Отговори
# 525
Ако имаш болки иди на спешен.

# 526
Здравейте, искам да попитам има ли опасност от забременяване в следната ситуация:
Триене и след това секс с презерватив - не е изхлузен и не е скъсан?
Притеснява ме и факта че е около деня на овулация, въпреки че е с презерватив?

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 06:32 от Анонимен

# 527
  • Пловдив
Не.

# 528
Благодаря много.

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 06:27 от Анонимен

# 529
Реших да споделя, днес уж ми дойде но само ми зацапа едно светло- кафеникаво течение и сега почти спря.. Много съм притеснена, дали не е имплантация, възможно ли е според вас чак сега да стане, последния ми акт беше преди 9 дни?

# 530
  • Бургас
Moni_9797,според мен не сте бременна,а имате хормонален проблем или киста.Трябва си качествена консултация с лекар.

# 531
Moni_9797,според мен не сте бременна,а имате хормонален проблем или киста.Трябва си качествена консултация с лекар.

Ами да, но до понеделник ми се вижда много време за чакане, а съм притеснена..

# 532
  • Бургас
Ако имате силни болки/диария/повръщане/температура сте за спешен кабинет.Иначе няма какво да се направи освен да изчакате часа си.Или да отидете при друг лекар,който може да Ви приеме тази седмица.

# 533
Не, не е имплантация и не си бременна.
Успех в понеделник, пиши после.

# 534
Не издържах и отидох на дежурен кабинет, прегледаме по ирония на съдбата лекарката, при която си бях записала час. Е момичета няма бременност, но и най-хубавото е, че няма кисти и няма никакъв проблем, каза ми че ще ми дойде скоро, но не открива нито кисти нито някакъв проблем.
Благодаря, че ми обръщахте внимание, вече мога да съм спокойна! Simple Smile

# 535
  • Бургас
Moni_9797,радвам се,че всичко е ок.Ако продължи да е нередовен цикълът,може да се наложи да се правят хормонални изследвания.
На нервна почва по принцип също може да се дължи закъснението.
Успех,дано наистина всичко е наред!
Обсъдихте ли някакви методи на контрацепция освен прекъснат полов акт?Това е доста ненадежден метод.

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 02:10 от mariqivanova799

# 536
Moni_9797,радвам се,че всичко е ок.Ако продължи да е нередовен цикълът,може да се наложи да се правят хормонални изследвания.
На нервна почва по принцип също може да закъснее.
Успех,дано наистина всичко е наред!
Да явно се е насъбрало, имах държавен изпит вчера, отделно свалих 6кг. Лекарката ми каза, че и от стреса и от свалените килограми е мноцо възможно да дава отражение.. Simple Smile

# 537
Здравейте ,
искам да попитам.
С приятеля ми правим опити за бебче от 2 месеца някъде преди цикъл и след него.
Тъй като миналата ми менструация беше на 18.05 , а преди това бях на лекар на 15.
Първо ме гледа на видеозон не откри нищо , въпреки че ме прегледа напълно , направих и уринарен тест , който показа втора бледа черта , пуснаха ми и ЧХГ , след което резултатите ми бяха 95,05 mIU , ми каза че бременност на изследванията има в много ранен период , назначи ми на 19 пак да отида.
Във вкъщи на следващия ден правих тест, и отново показа втора черта , но по бледа.
След няколко часа направих още един тест , който показа отрицателно направо.
На 18.05 цикалът ми дойде , и оттогава насам колкото и теста да правя все са отрицателни. Започна леко бледо , после след час кафяво , и после обилна кръв с леки съсиреци.
Имам и леки болки отвреме на време и то от вчера долу в ляво.
Има ли вероятност да има нещо , или е от друго.

# 538
Здравейте ,
искам да попитам.
С приятеля ми правим опити за бебче от 2 месеца някъде преди цикъл и след него.
Тъй като миналата ми менструация беше на 18.05 , а преди това бях на лекар на 15.
Първо ме гледа на видеозон не откри нищо , въпреки че ме прегледа напълно , направих и уринарен тест , който показа втора бледа черта , пуснаха ми и ЧХГ , след което резултатите ми бяха 95,05 mIU , ми каза че бременност на изследванията има в много ранен период , назначи ми на 19 пак да отида.
Във вкъщи на следващия ден правих тест, и отново показа втора черта , но по бледа.
След няколко часа направих още един тест , който показа отрицателно направо.
На 18.05 цикалът ми дойде , и оттогава насам колкото и теста да правя все са отрицателни. Започна леко бледо , после след час кафяво , и после обилна кръв с леки съсиреци.
Имам и леки болки отвреме на време и то от вчера долу в ляво.
Има ли вероятност да има нещо , или е от друго.
Имало е бременност но е приключила. Биохимична се казва. Случва се често за съжаление. И аз имах една. Няма нищо страшно сега се чисти. Може да пробвате пак.

# 539
Прочетох , че много бързо се забременявало след такава бременност Simple Smile
Някой да знае дали е така ?

Общи условия

Активация на акаунт