Коледа 2019/2020

  • 128 436
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Мнения: 449
Здравейте ,

може ли линк към рецептата за линцерите и меденките с печати . Аз миналата година правих , но съм изгубила рецептите . Имам само за напуканите сладки .
И още нещо да ви питам , този марципан който купувате за кои сладки го използвате ?

# 1 636
  • Русе
  • Мнения: 5 201
Скрит текст:
Здравейте ,

може ли линк към рецептата за линцерите и меденките с печати . Аз миналата година правих , но съм изгубила рецептите . Имам само за напуканите сладки .
......................................................................................

https://ipeychev9.blogspot.com/2014/12/blog-post_8.html

# 1 637
  • Мнения: 14 486
Много, много благодаря за рецептата, Брадата! Simple Smile

Решила съм да приготвя тези сладки, както и маслени с печати, и снежни топки.
Винаги включвам домашни сладки в подаръците до близките.
За Коледа ще направя Червено кадифе, а за Нова година - Рафаело.
Това е планът за сладките изкушения засега.

Аз за Коледа редовно правя торта червено кадифе, тази година реших да направя такива сладки

https://sallysbakingaddiction.com/cream-cheese-stuffed-red-velvet-cookies/

# 1 638
  • София
  • Мнения: 10 832
Аз правя линцер сладките по тази рецепта: Лешникови линцер сладки.

# 1 639
  • Somewhere in Spacetime
  • Мнения: 1 424
MissChanandlerBong, благодаря за чудесната идеята!

# 1 640
  • София
  • Мнения: 11 688
Много, много благодаря за рецептата, Брадата! Simple Smile

Решила съм да приготвя тези сладки, както и маслени с печати, и снежни топки.
Винаги включвам домашни сладки в подаръците до близките.
За Коледа ще направя Червено кадифе, а за Нова година - Рафаело.
Това е планът за сладките изкушения засега.

Аз за Коледа редовно правя торта червено кадифе, тази година реших да направя такива сладки

https://sallysbakingaddiction.com/cream-cheese-stuffed-red-velvet-cookies/
М..да тези бисквитки - червеното кадифе, определено може да ми скъсат нервичките, погледнах рецептата, не са сложни, но са доста капризни, и ако не са добре замръзнали нищо няма да излезе от тях, а аз имам само 3 чекмеджета фризер и те вечно са пълни и няма как да ги замразявам, а иначе не стават. Много трябва да се внимава с бисквитката.
Определено няма да се хвърлям на нов вид бисквити, основно ще направя тези , които най-много се харесват.
Това , че ще преседят даже им е хубавото ,   защото маслената бисквита се  развива вкусово след преседяване , не виждам причина малки деца, когато не са с шоколад, също и бременни да хапнат, няма никакъв проблем.
Марципан, някой питаше, се слага като подложка вътре между две бисквити, такива са - Капучиновите бисквити, не се сещам в момента за други.

# 1 641
  • Мнения: 449
marcheva може ли рецептата за капучиновите звезди , аз питах за марципана Hug

# 1 642
  • София
  • Мнения: 11 688
marcheva може ли рецептата за капучиновите звезди , аз питах за марципана Hug
Идат, идат веднага
https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/10/blog-post_804.html
Скрит текст:
На тази страница, напред-назад са всички коледни бисквити, които съм приготвяла през годините, в началото има нови модели и са отлични бисквитки и може би тях основно ще направя. Гледай, благодаря!

# 1 643
  • София
  • Мнения: 1 464

Много се радвам, че темата е активна отново! Това са сладки от миналата година, изцяло по рецепти от нашата тема! Heart

# 1 644
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 39 005
ооо, грозните целувки ли виждам!
всички ги харесват, стахана си като "добър ден" за всеки повод.
Simple Smile

# 1 645
  • Мнения: X
Миналата година правих меденки и ми станаха срамно твърди.
Как да ги направя меки?

# 1 646
  • Мнения: 6 732
gerda1, не разточвай много тънко и не ги препичай. А твърдите има вероятност да поомекнат, ако се сложат в кутия заедно с резен-два ябълка.

# 1 647
  • München, Deutschland
  • Мнения: 6 852
Допълвам - кутията да се затваря добре и може при нужда и повече ябълка. Ако живееш на влажно място, достатъчно е да останат просто открити, по възможност в стаята, в която готвиш, за 2 дни всичко омеква (при нас след няколко часа дори солети омекват Laughing).

# 1 648
  • София
  • Мнения: 10 832
А може и да не ги разточваш, а да ги правиш на топчета.

# 1 649
  • София
  • Мнения: 1 464
ооо, грозните целувки ли виждам!
всички ги харесват, стахана си като "добър ден" за всеки повод.
Simple Smile
Да, точно те!:) Отгоре леко поръсени с канела.

Общи условия

Активация на акаунт