Фермата сезон 5 тема 5

• 36 259
  • 962
  •   1
Отговори
# 780
  • London
Че кой няма да иска със Сами- Сусами в обора? Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз........не ми харесва визуално. Аз съм ниска ама имам фетиш към високи мъже. Той е бая джинка.

# 781
Аз съм дребна, на мен ще ми е екстра 😆

# 782
  • Варна
Силвия е свободна жена и може да си се сваля с когото иска. Надявам се само да не стигнем до момента с лепенките на циците е преследването на Сами по кюшетата. Или пък обратното.

А дали наистина се свалят, както ни го натрапват опосумите. Двама души, явно близки, които и приказка си имат, и са си приятни един на друг като присъствие изхвърлени в един там гаден, тъмен, студен обор, с едно одялце само. Grinning Ми и те душички носят, и те от топлинка имат нужда, нека взаимно да се топлят. Тук не говорим за от улицата първият или първата хваната и ХОП, както на пръв поглед изглежда ако не се замисли човек, че те вече месеци наред делят заедно по 24 часа в денонощието. Да цунка я Сами за лека нощ по челцето там някъде или около слепоочието... ама май-нищо повече. Да, признавам, изглежда пред камерите - "охаааааа! тез се захлупиха под една завивка, сгушиха се, ще има яко сйекшън", ама може и в каквато поза са заспали, в същата да се да си се събудят, не сме били в обора да им светим не можем да кажем нищо по въпроса... само рогатата деспотична кралица Мара и горките и роби овните могат да кажат. Grinning

# 783
Тези целувки от Сами си бяха доста еротични, никакви "целувки по челцето" не са.

# 784
Аз съм дребна, на мен ще ми е екстра 😆
Аз съм висока ама нито ще се мерим нито ще се теглим, нито ще се надбягване.
Нова тема ще пусна в неделя след дуела както винаги.
Но има проблем. Мога да пускам теми още 2 седмици. После изчезвам за два месеца в Париж и не знам дали ще имам време. Ще ви чета, ще пиша може би но за друго не знам.
Така че предавам щафетата

# 785
Че кой няма да иска със Сами- Сусами в обора? Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз........не ми харесва визуално. Аз съм ниска ама имам фетиш към високи мъже. Той е бая джинка.
Няма лошо. Тъкмо ще има повече Сами за другите. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 786
  • Варна
Тези целувки от Сами си бяха доста еротични, никакви "целувки по челцето" не са.

Е не съм гледала внимателно значи. Нека, симатична двойка са и не само визуално. Много хубави бяха и на масата да ги слушам как си разговарят. С такава една лекота си и разказа историята от бебе още като е бил и как е минавал и неговия, че и на целия му род животът, а тя го слууууша една омаяна и с интерес. Grinning Да скутноватичко е, но аз лично предпочитам пред по-пламенни такива едни прехвърчания на искри, надиграване, шикалкавене, сълзи, драми, цупни - и в този вид темпераментни отношения си има чар, просто не е "моето шоу за гледане" това така да го кажем.

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 16:39 от Spirit Crusher

# 787
Джоли, сетих се нещо за сантиметрите, ама няма да го напиша🙊🙉🙈😁

# 788
Phenux, ти можеш да точиш кори? Адмирации, най-вкусните баници са с домашни кори.
Джоли, що ще дириш ти тъдява? Аз съм близо до Париж, обади се( ако верно искаш, давам на лични тел.)
На мен ми бяха приятни Сами и Силвия. Другарчета в неволята. Но нямаше мрънкане, фасони. Смееха се и го обръщаха на шега.

# 789
Беше ми неудобно да гледам сцената в обора.
Ако Сами има приятелка и след вчерашните прегръдки и целувки на Силвия,то се надявам да му е била шута.Смешник.
Красимира тук я разглобихте,където дори не са се прегръщали интимно с Митко2,а за Сами какво ще кажете?

# 790
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е как. Затваряме го в обора и всеки ден ще се редува в да сме ратаи.
Като гледам колко сме много кандидатките, май няма да ни стигнат доникъде 3 месеца. Ще го уморим момчето.  Laughing

# 791
Благодаря, мравчице🌹😊
Мен също не ме подразниха Сами и Силвия. Честно казано, Сами е приятна изненада. Много ми допада като поведение,  отношение. Свеж, готин симпатяга се оказа. Силвето нали си падала  по по- малки и без това ...😉 .

# 792
Беше ми неудобно да гледам сцената в обора.
Ако Сами има приятелка и след вчерашните прегръдки и целувки на Силвия,то се надявам да му е била шута.Смешник.
Красимира тук я разглобихте,където дори не са се прегръщали интимно с Митко2,а за Сами какво ще кажете?
Е ти пък. Кво да кажем за Сами. Ми завидяхме на Сиса.

# 793
Сериозни ли сте? Ако мъжа ви участва и се гуши и целува с друга жена под юргана,дали ще сте толкова отворени...Да,ама друг път.
Дори и на майтап не смятам,че трябва да се случва в национален ефир.Мога да си представя приятелката на Сами колко унижена се е почувствала..дори Силвия се сети за нея,а не Сами. Stop

# 794
Тази приятелка едва ли е някоя, с която живее от години на семейни начала и от която има дете. Има доста голяма разлика.

Общи условия

Активация на акаунт