Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем! - Бебеправене 363

• 23 916
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
Напълно положителен е! И моят беше такъв! Дано да ти е на късмет!

# 541
  • София
При положителен и двете черти не трябва ли да са еднакво силно червени?И аз чакам ову тези дни...днес си усещам яйчниците....ще се постараем...

# 542
ТОВА Е ПОЛОЖИТЕЛЕН ТЕСТ

# 543
При положителен тест тестовата е наситена колкото контролната или една идея повече.

# 544
Честито на всички нови бременни, докато ме нямаше! Heart Eyes

Момичета, на тестчето на Невър тестовата линия е вляво, по-бледата е контролната! Тестът е абсолютно положителен според мен. Действайте Hug

Аз май съм в О, щракаме си и да видим след две седмици какво сме направили Grin

# 545

Моя тест изглежда като този който съм очертала .

# 546
Тамън и аз да се включа и Мама ме изпревари. Тестовата трябва да е по-наситена от контролната или поне еднаква на контролната. Тестът си е положителен.
Мен днес такива болки ме тряскат от сутринта, че и Нурофена едвам смогва да помага, но мине ли днес и после ще е песен останалите 5 дни Grinning

# 547

Невърче, ето ти моите тестове. Идентичен ми е с твоя. Положителен е.

# 548
И аз мисля, че е положителен, да се изкажа, не че съм големия капацитет. Grinning
Обаче самите тестове са гадни, с такива бледи контролни все ще съм в чуденка дали аджеба показва вярно. Сигурно си китайски, ама пък хубавите са мн скъпи...

# 549
  • София
Добър дееен лейдис! Ето ви един напълно положителен ову тест . Имам си болки и то доста силни и постоянни  не знам дали е ЗФ или овулация. Ние все пак ще се постараем пък каквото сабя покаже! Късмет на всички нечакащи! 🤞🍀

Здравей, колко дни ти е целия цикъл и кой ден ти е днес когато направи теста?

# 550
Здравейте, днес или утре ми свършва М, кога да започне с тестовете за овулация?

# 551
  • София
На упътването пише.

# 552
  • Dope Reach
Какви са тези общи приказки в стил темата за О или Б ли съм? Ако няма фамилиарничене (в добрия смисъл, де), не се приема. Grinning
Невърче, аз също не съм от най-запознатите, но смятам, че е напълно +. Тестовата е по-наситена от контролната, както си е според упътването.
И моля момичетата, които забременяха наскоро да си поправят грешката и да се обадят, че много липсват в темичката!

# 553
Момичета, случвало ли ви се е на 7-8-9 ден(примерни дни) след овулация  при полов контакт да кървите?

# 554
  • София
Борн да дойде да доклади как е...
Манди Иии още Кийп, Кайлийн, да не изброявам по ред, че ще пропусна някого, моля!
Всичко е точно! Simple Smile Даже сме се заредили все в една и съща отчетна тема Laughing
Виетнамчето ще го надничаме чак на 19ти, та чакам в неведение и без търпение...
Аз надничам и тук, следя ви! Smirk

Общи условия

Активация на акаунт