Дългото чакане след трансфер - Тема 78

• 40 035
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Каква е тази тема? Това е несериозно, че и цигари сякаш рекламирате да се пушат.
Това звучи, като подигравка към жени борили се с години, губили брименности и деца.
Админ или модератор да прецени, дали темата не е за клюкарник.
Извинявай много,но не мисля,че е обида към някого.Не се гордея с това,но нямам воля да ги спра.Имам и други здравословни проблеми заради цигарите,но пак не мога да ги спра.Изказвам мое лично мнение и споделям начина,по който живея аз.Не подстрекавам никого да следва примера ми.

# 196
Момичета, някой да има болки в бъбреците? Втори ден ме наболяват и не знам от лекарствата ли е, от какво ли е...

# 197
Каква е тази тема? Това е несериозно, че и цигари сякаш рекламирате да се пушат.
Това звучи, като подигравка към жени борили се с години, губили брименности и деца.
Gerda как си?
Следях те но не разбрах какво стана с теб
До каде се движиш?извиняваи че питам ако не ти се одговаря не пиши

# 198
Здравейте.Знам,че има тема "Дългото чакане след трансфер",която е много полезна и в която участвам.Целта ми е в тази тема да пишем само какво са препоръчали нашите лекари и какво прави всеки от нас след трансфера.Има различни митове за лежането,ананаса,кафето,цигарите и даже половите контакти длед трансфер.Какво правихте вие при вашите успешни/неуспешни трансфери?Аз ще започна първа.Първият път лежах 14 дена,не пиех кафе,пуших по 3 цигари и ядох всичко.Резултат-0,12.Вторият път лежах 5 дена,пиех по едно кафе,пуших по 5 цигари и се правих с предимно млечни продукти.Резултат-7,11.Третият път лежах 2 дена (като и сега лежа час,ставам да пусна пералня,лежа час,готвя и т.н).Пуша по 7-8 цигари,пия по едно кафе и ям,каквото ми се яде.Резултат-неизвестен.Само да кажа,че и трите пъти лигавицата и ембрионите са добре.Само че сега нямам абсолютно никакви болки,придърпвания или каквото и да е друго.Все едно не съм била на трансфер.

Браво! Хайде дано да е успешно! Божа работа е.

# 199
Пушачите също са хора. Верно порока е сериозен и съм сигурна, че всички които пушим се стараем много,но човек който не е пушил или е пушил малко няма как да го разбере. А има и нещо друго - никой няма право да съди.
quote author=Lunatichka92 link=topic=1152462.msg39584194#msg39584194 date=1572768128]
Извинявай много,но не мисля,че е обида към някого.Не се гордея с това,но нямам воля да ги спра.Имам и други здравословни проблеми заради цигарите,но пак не мога да ги спра.Изказвам мое лично мнение и споделям начина,по който живея аз.Не подстрекавам никого да следва примера ми.
[/quote]

# 200
Всички сме хора пушачи, непушачи, такива които предпочитат да лежат до тест, такива които работят и т.н. Всеки се бори за неговата си мечта и упреците не са за тук. Всички сами и достатъчно се упрекваме - кихнах , дали е изпаднало,? Возих се 20 мин , дали съм навредила? Паднах, ами сега? Истината е само една ако има да става ще стане, независимо от това, което правим или не. Не че не съм в стрес постоянно с 1000 тъпи притеснения, но ... Стискам палци на всички Blush

# 201
Кое е несериозно?Има жени цял живот не пушили и пак нямат успешен опит,нима това е за съдене,когато човек сподели как се е чувствал трансфер и как е изкарал бременността си до края?
А ако жена е диабетик,според теб пак ли е в грешка,като си поставя инсулин,или пие лекарства за други болести?
Жалко за мнението което имаш.

# 202
  • София
Диабета не е избор (както и всяко друго заболяване), за разлика от цигарите!

# 203
Лекарят ми каза, че цигарите стесняват кръвоносните съдове, влошават кръвообращението и влошава имплантацията и за жени с тромбофилия са особено вредни.
Който не му пука, нека си пуши, явно не е имал достатъчно неуспехи.

# 204
Овитрел 1/2 от 250 дали се разгражда за 5 дни?

# 205
Явно всички сме много изнервени. Момичета, на никоя от нас ни е леко. Без значение дали е пушачка, дали прави пиклив, уринарен или уриннен тест
Достатъчно е наприжението което преживяваме и не е необходимо да си създаваме излишно негативи. Всичко е въпрос на личен избор, било за начин на изразяване или начин на живот. Хубаво е да се опитаме да бъдем по мили една с друга, защото мъката ни е голяма и това ни обединява 🙂
От няколко дни имам зацапване и това беше причината да посетя днес доктора си. Честити ми за бременноста и каза след 10 дни пак да отида за ❤️ А аз все още не мога да се зарадвам. Хем се успокоих, хем имам зацапване, хем поредните 10 дни. Божееее, искам вече да съм родила 😆

# 206
Хайде, нека не се представя пушенето след трансфер за най-нормалното и полезното нещо, независимо кой колко е изнервен.

# 207
Някой, някъде прочете ли че е полезно? Някой твърдял ли го е? Някой бърка ли ми се, така ли ми се струва!? А някой знае ли аз дали изобщо пуша или не? Казах само, че всеки прави сам избора си! Все ми се струва, че тона има значение. Дори да имаме разногласия, много е важно как ги поднасяме.

# 208
Имам 2 трансфера правени, като от втория опит имам 2 момчета на 5 години. И 2 опита пушех, защото съм пушач и нямах воля да ги откажа.По принцип е най-добре да не се пуши, но ако все пак не можете да ги откажете не пушете цигарите докрай(най-много никотин има в края на цигарата) и да не са повече от 5-6.

# 209
Момичета, моето дълго чакане след трансфер приключва утре. Много ми е притеснено, базалната ми температура е супер ниска, което предполага, че и този път нищо не е станало, но нали знаете надеждата умира последна... Има ли и други с тест днес или утре? Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт