Фермата сезон 5 тема 5

• 36 257
  • 962
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Точно по челцето и по слепоочието бяха целувките.
Аз превъртях епизода да ги видя пак, че снощи много ме умилиха. Simple Smile
Имаше лека еротична нотка, но .... нищо, което еднозначно да бъде укорително. Точно колкото да й завиди човек на Силвия. Simple Smile

# 796
Сами казвал ли е, че е обвързан? Във визитката как е представен, не помня?

Изгледах интервюто с Паулина, много двусмислени отговори, но и няма как след като предаването върви и Краси е вътре. Честно казано много добре се представи. Детенцето ѝ е голям сладур, да ѝ е живо и здраво, баба ѝ също.Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 17:22 от Cafelate

# 797
  • София
Стана дума за някаква приятелка. И той поднесе изненада един ден около масата като каза, че е разведен.

ПП Като стана дума и за Паулина - днес видях на снимката на първата страница от темата, че е представена като "студентка". Пък нищо не се чува за следването й. Даже и в интервюто си днес не спомена това да й е заниманието.

ПП Това трябва да е приятелката на Сами - https://www.facebook.com/mila.savova

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 17:37 от Vivi

# 798
  • Sunshine state
Много хубава двойка са Сами и приятелката му. 🤗 Аз изобщо не се мисля, че той е влагал кой знае какво в гишкането със Силвия, да не говорим, че си личи колко широкоскроен човек е приятелката му и изобщо не би се вързала да тръгне да ревнува.

# 799
Дайте да я видим приятелката на Сами.

# 800
  • Sunshine state
Дайте да я видим приятелката на Сами.
Заповядай

# 801
  • London
Изненадах се от избора на Сами, тоест от приятелката му.

# 802
Ми тя малко кат Сиса.

# 803
  • София
Сладурка е. Спортна натура. Образована. Идеална е. До преди малко гледах снимките й - хубаво момиче е.  https://www.facebook.com/mila.savova

# 804
Прочетох, че е ортодонт.

# 805
  • Sunshine state
Има необикновена някак красота и запомняща се външност, харесва ми. Не е масовка определено и изглежда е екстремист като него. Много си подхождат.

# 806
На мен също  ми харесва,  само тоя пиърсинг я загрозява. Не харесвам по лицето, нито на  мъже,  нито на жени. Не му ли мина модата вече?

# 807
Тази приятелка едва ли е някоя, с която живее от години на семейни начала и от която има дете. Има доста голяма разлика.

Aха,щом нямат дете значи може. Stop

# 808
  • София
И тя някаква сървайвърка.Изобщо какви са тези игри,не ги дават по тв,гледам и Ваня Джаферович там-Maximal Productions.
Джоли,слагай екипа и по-екстремно го раздавай,че да те забележи Сами Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 18:17 от avicom

# 809
Ами - да, по- лесно е да се разделят двама възрастни, ако нямат дете. Що се правиш, че не разбираш разликата между това да сте гаджета и това да си  с бащата/ майката на детето си, с когото/ която делите един покрив от години. Освен това, никой не знае каква му е връзката на Сами- отворена,  сериозна, неангажираща ? Може да не им е проблем това, че Самито гушнал Сиса в сеното да се стоплят. Ама  да галиш полегнал в скута ти младеж, претендирайки, че си сериозна, обвързата жена, ми не е добре това. Както вече писах- жената трябва да има достойнство и да пази това на партньора си.

Общи условия

Активация на акаунт