявам се Веселка да не спечели.

# 709
Ако може Дана да се стопи и изчезне. Да я няма. Майка да се “разграничи” от детето си?,? Никога, ама никога. Каквото и да направи ще съм с него. Виновен да е- пак ще съм виновна с него. Ако и майка ти може да се разграничи от теб- за какво го има този свят...

# 710
А Сами има ли приятелка? Силвия го попита , дали няма ревнува приятелката. Ми готини са, сладури

# 711
Има годеница уж,няква девойка го защитаваше във фейса преди време, твърдеше че бил единствения достоен победител и някви такива.

# 712
За мен пък Силвия....ми много тийн свалка. Баси, а е все пак жена, малко финес все пак. Толкова явно си искаше, толкова евтино ми дойде, че ... Бети, колкото и да не ми харесва, все пак по по друг начин се държи към Митко, повече женственост, повече акъл. Абе не ми хареса държанието на Силвия, простееше ми.

# 713
  • София

Няма държава без армия и разбира се, че е нужна.

Има доста държави без армия. Около 23 са.  Коста Рика, Панама , Гранада, Хаити, Доминика, Исландия, Самоа, Микронезия....
Панама разпуска армията си 1990 година след американското нападение заради генерал Нуриега. Решили, че армията им създава повече проблеми отколкото ползи.

# 714
Силвето голяма въртиопашка, никак не ме кефи такова поведение. На Митко се слагаше, сега на Сами( а дори не гледам редовно епизодите).
Тя и на Краси се слагаше
Не ми харесва.Тя гледа да е угодна на всеки и да е винаги на едно мнение с този с който разговаря,сакън да не си създаде врагове
Всеки разговор завършва с фразата -ама верно ли ,бе?
И винаги пърха с мигли сякаш е чула нещо велико!
За нейните години поведението и е супер инфантилно

# 715
  • София
Паулина ще участва днес в предаването Преди обед по БТВ.

# 716
Ще викам за Мариана. Не, че Голямото Дупе много ми харесва, но се държи както трябва - работи, не създава конфликти, не е високомерна. С изключение на тръшкането за цигарите, не е проявявала капризи. Силвия е точно описана от MG18 , но е добро момиче. Просто искам да се разбие 5-ката на Краситата, защото ще изкривят цялата игра.Другите влизат в дребни съюзи, но са индивидуални играчи ( изключение Дана + по решение на И+А) и изведнъж една групировка се обединява и излъчва играч против някого. Плановете им се провалиха сега, но някой ще е следващия.
Няма да оправдая Дана за унижението пред Красимира, защото Вили я защитава винаги. Грозната сценка с мухите беше в защита на майка и, нескопосна и глупава реакция, но толкова си може. Пък и Бети, Марияна, Митко ИТ, Сами, Маргарита не вярвам да и обърнат гръб ако ги заговори. Най-лошото е, че се разграничи от дъщеря си, точно това и бяха думите, че тя е отделен човек. Лошоооо, моите принципи не включват разграничаване от детето ако е сгрешило или ако е гей(по бай  Венци) .
ма ко, не ми се влиза в спорове, но защо всички ожалващи армията ни забравяте, че сме член на НАТО? Това е доминиращият военен съюз на планетата, с най-модерно въоръжение и в договорите има един чл.5, който обвързва всички със задължение за подкрепа.  И ще я получим, както я получават Литва, Латвия и Естония ,които нямат собствена авиация, но небето им се охранява от НАТО. А когато руски самолети наближават нерегламентирано въздушното ни пространство, се вдигат Ф-ките от Великобритания. Четете новините, всичко е там. И време е хленченето за Бг армията да спре, защото контингентите ни се представят добре и в Ирак и в Афганистан. Респект към всички сложили униформата, защото живеят по други правила от нас и наистина ни пазят.

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 10:38 от Tary

# 717
Паулина почва по БТВ в Преди обед  Shocked

# 718
Паулина каза, че вече не е с Красимир...

# 719
Случи се нещо очаквано с Паулина и Красимир... Не харесвала мъже, които тя трябва да  "гледа". Въпроса с парите много бързо дойде на дневен ред...

Общи условия

Активация на акаунт