Астрология - 16 тема

• 37 458
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
  • SF
Хайде и аз ще споделя. Точно сега точно в този момент Уран прави точна опозиция на наталното ми Слънце. Титания, малкото пръстче на лявата ми ръка е изтръпнало от преди 10 дни. Всъщност изтръпнаха ми 4-и и 5-и пръст, но пия невробекс, не им обръщам внимание и сега остана изтръпването само в малкото пръстче. Не съм ходила на лекар.
Имам планове за промяна и се надявам Уран да ми донесе новости и промени, но само такива, свързани с плановете ми Simple Smile
Върти ми се нещо в главата, но за момента не става, а съвпадът ще започне да "отпуска". Ще става бавно, ще трябва да изминат около 1-2 градуса, за да се усети отдалечаването. Не искам да става бързо, защото следващият аспект, който ще направи Уран ще бъде с К8. И почва да ми бута някакви страхове.

# 661
И при мен започна с 4-ти и 5-ти пръст ! И остана само с малкия! Ето ,това е потвърждение на физическо ниво ! За 8-ми дом ,това е скорпионския дом и там нещата са ти познати по рождение Simple Smile -няма място за притеснение.

# 662
  • SF
Изтръпването тръгва от една дупчица на лакътя, върви странично по ръката, отстрани на дланта и завършва с върха на малкия пръст. Ако си вдигнеш ръката, свита на Г над главата, ще го усетиш много силно това изтръпване и ще проследиш пътя. Но аз имах много нерви, откакто започна изолацията, свързани с работата си и реших, че по този начин е "избило".

Колко да са ми познати скорпионските теми... Хич не искам да се запознавам с тях. Аз се правя на Везни в обществото. Simple Smile

# 663
На детето ми Уран започва да квадратира последователно Меркурий, Сатурн и Марс, защото са му в Лъв, в 8 дом.
Притеснено ми е. Някой може ли да ми помогне с мнение?

# 664
  • в 1001-та нощ
Аз откровено казано, имах нужда от този уранов порив. Началото беше адски мъчително, съпроводено с много вербално и психическо насилие. Но при мен имаше и опозиция на Уран по дирекции към нат. Марс, и го отдавам на това.

А в края на октомври имаше едно новолуние в опозиция с Уран  - то доведе до още по-голям трус, и нова промяна при мен. Втора внезапа и голяма промяна - в рамките на 4 месеца. Това "ураново" новолуние" - постави голямото ново начало про мен. Точно тогава започна и ретроградие на Меркурий. Няма начин да не сте имали събитие. Около мен доста хора имаха.

И това, което ме спира да ме изумява е, че междувременно се случваха събития, които без да осъзнавам са ме подготвяли за това, което предстои. Като изкачване по стълба - на всяко стъпало ми се подава по нещо, което в момента не зная за какво ми е, но като се изкачих до горе - се оказва, че всичко, което ми е подавано и съм носила, ми е нужно! Това е наистина изумително! Започнах да вярвам, че нищо не се случва без причина.

През юли прекратих участието си в проект, по който съм градила с години. Никога не бих предположила, че ще се оттегля. Но в един момент осъзнах, че ми носи повече негатви, отклкото да ме радва. И просто приключих, защото не исках да нося този товар. Оставих всичко зад гърба си. Вече участвах в един друг екипен проект, по който се разделихме при урановото новолуние (безкрайно неочаквано за мен), и се почувствах в нищото, като в безтегловност. Тогава стартира голямото ново начало, без да подозирам Съдбата какви планове има за мен. За щастие, и добри приятели ме подкрепиха, защото наистина бях загубила почва, и не зная как бих се справила без тях. И така се започна. Започнах да уча, да се развивам в друга посока, и все по-широки хоризонти да ми се отварят, в един коренно различен, и неознат за мен свят.

Чувствам, че живея нов живот!

Факт е, обаче, че целият този период бе съпроводен и с голямо напрежение. Сега, леко ми е мъчно, че отминава. Осъзнавам, че нямам как да продължи вечно, да живея на педал ... А след като са поставени основите - идва време и за градеж.

Върнах се назад във времето - такъв период имах през 2008г. Преди 12г. Юпитер трябва да е бил пак в Козирог. Той ми управлява 9, 10 и 1 дом. Сега това учене, свързвам с него. И тогава пак ми се наложи - по същия начин. И тогава, и сега - е надграждане, с много строги изисквания - Сатурново, козирожко учене. И понеже не претупвам, а и всичко научено - практикувам - синергията е страхотна, и много окриляваща. Тогава, за разлика от сега - Плутон мина през слънцето ми. Сега са уранова и сатурнова опозиция.

