Астрология - 16 тема

• 37 573
  • 773
  •   1
Отговори
# 435
  • При децата ми
Алена, няма полезна страна в тази среща. За мен поне няма.Disappointed Relieved Това е бащата на децата ми... Толкова мъка ми е причинил този човек... Съжалявам, но съм много разстоена в момента.Disappointed Relieved От неговата поява всички ще пострадат... Просто не искам да си представям...Disappointed Relieved

# 436
Е, Хриспа, голяма жена си... не се настройвай негативно, още по-малко да си сигурна, че нещо ще се случи, само защото някой ти е казал, че го е видял в картата ти... повярай ми, много неща могат да се случат или не, зависимо от това как ти действаш и какво искаш, независимо какво са ти казали астролозите.
И най-важната е настройката и всичко идва от мислите и начинът, по който го приемаш. И тук въпросът не е дали ще се случи или не тази среща сега, а как ти да подходиш, за да бъде максимално полезно и да го приемеш със спокойствие. Това никой астролог не може да ти го каже... ако има такъв, дайте ми телефонния му номер.

# 437
  • При децата ми
Ох, Морела, какво полезно може да има в среща с човек, когото нито искаш да чуваш, нито искаш да виждаш?! Мислите ли, че има нещо полезно в среща с човек, който е оставил двете си деца, и не е поел никаква отговорност за тях? Човек, който е изключително безотговорен и не на последно място не спира да пие...Disappointed RelievedDisappointed Relieved

# 438
Алена, няма полезна страна в тази среща. За мен поне няма.Disappointed Relieved Това е бащата на децата ми... Толкова мъка ми е причинил този човек... Съжалявам, но съм много разстоена в момента.Disappointed Relieved От неговата поява всички ще пострадат... Просто не искам да си представям...Disappointed Relieved
Ле ле.. ще напиша нещо.. което докато пиша, се моля да са най- правилните думи.
Моля те, не си създавай сценарии. Не вярвай на думи, казани само по някакви астрологични данни.
Ако имаш проблем с бащата на децата ти , е добре този проблем да го решиш в корен. А решението не може да ти го даде астрологията.
Според мен, трябва да се освободиш колкото можеш по- бързо от чувстват, които изпитваш: болка, страхове, мрачни спомени. Те те теглят в един омагьосан кръг и носят определени ситуации.

# 439
А защо иска да се срещнете? И защо не можеш да избегнеш срещата? Ако децата са под 18 годи. предполагам, че се изискват от него някакви администравни неща...
Познавам една страхотна жена, която така роди две деца от един мъж, който се изплаши от отговорността и една нощ си стегнал багажа и избягал... тя беше в шок в началото, но баща й такава опора... след по-малко от година дори среща друг мъж, с когото над 10 години живяха като семейство и наскоро им се роди трето дете Heart 
Първият ни вест, ни кост... нито го интересуват децата, но вторият мъж пое огромна отговорност, всъщност той беше благословен, че го приеха във вече готово семейство, защото жена с две деца са вече семейство, а той е приетият.

# 440
  • При децата ми
Не мога да избегна срещата, защото ще го екстрадират от чужбина най-вероятно. Заради дългове... Толкова съм разтроена в момента, че чак не мога да пиша. Така ми съобщиха днес поне.

# 441
  • в 1001-та нощ

Нали знаеш онази приказка - "когато минаваш през ада, не спирай да вървиш" ... Каквото и да е - ще мине и ще замине, може да се наложи да се срещнете още пъти. Ще се научиш да се справяш с това. Паниката не е другар. Потърси опора в близки хора. Не си сама. Животът поднася изпитания, с които имаме сили да се справим, просто трябва да вярваме в себе си и в доброто.

# 442
Мили момичета ,астрологията само ПОКАЗВА , а не НАКАЗВА !!! Понякога нещата не са такива каквито ни се иска да бъдат,но ВИНАГИ има изход . Хриспа, давам ти кураж като жена да превъзмогнеш обзелото те безпокойство и
негативни емоции. Не се срещай сама с този човек. Но всички транзити в моменти  правят добри аспекти към твоите планети. Единствено Уран е на твоя Южен лунен възел - няма начин миналото е събудено.
Възможно е да става въпрос за пари,защото Уран е управител на твоя втори дом. Ако не е плащал издръжка до сега - ами, припомни му !!!

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 08:32 от Титания

# 443
  • При децата ми
Мили момичета ,астрологията само ПОКАЗВА , а не НАКАЗВА !!! Понякога нещата не са такива каквито ни се иска да бъдат,но ВИНАГИ има изход . Хриспа, давам ти кураж като жена да превъзмогнеш обзелото те безпокойство и
негативни емоции. Не се срещай сама с този човек. Но всички транзити в моменти  правят добри аспекти към твоите планети. Единствено Уран е на твоя Южен лунен възел - няма начин миналото е събудено.
Възможно е да става въпрос за пари,защото Уран е управител на твоя втори дом. Ако не е плащал издръжка до сега - ами, припомни му !!!

Титания, благодаря ти от сърце! Благодаря на всички, които писаха. HeartТочно така е Титания, за пари единствено става въпрос. За съжаление обаче не е за издръжка. Де да беше за издръжка! Дължи пари на доста места, бързи кредити. Човекът с когото говорих каза, че има колективен иск срещу него и няма как, трябва да го върнат. Най-вече се притеснявам за майка му, защото е болна и е много, много чувствителен човек, и не на последно място е майка... Бих казала дори, че тя е на този хал малко или много и заради него.Sad

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 09:19 от Hrispa76

# 444
  • в 1001-та нощ
Напоследък не следя лунациите, но хвърлих един бърз поглед - предстои пълнолуние в опозиция на Нептун, при мен в съвпад с десцендента в секстил с Венера и СЛВ. Мунданно - Венера и Уран ще са започнали новия си цикъл на 5 гр. в телец - при мен в опозиция на нат. Уран и Фортуна.

Май, май - довечера ще хвърля едно око в ZET Simple Smile

# 445
При мен пълнолунието също ще е интересно. Слънце съвпад асцендент, луна съвпад десцендент. Отделно и имам натално слънце в 7 ми дом опозиция луна в 1 ви

# 446
А при мен дали е гот?
Лошото е, че тоя квадрат с Уран, който ми управлява шести дом...не знам дали да се филмирам. Предстои ми изследване, което може да премине в операция (гинекологична) на 10-ти март. Май ще го отложа..
Скрит текст:

# 447
  • в 1001-та нощ
Някакъв иновативен подход?

По принцип - аз бих предпочела да е на намаляваща луна и директен Меркурий, не в стационарната му фаза. Вероятно ще има операция.

# 448
Да, иновативен е, не съм избирала, понеже е нерърпим дискомфорт и се налага, но може же потърпя до другата седмица.

# 449
  • в 1001-та нощ
Изглежда, като да се случи на датата, a и щом се налага - не отлагай. Аз хвърлих един бърз поглед, не съм гледала в ZET.

Общи условия

Активация на акаунт