Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 40 093
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
След трансфера направо вкъщи ли се прибирате?
Не. Аз 5 дни бях на хотел в непосредствена близост до болницата. После се прибрах.

Благодаря на всички Heart

# 181
Не. Аз 5 дни бях на хотел в непосредствена близост до болницата. После се прибрах.

Поздравления и от мен!! Лека бременност и хубаво и здраво бебе желая ( или две, ако са две Simple Smile
Къде успяхте?

# 182

Поздравления и от мен!! Лека бременност и хубаво и здраво бебе желая ( или две, ако са две Simple Smile
Къде успяхте?

Благодаря. Hug
В Тутракан, при д-р Любомир Бойчев

# 183
Някой от вас да е имал проблем с ТСХ след трансфер.
В деня на трансфера ми беше 1,59 ,а днес 4 дни по-късно е станало 3,00.Пия Еутирокс 50 вече година и всичко е в норма,но сега явно от всичките хормони и хапчета които пия след трансфера се е удвоило.Днес бях на лекар и ми казаха да заменя Еутирокс с Л-тироксин пак 50 , но не и да увелича дозата.Не знам какво да правя дали да не си пусна след 3-4 дни пак да видя дали се е покачил и ако да да си увелича дозата с 0,25?

# 184
  • Sofia
В деня на трансфера ми беше 1,59 ,а днес 4 дни по-късно е станало 3,00.Пия Еутирокс 50 вече година и всичко е в норма,но сега явно от всичките хормони и хапчета които пия след трансфера се е удвоило.Днес бях на лекар и ми казаха да заменя Еутирокс с Л-тироксин пак 50 , но не и да увелича дозата.Не знам какво да правя дали да не си пусна след 3-4 дни пак да видя дали се е покачил и ако да да си увелича дозата с 0,25?
Аз също пия Еутирокс 0,5 от близо 1 година, но ми казаха след +тест да започна 5дни по 0,5 и 2 дни по 0,75. При първия трансфер, който беше неуспешен ТСХ-то ми беше скочило на 4, но сега ми е 1,4 с тази схема.

# 185
Аз също пия Еутирокс 0,5 от близо 1 година, но ми казаха след +тест да започна 5дни по 0,5 и 2 дни по 0,75. При първия трансфер, който беше неуспешен ТСХ-то ми беше скочило на 4, но сега ми е 1,4 с тази схема.

Но това е само след положителен тест нали.Преди това не си покачвала дозата

# 186
  • Sofia

Но това е само след положителен тест нали.Преди това не си покачвала дозата
. Не съм я покачвала, но при предишната стимулация никой не ми погледна тсх-то, а тогава взимах 0,25, никой не ми и каза, че задължително трябва да пусна изследване преди процедурата и най-вероятно съм си я зяпочнала с високо тсх...този път сама си го следях и пусках по-често изследвания... ама така е, като си начинаещ, се учиш с времето 😺

# 187
ТСХ е важно и преди, и по време на стим., и след това.При мен бе 1.2 преди, след пункция бе 5.2, а след положителен скочи до 8.6.Бързо увеличих дозата по лекарско предписание, то и естрофема, и ЧХГ и хормоните за стимулация си оказват влияние върху жлезата.Като дават уточнение, че аз съм с отстранена щитовидна, но въпреки това после стабилизирахме хормоните, просто трябва да се проследи и промени дозировката и схемата. Важно е за развитието на бебчето, както и за имплантиране и запазване на бр-та.Лтироксин повлиява по-бързо(така знам).

# 188
Момичета на три дневни ембриони кога може пиклив тест

# 189
Според мен - най-малко 14 дни.

# 190
Момичета, в петък бихме хориомон, днес сутринта си направих уринарен тест, беше с много бледа втора черта почти недоловина, днес по-късно направих още един и втората черта се беше наситила вече и си личеше. Сигурно е от хориомона, нали? Знаете ли след колко време се изчисва от организма? Днес е 10ти ден на двудневни. Във вторник ми е кръвния тест. Така искам да остана неутрална, но пусти надежди. И понеже ми е за първи път, много се вълнувам.

# 191
Хора, забравете за тия уринарни тестове! Само ви объркват и дават напразни надежди, заради прегнила. Нашето не е нормално забременяване (ако има такова), за да го разберете с уринарен тест. Единствено и само кръвния тест ще покаже какво се случва.

# 192
Здравейте.Знам,че има тема "Дългото чакане след трансфер",която е много полезна и в която участвам.Целта ми е в тази тема да пишем само какво са препоръчали нашите лекари и какво прави всеки от нас след трансфера.Има различни митове за лежането,ананаса,кафето,цигарите и даже половите контакти длед трансфер.Какво правихте вие при вашите успешни/неуспешни трансфери?Аз ще започна първа.Първият път лежах 14 дена,не пиех кафе,пуших по 3 цигари и ядох всичко.Резултат-0,12.Вторият път лежах 5 дена,пиех по едно кафе,пуших по 5 цигари и се правих с предимно млечни продукти.Резултат-7,11.Третият път лежах 2 дена (като и сега лежа час,ставам да пусна пералня,лежа час,готвя и т.н).Пуша по 7-8 цигари,пия по едно кафе и ям,каквото ми се яде.Резултат-неизвестен.Само да кажа,че и трите пъти лигавицата и ембрионите са добре.Само че сега нямам абсолютно никакви болки,придърпвания или каквото и да е друго.Все едно не съм била на трансфер.

# 193
Каква е тази тема? Това е несериозно, че и цигари сякаш рекламирате да се пушат.
Това звучи, като подигравка към жени борили се с години, губили брименности и деца.
Админ или модератор да прецени, дали темата не е за клюкарник.

# 194
И жените, които пушат не са се борили така ли? Те инжекции нямат, на тях еднорози им вкарват хормоните в кръвта. Аман от светици Wink

Общи условия

Активация на акаунт