Астрология - 16 тема

• 37 543
  • 773
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря, мили мои  ЧИТАТЕЛИ !
Честита пролет и нова астрологическа година и на всички Вас! И  пожеланията ви  от Дървото на живота да се сбъднат!

# 481
Предстои ингреса на Сатурн във Водолей, а с това и няколко значими цикъла с участието на Марс - ще се изреди през "големите" в Козирог, а за финал Юлитер/Плутон, а именно:

Марс/Юпитер – 22*49' на Козирог – 20 март 2020
Марс/Плутон – 24*43' на Козирог – 23 март 2020
Марс/Сатурн – 00*40‘ на Водолей – 31 март 2020
Юпитер/Плутон - 24*53‘ на Козирог – 5 април 2020.

Марс/Плутон си е баш военните поемат властта.

# 482
Обаче, чии военни и на кой генерал? Smiling Imp Simple Smile

# 483
Е, мисля че е ясно 😁
Реве ми се вече от Козирог и Сатурн. Не стига, че цял живот се боря с техните пречки и ограничения, ами сега накуп, вече не помня какво имам право и какво не.

# 484
Спокойно, от 22.03 Сатъра Grinning влиза в по-широко и удобно място - вторият му знак Водолей,но за малко ще е сам,щото малкия побойник Марс ще му се изтресе на 30.03  и заедно ще дадат кратка квадратура на Уран - е тогава ще стане интересно и ще видим кой кого, но тези от Водолей ще са щура комбинация. Вероятно ще настане "свободия" и на народа ще му писне да си стои у дома и да слушка.

# 485
Абсолютно си права, Титания 😁
Лично аз вече усещам поривите на бунт в мен, кой е свикнал на такива ограничения. Нищо чудно да видим протести. А иначе мен ме тормози, че всички от Козирог квадратират стелиум от 5 планети във Везни при мен🙄 И ми омръзна 🤣

Сатурн във Водолей също ми е много интересен. Мисля че ще се поставят основите на още по-голямо онлайн потребление, как да кажа, сега ще се види, че много неща могат да функционират и изцяло онлайн и нещата ще се ориентира натам. Все си мисля, че Уран в Телец са печалби от точно такива неща, онлайн търговия и не само.
И все си мисля, че Плутон ще поразруши някои политически и икономически системи😁 Има още 4 години да го направи. А Сатурн във Водолей ще даде загадка за това, защото за мен това означава неговото положение - социално-политически промени. Интересни времена.

# 486
Преди малко публикувах в моя сайт тема за съвпада Юпитер/Плутон ,придружен от Марс и Сатурн.Наистина ще има промени,но няма да са тази година.

# 487
Пусни един линк да прочетем.
Благодаря.

# 488

Не мога да пусна за себе си,но ще напиша  - Astro-titania.com

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 20:32 от Титания

# 489
Благодаря, Титания
Интересно. Аз залагам на Европейския съюз 😁 Иначе Плутон във Водолей ми прилича на бая голяма революция. Особено като се случи един подобен съвпад и там.

# 490
Ще му писне на народа друг път...630 трупа за денонощие в Италия..... рано е още да ни писва!!!

# 491
Здравейте. Моля за едно мнение. Направих от един сайт карта за дата за раждане, но има много малко писано, нещо не ми е ясно подходяща ли е или не. Изглежда ми, че събитията са доста кратки, да не би и живота на човека да е кратък... Написах името на човека, датата и час оринт

# 492
За да се направи дата за раждане, е нужно да се разгледа хороскопа на майката, където се изчисляват лунните фази... Няма как просто така да ви се предложи дата.
Децата се раждат, тогава, когато планетите се подредят по най-подходящия начин за живота на  детето.
И това е аксиома, ако ме разбирате какво казвам.

# 493
Да, разбирам. Благодаря 🙂

За да се направи дата за раждане, е нужно да се разгледа хороскопа на майката, където се изчисляват лунните фази... Няма как просто така да ви се предложи дата.
Децата се раждат, тогава, когато планетите се подредят по най-подходящия начин за живота на  детето.
И това е аксиома, ако ме разбирате какво казвам.

# 494
  • SF
stela.pavlova, за втори път за последните десетина дни ще напиша, да оставите детето само да си "избере" датата, родителите, дома, съдбата.

Вие имате много кратък период, в който можете да избирате с екипа датата и също доста ограничени часове на раждане. Повечето деца, които се раждат с операция, са планирани за дневно раждане.
Тежките планети, освен ако не са в последния градус на знака, няма как да бъдат преместени. Може да се избира знака на Асцендента - и то не всички знаци, а само няколко. Грубо казано, в този период на годината, избора ви на асц се свежда от Риби до Рак. Освен, ако екипът ви реши планираното раждане да бъде в 11 вечерта, което ще е доста странно.
Ще "мръдне" единствено Луната, Меркурий...
Венера и Марс, ако са в последния градус, могат да сменят знак.
От месеци голям брой планети са "скупчени" в Козирог. Това няма как да бъде избегнато. Луната може да се окаже в тяхната компания и в картата да няма опозиции, а евентуално само ДО квадратури (вътрешни напрежения).
Луната сменя знак за два дни и половина. Но  остава пак там, около скупчените планети, просто ще се премести в съседния знак (и дом, ако детето не се ражда много на север и домовете са сравнително еднакви по гоемина). За да може Луната да смени картинката в картата, да се отдръпне от планетите на 120, 150 (не знам дали ще ви хареса този аспект), 180 градуса, за да може да направи локомотив, чаша, хвърчило, трябва да минат седмица, десетина дни...
Или математиката с изчислението на датата на раждане е следната: за 2 дни и половина, Луната изминава 30 градуса. Пресметнете с колко дни разполагате, за да я "позиционирате" в желания от вас знак.
Стелиумът в Козирог, с който стартирахме годината и все още е актуален, ни затвори в домовете и ни постави граници в работата, общуването, пазаруването, пътуването, спортуването, лекуването... Вие в кой дом бихте искали да бъде "позициониран" този стелиум?

Общи условия

Активация на акаунт