Астрология - 16 тема

• 37 556
  • 773
  •   3
Отговори
# 465
Цитат
Момичета, ще дадете ли някаква прогноза ...за коронавируса , до кога ще е тази криза в България, а и в световен мащаб?

И аз търсих дали някой астролог се е наел с такава прогноза, но нищо не намерих.
Ааа, със сигурност има някъде... ще потърся и аз.
Аз си мисля, че съвпада Плутон-Сатурн може да обясни част от ситуацията.

# 466
Тук има опит за обяснение на ситуацията: https://myfamily.bg/pi629-Astrolozite-za-koronavirusa-Vizhte-kak … 0xMvcFU0r8pt0mEeA

# 467
Изтриха ни предните коментари. Предполагам, че е влияние на съвкупност от енергии, но баш на Плутон в Козирог ми прилича всичко. Задава се следващата икономическа криза, сега ще се види колко са стабилни, устойчиви и добре изградени социалните и здравни системи. С Плутон в Козирог знаем, всичко което е фалшиво и не добре изградено ще бъде разрушено. Плюс това в разрастването на епидемията основна роля играят отговорността и самодисциплината на хората (козирожка тема). Юпитер усилва и разширява проблема, Сатурн налага ограниченията/карантина, ограничаване на контакти, забрана за полети и т.н./

# 468
Добре де, ама той плутон е много отдавна в Козирог, дет се вика вече ще напуска.

# 469
Какво ще рече, че ще напуска, тоест коронавируса ще намалее ли? Предстои ми раждане, както и на други, и съм адски притеснена, нито изписването ще е като изписване, после с притеснения заради този вирус, датата ми е края на месеца уж, но се чудя за по-ранна, но доколкото разбрах не е желателно, заради фазите на луната... Дано няма много случаи и да отшуми всичко с коронавируса

# 470
С този вирус май ми се нареди моята картинка за април.... тр уран мина ic  и си пое 4 дом.....опозиция на марс и плутон, които са управители на трети дом ( общуването) и 10 дом ( кариерата, постигнатото). Дано възрастните около мен минат беЗпрепятствено всичко.

# 471
Добре де, ама той плутон е много отдавна в Козирог, дет се вика вече ще напуска.
Това "вече ще напуска" е след 4 години, не мисля, че е малко време 🤔

stela пожелавам леко раждане, всичко ще е наред.

# 472
Има много астролози в Интернет, които говорят за вируса. Повечето са индийци и им вярвам повече. Казват, че от 24 март леко по леко ще намалява разпространението, а след 30 март ще се усети по-значително спада. Средата на април може да излезе лек/ваксина и нещата ще утихват.
Есента пак ще има пик, но по-малък, и след НГ ще изчезне вируса.
Та сега чакам 24-30 март и се моля са са прави.

# 473
Това "вече ще напуска" е след 4 години, не мисля, че е малко време 🤔

stela пожелавам леко раждане, всичко ще е наред.

Така, така, но е от 12 години в Козирог!

# 474
  • София
Тези, които четат ведическа какво казват?

# 475
  • в 1001-та нощ
Предстои ингреса на Сатурн във Водолей, а с това и няколко значими цикъла с участието на Марс - ще се изреди през "големите" в Козирог, а за финал Юлитер/Плутон, а именно:

Марс/Юпитер – 22*49' на Козирог – 20 март 2020
Марс/Плутон – 24*43' на Козирог – 23 март 2020
Марс/Сатурн – 00*40‘ на Водолей – 31 март 2020
Юпитер/Плутон - 24*53‘ на Козирог – 5 април 2020.

# 476
Тези, които четат ведическа какво казват?

В темата за ведическа астрология, съм написал накратко моето мнение и съм сложил линкове към индийски астролози.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1140619.45

# 477
Честит празник на всички занимаващи се с Астрология!

# 478
Честита първа пролет!
Искам да ви попитам как ви се струва дата 30.03 за раждане според вас? Подходяща или не. Или 28.03

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 12:13 от stela.pavlova

# 479
  • При децата ми
Честит празник на всички астролози в темата!

Бъдете живи, здрави и все така помагащи!!:smile:Nature High BrightnessNature Last Quarter Moon With Face

Честита първа пролет!

Общи условия

Активация на акаунт