# 665
При мен Уран в Овен направи опозиция със стелиум от 5 планети - Сатурн, Юпитер, Слънце, Плутон и Меркурий.  В натала е управител на 10-ти дом, намира се в шести. Първото нещо, което радикално промених беше хранителният ми режим. Спрях да консумирам месо, за две секунди го реших. Започнах да се храня по-здравословно, от раз спрях цигарите. Вярата ми в Бог също претърпя революция така да се каже и се отказах от християнството. Започнах много повече да се интересувам от наука, квантова физика и умът надделя над емоциите. Започнах да вярвам във фактите и логиката. Когато Уран беше на 2 градуса от точна опозиция с Юпитер, управител на 7-ми дом срещнах бъдещия си мъж, който е Овен, но прилича на Водолей Simple Smile  Когато беше на 2 градуса от Плутон управител на 6-ти дом намерих работата, която ме удовлетворява напълно. При опозиция със Слънцето управител на 4-ти дом нищо не съм усетила. Сменихме дома, но не ми е за първи път през последните години, много ми се пътуваше също и не се спрях.

Естествено тези неща са подкрепени и от други транзити.  Имаше и много обрати, и изненади, проблеми с приятелите. Тъй като в натала Уран е в т-квадрат с Марс и Луна, тази енергия ми е много близка и до 30-тата ми годишнина беше и разрушителна, сама си навличах бедите. На Уран като му прищрака и трудно се овладява. Енергията е силна и те човърка отвътре, скучно ти е, имаш нужда от нови и интересни неща, да си в движение, да има вълнение и ако не се канализира в правилната посока, или поне в здравословни неща, може да има лоши последствия. Сега като почувствам тези пориви и започвам да рисувам, да готвя нови за мен неща, да спортувам и ако мога пътувам, ровенето в интернет и научаването на нови неща също понякога ме успокоява Simple Smile Честно казано с квадратите на Сатурн и Плутон в Козирог сега ми се случват по-кофти неща. Но и психиката ми е по-стабилна.

# 666
един въпрос: Като се прави хороскоп на България, коя дата се залага като 'рождена'? Скоро гледах по телевизията една прогноза за България и кризата... и дават трудно възстановяване до 2024г.

# 667
Аз за себе си не го усещам като временен порив, по скоро отдавна чакан. Сигурно от година усещам някаква буца в гърлото и задушаване, което ескалира и е като въже, което искам да разкъсам вече, да избухна и да продължа. Малко се намесва и нептун с изюзиите и марс с агресията, което ме.кара да се спирам, че не съм в правилната посока, но... каквото стане.

# 668
  • София
Знаех, разбира се. Очаквах промени свързани с работата. През ум не ми е минавало, че ще се случи това, което се случи.
А ти имаше ли избор?Нещата можеше ли да си останат по старому?

# 669
  • в 1001-та нощ
В първия случай решението взех аз, но под влияние на външни обстоятелства. Онзи повратен момент, в който всичко се преобърна в мен, и решението дойде само. Вътрешни процеси на трансформация. Ситуацията ми тежеше от доста време, но нямах импулса да се откажа от всичко. И така в един момент този импулс просто блесна, и всичко приключи. След това не страдах, не ми тежеше, чувствах се осободена. Само ден преди това ми изглеждаше немислмо да го направя. И ако някой предния ден ми беше казал - ти утре ще се оттеглиш - щях да му се изсмея с думите: "Да, бе, вярвай си!"

# 670
един въпрос: Като се прави хороскоп на България, коя дата се залага като 'рождена'? Скоро гледах по телевизията една прогноза за България и кризата... и дават трудно възстановяване до 2024г.
Приема се картата на Михаил Левин за 680г. Тук я има плюс инфо от него:
http://uraniabg.com/news/interpretacia-na-mundanna-karta-Levin

# 671
Аз съм писала май в грешната тема ...
Стана ми смешно днес, но като ви чета се замислих... обадиха ми се днес с предложение за работа от място, на което съм кандидатствала преди 5 години, вдигнах само защото очаквах една поръчка ...
Не искам да си сменям работата, но какво да очаквам... дали съм длъжна или ще стане нещо да се принудя? Транзитния уран прави квадрат с наталното ми слънце и асцендент в 10ти дом, а транзитно слънце е съвпад с MC
А сатурн, марс и юпитер са се цопнали в 7ми дом.

# 672
Приема се картата на Михаил Левин за 680г. Тук я има плюс инфо от него:
http://uraniabg.com/news/interpretacia-na-mundanna-karta-Levin

Това е карта на етноса,т.е характеристика на хората,които са българи - така поне казват тези,които лансират тази карта. Когато говорим за държава трябва да имаме и граници ,т.е взема се последната дата , на която са правени някакви изменения на държавните граници. А когато се говори за управление на държавата се взема дата ,на която е станала някаква промяна на т.нар "строй". Ако се касае за здравословното състояние на народа може би трябва да се работи с картата на Левин от 24.04 680 г. Но Левин  има един принцип,който прилага за всички етноси - търси съвпад на Слънце с Уран. Струва ми се, че за България картата е друга и е с още по-ранна дата,преди 680 г.

# 673
За по_запознатите със сайта astro.com, как мога да си изкарам солар с аспекти? Примерно като порових открих този вид календар, мн ми е полезен,  но е само транзити и прогресии

Има ли такъв за солар или дирекции? Иначе си използвам моб.приложение, което освен аспекти дава и обяснения по тях, искаше ми се да сравня.

# 674
Може ли да споделиш кое приложение ползваш, в което има тълкуване на аспектите?

Общи условия

Активация на акаунт