Бързина, прецизност и комфорт с ръчния циркуляр "Парксайд" на Lidl

• 8 269
  • 354
  •   1
Отговори
# 60
  • Габрово
Маса и пейки за градината

# 61
  • Пловдив
Съпруга ми е любител на дървените изделия. Би направил дървен навес на двора, пейки за децата и така мечтаното детско легло - къщичка. Мисля, че ще го ползва постоянно и с удоволствие.

Последна редакция: сб, 09 ное 2019, 09:51 от Лориткааа

# 62
  • sofia
Имаме си доста палав домашен любимец зайче и то много обича да се качва и слиза от някакви места, да се промушва в тесни места или да е скрит под разни покриви "все едно го няма", та бих дала идея у дома заедно да напрвим някакъв вид катерушка за нашия скокльо.

# 63
Рафче за обувки,ще ни послужи при рязането на дъските при поставянето на паркета.

# 64
  • Елхово
Ще направим беседка и маса за двора!

# 65
Бихме направили беседка за двора, с масичка и пейка. Blush

# 66
  • София
Ще използваме ръчен циркуляр, за изработката на нови колони за "сянка" на караваната ни, а също за рафтчета и етажерки, с които да усвоил пространството по стените на малкия ни апартамент

# 67
  • Някъде там
Имаме двор..Беседка  на двора би била чудесна за сладки приказки с приятели и следобедно кафе. Това бихме измайсторили.

# 68
Вкъщи, домашният майстор е силната половинка. Би измайсторил с ръчния циркуляр "Парксайд" на Lidl така нужните ми рафтчета за козметика и парфюми над тоалетката, в спалнята.

# 69
  • Пловдив
В момента правим котелно с дървена конструкция и би било много полезно да имаме такъв циркуляр

# 70
Веднага правим етажерка за стената на малкия с форма на камион. Вече имам един-молихме един приятел на мъжа ми да го прави. Стана много хубав и искам и още един Simple Smile

# 71
Аз го имам, изключително прецизен и бюджетен уред.
Редих на пода ОСБ плоскости, рязах стара дограма, уникална машинка на много прилична цена.

# 72
Бихме измайсторили хубави цветарници на терасите. Имам доста цветя, но малки тераси и ми трябва пространство.

# 73
  • Перник
Шкаф за обувки.

# 74
Къщичка за кученцето ми

Общи условия

Активация на акаунт