Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 685
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честитооо.....знаех си!

# 76

😲 И вече съм в шок!!!
За след 10-11 дни след О дали е ок резултатът?

Супер е ! Честито, честито! И аз лягам след малко Simple Smile
Ето две таблички, които си свалих, когато се чудих дали моето е добре. По тях си си тамън на място. Както казваше един познат "анджък" (надявам се не греша думата)

# 77
И аз чаках и надниквах тук .
Вече официално и огромно честито на Мама  , със здраве да си го носиш, и със здраве да си го раждаш след 9 месеца ! Грижи се за себе си ! Още веднъж поздравления ! 🥰

# 78
Честито, Мамче, и от мен и до успешен финал с малко сладурче!

# 79
И през нощта да стана да чета... Имало е защо.
Честито Мама много се радвам. Сега спокойно повече почивка и позитивни мисли и всичко ще е наред. Този път да гушнеш едно здраво и пухкаво бебче!

# 80
Благодаря ви най-сърдечно, момичета!
Сигурно не е нужно да казвам, че цяла нощ не съм спала, защото ме връхлетя буря от емоции и преминах от вълнение до притеснение. Дано всичко да е наред, че сърчицето ми се е свило. Днес ще се чуя с АГ-то и да видим какво ще правим с АБ. И друго ми се върти- дали е нужно да пускам още един път ЧХГ?

# 81
Гуд морнинг от първата смяна!
Мама аз като видях 2те черти и си знаех, затова си ти и честитих още тогава. Сега ти желая този път всичко да върви по мед и масло и след 9 месеца да си гризнеш бебешко краче. Най вкусното нещо на тази земя! Grinning

Мерси на отзовалите се момичета за хормоните. Чак другата сряда щв ги покажа на мойто АГ, тогава ще дебнем О за да пусна и прогестерона. Той ми е най важен, с това зацапване. Ро 7 дена след доказана О се пуска.
Признавам, че ги показах на Денис в темата за хормоните да чуя мнение. Каза, че ЛХ и ФСХ са високи и може да говори за ЗФ или намален яйчникова резерв. Grinning имам история с кисти и ще видим другата сряда, и единя ми яйчник е орязан сигурно има резон и да ми е намалял резерва.
ТСХ също бил малко висок. Ама не мисля, че тези хормони точно ще ми попречат да забременея. Виж прогестерона....
Иначе темата започна с плюсове това е важното!
Кийп  ти къде южнееш?

# 82
Йеееее честито !!! Зарадва ни много !!! 🍀

# 83
Добро утро Blush
Мама, честитоооооо. Успешна и спокойна бременност ти пожелавам. Страхотна е новината и много се радвам за теб, но и съм шокирана.
Даваме и то не малко пари за доктори, изследвания, добавки, чайове, гелове, тестове и какво ли още не, а накрая:
Кайлин е поредната забременяла "без да има О"
- при теб 2 в 1, ЗФ, течност и т.н И понеже АГ-то е напълно наясно те праща да си обърнеш внимание и на друг проблем, който е забелязал и е в компетентността на уролог.
Е, да, съгласна съм с теб, че трябва да коментираш с АГ-то си и ако не ти даде смислено обяснение, те съветвам да го смениш.
Джулка, Hug

# 84
Честито Мама на принцеса, много се радвам,че се потвърди резултата.Второ изследване можеш да пуснеш след 48 часа,ако имаш притеснения дали всичко е наред.Най- важно в момента е да си положително настроена,а след девет месеца да се радваш на бебо.

# 85
  • София
Честито на МамаНаПринцеса! Пожелавам ти този път да стигнеш до финал!

# 86
  • София
МамаНаПринцеса! Знаех си! Много хубаво ЧХГ за периода е явно, като гледам таблциите! Дано всичко е наред до края и да си измътиш и един принц! Simple Smile Аз снощи в 11:05 рефрешвах и не видях резултат, викам си - заспала е жената от напрежение Laughing и умрях на възглавницата!

Аз не се сдържах и сутринта направих едно тестче с първа сутрешна, пак е почти въображаема чертичката, но с една идея по-малко въобряажаема от вчера, по мои изчисления ми е около 10-11 ден след О. Сега се чудя дали с нещо мога да помогна за да се закрепят нещата, защото нон-стоп усещам придърпвания ниско долу. Някакви идеи?
Искам да пусна кръвен утре и после в петък, или направо в петък, ако удържа.

# 87
Честито, Маманапринцеса! Лека бременност до пухкав финал след 9 месеца! Притесненията сега тепърва започват, отпусни си душата и се зарадвай!
Манди, сега ще чакаме и теб да видим какво стана с виетнамското бебе Simple Smile Много хубаво почва темата, нека най-късно в следващата всички чакащи сме видели двете черти!

# 88
Мама , честитооо официално ❤ Пожелавам ти най-сладкото бебче след 9 месеца 💙
Снощи дочаках до 11 , но се предадох след това 😁

# 89
Мама на принцеса, честито !!! И аз реших, че си си легнала и заспах , но веднага отварям окото и с другото полуотворено придърпах телефона да видя Grinning

Манди, качи снимка да се огледаме и ние, белким с гледане прихванем като с другото не става Grinning Grinning
Стискам палци !

На мен днес ми е 8ми ден след евентуалната овулация и остават 6 до цикъл. Нямам някакви симптоми, а и трудно се преписват след липсата на фоликули на фоликуметрията ,въпреки отчетливите тестове и симптоми по време на ову  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт