Астрология - 16 тема

• 37 605
  • 773
  •   1
Отговори
# 405
Ретро Мерк: трябва да организирам пътуване..до Италия! 😃 Ще ли го бъде или не ще. 🤔

# 406
  • в 1001-та нощ
Надявам се да се шегуваш Simple Smile

# 407
Никак. 😂 Ще се пътува.

# 408
Никак. 😂 Ще се пътува.

Добре е да изчакате 26.02., когато Меркурий е преминал изгарянето със Слънцето, или е направил фазата.

# 409
Да, да, няма да е незабавно пътуването. Няма да е и в Северна Италия. Благодаря.

# 410
В момента съм на летището, планирано пътуване ми е. Освен, че полетът го отложиха с половин час, друго за сега няма. Надявам се, да кацнем живи и невредими. Отлаганията на полетите са чето срещани, така че това почти не ме впечатли. Simple Smile

# 411
Здравейте, искам да попитам някой преминал ли е през периода Сатурново възвръщане през 2 дом и какво му се е случило?

# 412
Отлаганията на полетите са чето срещани, така че това почти не ме впечатли. Simple Smile
Алена информациите за корона вируса в Италия май визираше!

# 413
Ами..както е казала народната мъдрост - на който му е писано да се обеси, няма да се удави. 🙂 Древно познание, като астрологията. Днес се качвам на трамвай. На следващата спирка се изтърсват 5-ма италианци и всички започваме да ги гледаме особено...

# 414
изобщо не знаех за вируса и Италия.
Във Франция съм в момента. Кацнахме благополучно. Simple Smile

# 415
  • SF
Някой друг написа ли си желанията по Новолуние на 22 февруари? Simple Smile
Бързах, бързах да се прибера, да ги напиша. Гледам си и в телефона - фаза на Луната - 0 градуса в Риби.
Днес отивам на работа и пиша дата 24-и февруари. Бях сигурна, че вчера е било 24-и, а в събота 23-и.
Дано да ми се сбъднат желанията, написани ден преди Новолунието.

# 416
Скрит текст:
Здравейте, качвам тази карта. Човека е скорпион с АСЦ - скорпион, обаче първи дом му е в стрелец. Вчера слушах една прогноза за Новолунието и Пълнолунието в кои домове му се пада, обаче при него се изместват, защото първи дом не му е скорпион. Прогнозата за асц. стрелец важи ли в този случай или за него трябва лично да се изготвя?

# 417
Здравейте. Бих искала да Ви попитам, има ли значение в каква фаза е луната при раждане на дете. Разбрах, че новолуние не е желателно, а намаляваща луна, млада луна или растяща, пълнолуние? И това ли влияе освен деня и часа?

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 11:11 от stela.pavlova

# 418
Здравейте. Бих искала да Ви попитам, има ли значение в каква фаза е луната при раждане на дете. Разбрах, че новолуние не е желателно, а намаляваща луна, млада луна или растяща, лълнолуние? И това ли влияе освен деня и часа?
Една луна не прави нищо сама и най-хубавото местоположение на луната да изберете, в една натална карта има още 50 неща, които влияят, така че доверете се на интуицията си.

# 419
Здравейте. Бих искала да Ви попитам, има ли значение в каква фаза е луната при раждане на дете. Разбрах, че новолуние не е желателно, а намаляваща луна, млада луна или растяща, лълнолуние? И това ли влияе освен деня и часа?
Според ведическото знание, Луната е ключова планета за всяка карта. Отделя се главно внимание на Луната. Анализът й е много важен и той се прави изключително внимателно и задълбочено.
Трябва да кажа, че малкият опит, който имам , потвърждава и ме убеди в това. Изумително е колко много информация ми дава накшатрата, падата и титхи, в които се намира една Луна. Както в Раши, така и в Навамша.Растящата Луна или пълната Луна са предимство за картата.
Изучаването на Лунните стоянки е възлов, основен инструмент при ведите.

Общи условия

Активация на акаунт