Аз........не ми харесва визуално. Аз съм ниска ама имам фетиш към високи мъже. Той е бая джинка.

Ми и те душички носят, и те от топлинка имат нужда, нека взаимно да се топлят. Тук не говорим за от улицата първият или първата хваната и ХОП, както на пръв поглед изглежда ако не се замисли човек, че те вече месеци наред делят заедно по 24 часа в денонощието. Да цунка я Сами за лека нощ по челцето там някъде или около слепоочието... ама май-нищо повече. Да, признавам, изглежда пред камерите - "охаааааа! тез се захлупиха под една завивка, сгушиха се, ще има яко сйекшън", ама може и в каквато поза са заспали, в същата да се да си се събудят, не сме били в обора да им светим не можем да кажем нищо по въпроса... само рогатата деспотична кралица Мара и горките и роби овните могат да кажат.

Да скутноватичко е, но аз лично предпочитам пред по-пламенни такива едни прехвърчания на искри, надиграване, шикалкавене, сълзи, драми, цупни - и в този вид темпераментни отношения си има чар, просто не е "моето шоу за гледане" това така да го кажем.